aklımda tek birisi var.. birisi girdi hayatıma darmadağın etti ve umrunda degil görüyorum hergun gözümün önünde duruyo ama ben ona hiç bişey söyleyemiyorum çünkü tükettim söylüyceklerimi.. yoruldum artık düşünmekten ugrasmaktan tek istedgim mutlu olmamızdı
aynı sınıftayız arkdasım onu çok begenıyodu bende gülüp geçiyodum facede benım hesabım açıkken arkadasım yanlışlıkla oneu ekledı benden allahtan aynı sınıftayız bsey olmadı cocuga yanlıslıkla oldu dedım bı sure sonra konusmaya basladık sabahlara kadar.. bi sabah derse yetısmek ıcın numaramı ıstedı ve baska bı gun baska bahaneyle yanıma geldi gitar sesi yıldızlar felan cocuk benı bı acayıp etkıledı hanı hiç birisinn gözleri gülerken bu kadar içimi ısıtmamıştı. daha önce aldatılmıs annesı babası ayrılmıs zor gunler yasamıs güven sıfırdı ama ben ona guvendım açtım kalbmn kapılarını bana o kızın yaptıklarını unutamadgını söyledi ama unutup benmle olmak ıstedgnıde.. kızda onu rahatsz edıyodu yuzyuzeydık söyledgnd bılıyodum ama sınırım bozuldu kıskandım beni de kırdıgı olmustu bı kaç kere (senin gözün de mi dışarda sende mı bırakcaksın beni şu bu diyerek..) bende sen böyle yaptıkça beni kırıyosun dedım benm yaptıgım seylerın senle alakası yok sen önemseme gibi laflar etti herşey onun yzuunden ddı bende onun yuzunden benı kırdıgını geçmişi unutması gerektıgını söyledim haklsıın senn yernde olsam bnmle görüşmezdim bile dedi sen benm için yapamazsan bende yapamam görüşmeyelm dedım o an özür dilese yumusardı kalbım bozulmadı hiçbişey..
sonraları kafama çok takıldı mesaj attım on gun geçmişti üstünden arkadas olmak ıstedgnı söyledi tmm ddm sonra yanıma gelp sınavlarımı felan soruyodu derken araya sömestr tatili girdi geldiginde herşey degısmıstı yuzme bıle bakmadı mesaj attım hanı arkadastıık yuzume baktıgın yok dıye üzülmeni istemiyorum hersey olucagna varır zmanaa bırakılm ddı bana kendımı oyalanıyo gıbı hıssettım bana sevmedgnı ıstemedgnı söylemesını ıstedım zorladım hatta '' istemiyorum bitsin istemiyorum'' dedi... sevmedgını söylemedi ama sonra yazmadı hiçbişey gitti gözümün önünde kızlarla konusuyo hergun dayanamıyorum artık cok bunaldım napsam olmuyo beni gerçekten sevmesını ıstedgım tek kişiydi o nasıl kazanırım onu geri çok mu zorlastı hersey yetmez mı artık gururumun kırıldıgı...
selam sanırım daha yaşınız ufak derslerıne bak dıyıcemde gönül fermanda dinlemez onun senı sevdıgı felan yok o kızı unutamamış.yaralı bi adamla ugraşma bileya zaten zor sever erkekler ,şimdi sende onun gözü önünde başkalarıyla konuş eski bir taktik ( kıskandırma ) onu takmıyor havalarına gir aradıgında açma görüşmek istediginde hemen ok.deme.ulaşılmaz ol kısaca oda olucak mum
selam sanırım daha yaşınız ufak derslerıne bak dıyıcemde gönül fermanda dinlemez onun senı sevdıgı felan yok o kızı unutamamış.yaralı bi adamla ugraşma bileya zaten zor sever erkekler ,şimdi sende onun gözü önünde başkalarıyla konuş eski bir taktik ( kıskandırma ) onu takmıyor havalarına gir aradıgında açma görüşmek istediginde hemen ok.deme.ulaşılmaz ol kısaca oda olucak mum
seni umursamayan ve istemiyorum diyen biri için güvenin ne önemi kalır ki erkekler pek ona bakmazlar kıskandıklarında bişey düşünmezler onlar bizim gibi detayları düşünmez bişeye odaklanır eğer seni gerçekten istiyosa sırf o kızı unutmak için seninle görüşmeyip seni istediği için beraber olduysa sana geldiyse kıskanır ve seni elde etmek ister ama tabi kıskandırıcam diyede aşırıya gitmiyceksin çok ince bi noktadır bu yanlış anlamasını sağlamıycak sadece kıskanmasını sağlıycaksın
seni umursamayan ve istemiyorum diyen biri için güvenin ne önemi kalır ki erkekler pek ona bakmazlar kıskandıklarında bişey düşünmezler onlar bizim gibi detayları düşünmez bişeye odaklanır eğer seni gerçekten istiyosa sırf o kızı unutmak için seninle görüşmeyip seni istediği için beraber olduysa sana geldiyse kıskanır ve seni elde etmek ister ama tabi kıskandırıcam diyede aşırıya gitmiyceksin çok ince bi noktadır bu yanlış anlamasını sağlamıycak sadece kıskanmasını sağlıycaksın