Saç Rengi ve Saç Boyama Nasıl düzelir,daha doğrusu düzelir mi? (Resimli)

saçını kesme pişman olursun bence. Saçına oreal değdiği için oluyor bu. orealla açılan bütün saçlarda olur üstüne koyu boya kolay kolay tutmaz ,yıkadıkça altlardan çıkar açık renk. Sabretmen lazım .

Eski hali gösterebileceğim iki resim buldum bilgisayarda. Yine bu boy ve bu rengime dönmesini istiyorum olmuyor

Eklentiler

• 10253840_10152325176292398_957347638352768038_n.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 229
  • 10347695_10203858196554719_393314341325822187_n.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 236
Aynen dediğin gibi oldu,saçımda kırık yok gibi ama direk kopuyor. Zaten kestirmem lazım ama ne kadarını kestireceğimi bilmiyorum
Ayy aynı dertten müzdaribiz,bendede orielle açtı şuanda inanılmaz yıpranmış duruyor.Kestirip o şekilde tekrar boyatacağım benimkinde kuaföründe hatası vardı gerizekalı adam platin sarısı yaptı uçları mazeretide : kusura bakmayın fazla kaldı boyada

Zaten hep bahaneleri var. Artık varya sadece beyaz çıkarsa giderim.Ay belki ona bile gitmem, kızım büyür dip boyayı evde yapar belki annesine

aynı dert bende de var arkamda kedi gibi tüy bırakıyorum çaresini bulamadım her ay yada iki ayda bir bir gıdım bir gıdım kestiriyorum ama kırıklar yinede yukarı çıkıyor. cesaret edebilsem kısaltacağım ama uzasın istiyorum. sizinkiler yine uzun bence bir parmak kadar kestirin saçınız rahatlat ve daha rahat uzar yağlarla falanda beslersiniz.

biraz kestirin sonrada boyamadan uzamasini bekleyin cokta kotu durmuyor bence sacini hususi boyle yapip gezenler var bence siz aliskin degilsiniz o yuzden yoksa bana hic tuhaf gelmedi en azindan resimden. Bence birakin kendi uzadikca gitsin.

Zaten hep bahaneleri var. Artık varya sadece beyaz çıkarsa giderim.Ay belki ona bile gitmem, kızım büyür dip boyayı evde yapar belki annesine
inşallah canım kızın var herhalde Allah bağışlasın

Harika bi hatuna benziyosun abla:))

kat kat kestir kırıkları gider
bir de koyu bir renge boya

İlk hali çok güzelmiş aslında
İkinci fotoda rengi kötüleşmiş. Daha doğrusu renk kaymış.Demek ki saçın o tonda açık renkleri tutmuyor.
Biraz kestirsen güzel olur.

Saçın koyu rengi akıtıyorsa ya tümden açık bir renge boyat ya da açma işlemi yaptırarak kahve tonlarına boyat. Açma biraz yıpratıyor ama başka çaren yok gibi.

İlk halini çok beğendim sonradan turuncuya dönmüş gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…