Tamamen ve geri dönmemek üzere ayrılın,bu ilişkiden artık hayır gelmez2 yıllık erkek arkadaşım 9 kasımda kendinden soğutuyosun ara verelim dedi.1 hafta sonra aradım ve 16 kasımda ayrıldık. 14 aralıkta ben onu aradım ve tekrar barıştık.yaptıklarının farkında değilsin her gün benle kavga ediyosun ben huzur istiyorum dedi.barışalı 1 hafta oldu şu an çok soğuk ben aramadan aramıyor önceden yaptıklarını yapmıyor işten çıktığını,evde olduğunu söylemiyor. nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum...
Dedikleri gerçekse sürekli bir kavga ortamınız varsa nasıl motive olsun ki ilişkiye.2 yıllık erkek arkadaşım 9 kasımda kendinden soğutuyosun ara verelim dedi.1 hafta sonra aradım ve 16 kasımda ayrıldık. 14 aralıkta ben onu aradım ve tekrar barıştık.yaptıklarının farkında değilsin her gün benle kavga ediyosun ben huzur istiyorum dedi.barışalı 1 hafta oldu şu an çok soğuk ben aramadan aramıyor önceden yaptıklarını yapmıyor işten çıktığını,evde olduğunu söylemiyor. nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?