- 14 Ekim 2012
- 1.416
- 38
- 88
- Konu Sahibi filtrekahve
-
merhaba bayanlar. sizin fikirlerinizi almak için anlatmak istediğim bir durum var, kurtulmak istediğim bir bayan arkadaşımla ilgili. ancak yazacaklarım öyle her gün insanın başına gelen şeyler değil. eğer buradaysa, kendisi olduğunu anlayacaktır. şehir kısmına bakması yeter zaten benim olduğumu anlayabilmesi için.
siz nasıl emin olabiliyorsunuz bu durumdan? yazdıklarınızın okunmayacağından ya da okunsa bile yazanın siz olduğunun anlaşılmayacağından?
beni çok rahatsız eden bir bayan var, uzak durmama, telefonlarına cevap vermeyip geri dönüş yapmama rağmen hala devam ediyor. ayrıntı veremiyorum işte yukarda yazdığım sebepler yüzünden:26:
Emin değiliz ki...
Kendi adıma çooook uzun zaman önce koyverdim gitti...
Burada özelimin en derinine kadar indiğim ve beni reelde tanıyan birinin burada beni şıp diye hatırlayacağına eminim. Avatarım bile kendi orijinal fotoğrafım zaten.
Sorununa gelince,eğer görüşmek istemiyorsan inatla taleplerini reddeceksin,gerekirse telefonlarına çıkmayacaksın olmadı mı,açıkça istemiyorum diyeceksin.
ilahiiii ben de koy verip giderim de, sadece 2miz görüşmüyorduk, esas eşler arkadaş dolaylı olarak tanıştık biz. ben şimdi buraya 1 yazarım 1000 koyar eşine anlatır falan filan ya da en kötüsü daha çok sarar bana allah muhafaza
Anladım da..
Yapacak pek bir şey yok.
Ya "ne hali varsa görsün ben derdimi anlatıcem" diyeceksin, sıkıntılarını yazacaksın ya da çekimser durup "he hı hı" modunda gezineceksin forum sayfalarında.
lale ye ek olarak ya da belirleyici konulardan bahsetmemek gerekiyor.
iş,yaşadığın yer...vb.. ister istemez pek çok konu da özelimize ilişkin şeyler geçiyor..ben
özellikle gizlemeyi beceremedim..
normalde tanışıyoruz, eşler aracılığı ile tanıştık. anlatsam kendi rezil olacak. kocası biliyor mu bilmiyorum çünkü. ahlaki değerlerimiz farklıymış meğer, geç anladım. bu bayan dediğim gibi evli. öncesinde bize söylediği sadece nişanlanıp ayrıldığı. işin aslıysa, evlenmiş, boşanmış, biriyle nişanlanmış ayrılmış, o nişanlısının arkadaşıyla nişanlanmış sonra, ondan da ayrılmış. şu an evli. bütün bu erkeklerin tek noktası, meslekleri. mesleğe karşı zaafı var sanırım. kaç kere evlenmiş, nişanlanmış olması önemli değil. benim için sıkıntı olan ayrıldığı nişanlısının arkadaşıyla bir ilişkiye başlayıp onunla da nişanlanması. bunu da geçtim, "para gelecek para geçecek elime" diyordu. ben de eski iş yerinden alamadığı maaş diye düşündüm. meğer, eski nişanlılardan birine dava açmış, rezil etti gibisinden, ondan para gelmiş. o parayla da gitti kocasına takım elbise aldı, adam paranın nerden geldiğini bile bilmiyorkocasının maaşını kendi alıp yönettiği için, zannediyor ki adam kendi maaşından alındı. bir de 30 yaşında bir insan bu kadar çok nişan nasıl sığdırır hayatına? şimdiki haricinde 1 tane de evlilik. her biriyle 1 sene flört etse, 1 sene nişanlı kalsa ohooo. açıkçası değerleri böyle olan bir insana güvenip arkadaş olamam yarın bir gün bana ne yapacağını kestiremem
canım rahatsız olduğun şeyi bu şekilde belırtmedın ki sen?
anladığım kadarıyla ikinizde buraya üyesiniz
birbirinizin kullanıcı ısımlerını biliyorsunuz ve senın rahatsız olduğun konu
burada paylaştıklarını ona buna anlatması değil mi?
doğru mu anlamışım?
sen şimdi bunları neden anlattın ki??
canım rahatsız olduğun şeyi bu şekilde belırtmedın ki sen?
anladığım kadarıyla ikinizde buraya üyesiniz
birbirinizin kullanıcı ısımlerını biliyorsunuz ve senın rahatsız olduğun konu
burada paylaştıklarını ona buna anlatması değil mi?
doğru mu anlamışım?
sen şimdi bunları neden anlattın ki??
normalde tanışıyoruz, eşler aracılığı ile tanıştık. anlatsam kendi rezil olacak. kocası biliyor mu bilmiyorum çünkü. ahlaki değerlerimiz farklıymış meğer, geç anladım. bu bayan dediğim gibi evli. öncesinde bize söylediği sadece nişanlanıp ayrıldığı. işin aslıysa, evlenmiş, boşanmış, biriyle nişanlanmış ayrılmış, o nişanlısının arkadaşıyla nişanlanmış sonra, ondan da ayrılmış. şu an evli. bütün bu erkeklerin tek noktası, meslekleri. mesleğe karşı zaafı var sanırım. kaç kere evlenmiş, nişanlanmış olması önemli değil. benim için sıkıntı olan ayrıldığı nişanlısının arkadaşıyla bir ilişkiye başlayıp onunla da nişanlanması. bunu da geçtim, "para gelecek para geçecek elime" diyordu. ben de eski iş yerinden alamadığı maaş diye düşündüm. meğer, eski nişanlılardan birine dava açmış, rezil etti gibisinden, ondan para gelmiş. o parayla da gitti kocasına takım elbise aldı, adam paranın nerden geldiğini bile bilmiyorkocasının maaşını kendi alıp yönettiği için, zannediyor ki adam kendi maaşından alındı. bir de 30 yaşında bir insan bu kadar çok nişan nasıl sığdırır hayatına? şimdiki haricinde 1 tane de evlilik. her biriyle 1 sene flört etse, 1 sene nişanlı kalsa ohooo. açıkçası değerleri böyle olan bir insana güvenip arkadaş olamam yarın bir gün bana ne yapacağını kestiremem
hayır, üye olup olmadığını bilmiyorum ya üyeyse diye düşündüm. sizler de bir şeyler paylaşacağınız zaman ikilemde kalıyor musunuz (o kişi buradaysa diye) diye sordum. bir de işte nasıl kurtulabilirim diye çözüm arıyorum.
o kişinin rezil olacağını bile bile bize niye bu kadar detay anlattınız ki?
sevmeseniz ve arkadaş olmak istemeseniz bile, o da bir insan, bir kadın
hakkında böyle konuşmak pek hoş değil bence
hani konuyu bir derdim vara başka türlü açarsınız, bu arkadastan muzdaribim diye, konu oraya gelir üyeler çok sıkıştırır da bi kaç bilgi verirsiniz neden görüşmek istemediğinizle ilgili, o yine neyse ama...
vallahi emin olmaktan girip nasıl burdan çıktınız anlamadım.
anlaşamadık galibabu bayan buraya üye mi bilmiyorum. üyeyse de "bu kişi benim" diyecek hali yok. ben bir türlü kurtulamıyorum. yukarda anlattıklarımı eşi biliyor mu onu da bilmiyorum, dolayısı ile, açık açık "seninle görüşmek istemiyorum" diyemiyorum, çünkü sebebini anlayana kadar durmaz. mecbur kalıp sebebini anlattığım zamansa kabul edecek elbet ama bu seferde çirkeflik yapmasından endişeleniyorum. zaten profilimdeki bazı bilgilerimi değiştirdim, bazıları doğru.
kimseyi rencide etmek için yazmadım, öyle olsa çekinmez isim verirdim, yaşını bile değiştirdim. hangi mesleğe takıntılı olduğunu yazmadığım gibi kendi eşimin işini de yazmadım (zaten 2si aynı kapıya çıkardı, eşler meslektaş olduğu için) yani yanlış anladınız, rencide etmek ifşa etmek niyetinde değilim asla.
ha bu arada anlatmamın 2. bir sebebi, "ben olduğum anlaşılır diye düşünürsen hiç bir konuda yazamazsın, bakar bakar çıkarsın foruma demiş bir arkadaşımız hak verdim ona da
ben de rezil etmek için yazdınız demedim ki, tanısak da tanımasak da o da bir insan, bu da onun özel hayatı
ortalık yerde dökmeye gerek yok bence demek istedim sadece, heleki derdiniz bu değilken...
bir başkası sizin eşinizin bile bilmediği sırlarınızı bir forumda anlatsa, sadece isim vermeden, tuhaf bulmaz mıydınız? ne de olsa kim olduğumu açıklamadı der gecer gider miydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?