- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.081
- 898
- Konu Sahibi filtrekahve
-
tamamen çorba oldu konu, toparlayayım
buraya üye mi bilmiyorum.
buradan biri hakkında yazmıyorum.
siz buralara bir şey yazacağınız zaman, hakkında yazdığınız kişi buraya üyeyse, ya görürse endişesi taşıyor musunuz, taşıyorsanız nasıl anlatıyorsunuz konuyu (bazı bilgileri değiştiriyor musunuz, rolleri ters mi anlatıyorsunuz.. vs) diye fikir almak istedim.
eşlerimiz iş arkadaşı, o vesileyle tanıştık biz, gerçek hayatta tanışıyoruz yani.
kesin yazdıklarımı okuyor mu yazmışım aaa hata olmuş o zaman, çok pardon, yazarken düşüncelerden kafam dağılmış demek.
üye olduğumu bilmiyor haliyle kullanıcı adımı da.
ben normalde insanlara rengimi belli ederim. bu kişiye de ettim ama kabullenmeme durumu içinde sanırım. yoksa kim bu kadar inatla, ısrarla arar, sorar, görüşmek ister ki? ya da dediğim gibi anlattığım şeylerden artık haberim olduğunu öğrendi ve yakınında tutmaya çalışıyor beni.
bunları zaten eşim öğrenmiş, şu an o da görüşmek istemiyor, çünkü arkadaşının bilmediğini düşünüyoruz. rahat rahat arkadaşımın yüzüne bakamam diyor eşim, yani bayan bunları anlatmadıysa, biz de onun sakladıklarına, yalanlara ortak olmuş oluyoruz.
iyi ya işte
eşinde biliyormuş
görüşmeyi yavaş yavaş azaltırsınız.
ayrıca
sen bu kadına sanırım bir çok sorununu anlattın?
senı bulsa bile ancak sorunlarından yola çıkarak tanır seni.
hayır hiç bir problemimi anlatmadım çünkü çok şükür problemimiz yok ailemizde. olsa olsa (aklıma gelmiyor ama) en fazla kv sıkıntısını anlatmışımdır, onu da zaten eşim bilir, arkasından çekiştirmem. zaten genelde konuşurken, karşı tarafa fırsat vermez.
keşke ailecek bize gelin ya da biz gelelim derdinde olsa, o zaman kibarca kabul etmeyiz olur biter, ama yok kahve içmeye gidelim, yemek yemeye gidelim istiyor. çocuk yapmaya karar verirse sanırım anca o zaman ilgisi başka konulara yönelecek
en iyisi ben telefon numaramı değiştireyim, olsun bitsin. mail adresini zaten engelledim, facebook arkadaşı ise hiç olmadık. ya da uygulama indireyim telefonuma, numara engelleme uygulaması. tanımadığım numaraları da açmayayım. 5 aydır bıkmadı ama belki bundan sonra bıkar.
beni sıkıntıya sokan, anlatabildiğim kadar anlattım görüşmek istemediğimi. önceleri bahaneler buldum, sonra dediğim gibi engelleme olsun geri aramamak olsun hepsini yaptım. bir tek neden görüşmek istemediğimi anlatmak kaldı, onu da yaptığım zaman olayların, kişinin çirkinleşmesinden çekiniyorum. başka çekincem yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?