nasıl emin oluyorsunuz?

anladık canım sonunda.

ama
o kişi senın buraya takıldığını biliyor mu?? neden daha anlaşılır konuşmuyorsun?
konu ikiye bölünmüş
1-buraya yazdıklarınızın tanıdıklarınız tarafından okunduğunu düşünüyor musunuz?
2- bir arkadaşım var ve kesin yazdıklarımı okuyor ve kendısı rezil olacak.

şimdi gelelim soruna
eğer buraya üye olduğumu bilenler varsa ara sıra gelır aklıma
ama ben pek fazla burada dertlerimi paylaşmam çünkü çoğu arkadaşım biliyor üyeliğimi
ama kullanıcı ismimi bilmiyor.

tekrar soruyorum
o bayan senın buraya üye olduğunu veya kullanıcı ismini biliyor mu?

buraye üye olduğuna emin değilsen neden böyle telaş yaptın ki anlamadım .ben kendi adıma tanıdık çıkar diye resim paylaşmıyorum .ama bilgilerim gerçek .yaşaığım yer falan filan .ama foto koymam asla mesela tanıyan çıkar belli olmaz .yeri geliyor mahremimizi anlatıyoruz .sen o kadınla görüşmek istemiyorsan görüşme .çıkma teline salla bir süre sonra sıkılır peşini bırakır .

kesin yazdıklarımı okuyor mu yazmışım aaa hata olmuş o zaman, çok pardon, yazarken düşüncelerden kafam dağılmış demek.
üye olduğumu bilmiyor haliyle kullanıcı adımı da.
ben normalde insanlara rengimi belli ederim. bu kişiye de ettim ama kabullenmeme durumu içinde sanırım. yoksa kim bu kadar inatla, ısrarla arar, sorar, görüşmek ister ki? ya da dediğim gibi anlattığım şeylerden artık haberim olduğunu öğrendi ve yakınında tutmaya çalışıyor beni.

arka arkaya yazıyorum, sanırım forum kurallarına aykırı ama bu seferlik mazur görülsün lütfen.
şimdi karşılıklı anlaştıysak eğer, fikriniz var mı nasıl kurtulabilirim?

buraya üye olduğunu bilmiyorsa endişelenmene gerek yok
sanırım bu aralar fazla sıkınlısın ve her şeyden şüphe duyar oldun.

o kişiyle görüşmek isemiyorsan görüşme ve eşinlede konuş arayı soğutmaya baksın
eşin durumu bilmiyorsa ''neden''niçin ?'' diye soracaktır
ama sen gerçekten görüşmek istemıyorsan soğuk davran, telıne cvp verme
eğer hala anlamıyorsa
fazla yüzsüz biridir.
eşinle konuş ve görüşmeyi azaltın

şimdi seni anladım sanırım .şimdi sen bu kadınla ilgili herşeyi öğrendin kadında bunu biliyor eşinin kulağına gitmesinden korkuyor .sende onun bu sitede olup senin yazdığın şeylerden senin olduğunu tahmin edip sana karşı bunları kullanmasından korkuyorsun .yok arkadaşım yaa bir sürü insanın arasından senin bir yorumuna denk gelicek aa bu benim kadın diyecek senin btün yorumlarını bulucak yok yaww okadarda değil yani .gerçi takıntılı tiplerde yok değil burda ama ben ihtimal vermedim pek rahat ol .

Benıde bu forumlaara gıren bırı sak dıye tanır valla hıcte kasmıyorum burada paylastıgım tum dusuncelerı gercek hayattada yansıttıgımdan sorun yok

bunları zaten eşim öğrenmiş, şu an o da görüşmek istemiyor, çünkü arkadaşının bilmediğini düşünüyoruz. rahat rahat arkadaşımın yüzüne bakamam diyor eşim, yani bayan bunları anlatmadıysa, biz de onun sakladıklarına, yalanlara ortak olmuş oluyoruz.

iyi ya işte
eşinde biliyormuş
görüşmeyi yavaş yavaş azaltırsınız.

ayrıca
sen bu kadına sanırım bir çok sorununu anlattın?
senı bulsa bile ancak sorunlarından yola çıkarak tanır seni.

benimde çok yakınım buraya üye. aslında kullanıcı adımı söylememiştim ama yaptığım yorumlardan şıp diye anlayıvermiş..
sizin gibi derde düşüyorum yani, ya okursa diye o yüzden de konu açamıyorum

kendisi de eğer bunu okursa seslenmek istiyorum bu vesileyle;
beni takip etme de gönül rahatlığıyla konu açıp dertlerimi dökebileyim...:111:
sevgiler :79:

...
aslında biriyle görüşmek istemiyorsan bunu söyleyeceksin.. çekinmeden...
bakınsanıza içinize dert olmuş bu konu, görüşmek istemiyorsunuz ve hay Allah diye derde düştünüz..

ne gerek var kendinize stres sıkıntı yapmaya...
sınırınızı çizin. bir şekilde artık görüşmek istemediğinizi dile getirin...

ya da bazı şeyleri dert etmekten vazgeçin... o onun hayatı.. nasıl yaşarsa yaşasın. size zarar vermediği sürece

hayır hiç bir problemimi anlatmadım çünkü çok şükür problemimiz yok ailemizde. olsa olsa (aklıma gelmiyor ama) en fazla kv sıkıntısını anlatmışımdır, onu da zaten eşim bilir, arkasından çekiştirmem. zaten genelde konuşurken, karşı tarafa fırsat vermez.

keşke ailecek bize gelin ya da biz gelelim derdinde olsa, o zaman kibarca kabul etmeyiz olur biter, ama yok kahve içmeye gidelim, yemek yemeye gidelim istiyor. çocuk yapmaya karar verirse sanırım anca o zaman ilgisi başka konulara yönelecek

en iyisi ben telefon numaramı değiştireyim, olsun bitsin. mail adresini zaten engelledim, facebook arkadaşı ise hiç olmadık. ya da uygulama indireyim telefonuma, numara engelleme uygulaması. tanımadığım numaraları da açmayayım. 5 aydır bıkmadı ama belki bundan sonra bıkar.
beni sıkıntıya sokan, anlatabildiğim kadar anlattım görüşmek istemediğimi. önceleri bahaneler buldum, sonra dediğim gibi engelleme olsun geri aramamak olsun hepsini yaptım. bir tek neden görüşmek istemediğimi anlatmak kaldı, onu da yaptığım zaman olayların, kişinin çirkinleşmesinden çekiniyorum. başka çekincem yok.

o zaman hiç çekinme
ve eşinin izin vermediğini söyle

ve hala anlamıyorsa
''kusura bakma ama eşimle bu yüzden kavga edemem'' de
ve sinirlen bir daha görüşmeyelım deyip çık aradan.nasıl olsa sırlarını vermemişsin
o yüzden çekinceğin bir durum olmamalı

Son düzenleme:

başkası (ki bu gereksiz bir bayan arkadaş) uğruna telefon numarası değiştirmek çok saçma..
o kadın için kendi rahatınızı düzeninizi bozmayın bana kalırsa...
zorla mı canım, konuşmuyorum,istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…