Nasıl etkileyebilirim?

Mihri_Hatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mart 2020
49
112
8
Merhaba.
Benim uzaktan bir akrabam var, daha doğrusu benim kuzenimin kuzeni oluyor kendisi fakat aile büyükleri daha önce akraba evliliği yaptıklarından dolayı sadece kuzenimin kuzeni de olmuyor en kolay anlatabileceğim şekli bu. Yine de 1. Dereceden kuzenim değil, annemin kuzeninin oğlu gibi bir şey de oluyor.

Bu kişiyle yalnızca ailesel organizasyonlarda karşılaştım. Ailede adı iyi anlamda çok geçiyor. İlgimi çekmeye başladı. Daha önceki ilişkilerime baktığımda hep serseri, sorunlu, insanla asla ilgilenmeyen tiplerden hoşlandım. En sonuncusunda iki sene önce dilim fena yandı, artık bu tiplerden hoşlanmayı uzun uğraşlar sonucu bıraktım.

Şimdi bu kişi gözüme çarpıyor ve çok efendi, kibar, zeki birisi de. İki hafta sonra bu kişinin ailesinin yazlığına ziyarete gideceğiz. Bir iki hafta orada kalacağız. Ben ona nasıl yaklaşmalıyım etkilemek için? Başına daha önce böyle bir olay gelmiş olan var mı? Biliyorum etkilemek için göze batacak şekilde çabalamamak gerekiyor. Ben sadece buradaki üyelerin gözünden bu ilişki nasıl olabilir bunu okumak istiyorum, akıl akıldan üstündür çünkü.

Peki ya çocuğun sevgilisi varsa? Ya hoşlandığı biri varsa? Olsaydı bilirdim demeyin. Erkekler böyle şeyleri ağıza sakız yapmamak için söylemiyorlar. Evliyim ama sevgili iken böyle bir durum yaşasam her ne kadar sevgilim ona yüz vermese de kıza sinir olurdum ve bilenirdim. Hoş değil böyle muhabbetler. Gidin, yapın tatilinizi. Eğer zaten çocuk boştaysa ve sizden hoşlanırsa olur ama diğeri cidden hoş bir durum değil.

Ailelerin yakın olduğu bu ortamda ben olsam bu topun altına girmezdim. Olcaksa kendi olucak zaten etkileyim derken rezil olmakta var. Belki çocuğun gönlü dolu?

Taktik yapmaya falan gerek yok bence olacağı varsa olur zaten aynı ortamda bulunacaksınız

İnsanların asla aile ve aile çevresinde olduğu gibi davrandığını düşünmüyorum esas arkadaşlarının yanında iken tanımak gerek.
Özel olarak etkilemeye değil tanışmaya bakın dikkatinizi çekiyorsa. Ne bağlanın ne bağlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…