Nasıl etmeli,ne yapmalı bi akıl lütfen

bushed

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
415
152
53
40
iyi akşamlar kızlar forum da gezdim de eski sevgililer kıymete binmiş.benim başımda da var.eşimin eski sevgilisiyle konuştuğunu öğrendim kısa bir süre önce. Artık daha önce de konuşuyolarmıydı ben mi yakaladım bilmiyom.şüphelenip fatura geçmişine baktım sadece benim gördüğüm gün vardı.eşimle zaten aramız soğuktu ben daha çok maddiyata dayandırıyordum hatta konuştum aramızın kötü olduğunu bunun sebebini sordum,benim bundan duyduğum rahatsızlığı söyledim hatta böle giderse ayrılmak istediğimi söledim 2yaşında da bir oğlum var.bana sadece”saçmalıyorsun dedi geçti.ama ben o günden sonra taktım böle olmucak böle olmucak aileme söylemeyi düşündüm hatta 15tatilde ailemin yanına gidince onlarla konuşacaktım ama malesef babamı kaybettim 4hafta olucak annemi yanıma aldım yoksa aklım kalıcaktı onda.eşimin bu hareketini de 1 hafta önce öğrendim annem yanımda bişi yapamıyorum eşime de sölemedim ama anladı onunla konuşmadığım için.kadın çok kötü sürekli ağlıyo .ee ben babama mı yanayım koca olacak adamın hareketine mi yanayım.insan bu kadar karaktersiz olabilir mi ben her gün ağlıyom babam ölmüş sen git eski sevgilinle konuş.en hassas zamanımkızlar uzattım kusura bakmayın ben şimdi nasıl hareket edeyim annem hep ağlıyo hep ağzında babam ben şimdi ayrılmak istediğimi nasıl söleyim kadın bu kadar kötüyken bi de ben nasıl yaklaşayım bana bi akıl verin kadın bi de bana üzülcek.önce bi psikoloktan mı fikir alsam nasıl yaklaşmam gerektiğini bilemedim ki aynı evdeyiz hala.

Basiniz sagolsun. Biraz zamanin gecmesini bekleyin. Sonrasinda yapilacak sey belli zaten.

Eşiniz eski sevgilisi ile görüşmeyi becerdiyse
Evden gitmeyi de halleder siz neden gidiyorsunuz?
Aha kapı bu da kolu diyip faturayı da valizine sıkıştırın..
Aklı başında erkekler sayıca azaldı

Siz kendiniz çok güzel belirtmişsiniz zaten.
Eğer annenizi düşünüyorsanız biraz zaman tanıyıp annenizin toparlanmasını bekleyin ama bence bu süreç çok uzamasın, yapılacak şey belli neticede.
Bu sürede aynı ev çok boğucu.babama üzülüyom anneme üzülüyom hala deli oluyom aklıma geldikçe.ne zaman doğru zaman olucak.kendimi çok yorgun hissediyom

Basiniz sagolsun. Biraz zamanin gecmesini bekleyin. Sonrasinda yapilacak sey belli zaten.
Yapılcak şey belli de aynı ev.acaba bu iki haftada en azından annemi yoklasam mı aramız kötü fln diye kızdan hiç bahsetmeden.zaten kadın da bişiler seziyo çünkü 1 haftadır konuşmuyorum eşimle

Ama ne z
Anne böyleyken şu an doğru zamanlama olmaz sanırım .Basınız sağolsun.
ama ne zaman o süreç.acaba kocayla mı konuşsam boşanma niyetimi.inanın neyi nasıl yapmam gerektiğini bilmiyom babam sağ olsaydı süreç daha netti ama ..şimdi kestiremiyom

Yapılcak şey belli de aynı ev.acaba bu iki haftada en azından annemi yoklasam mı aramız kötü fln diye kızdan hiç bahsetmeden.zaten kadın da bişiler seziyo çünkü 1 haftadır konuşmuyorum eşimle
Olabilir. Biraz daha bekleyin anneniz anlamistir bazi seyleri ve konuyu kendi acacaktir birgun. Biraz daha bekleyin isterseniz. Anneniz konuyu acinca da herseyi tek seferde anlatirsiniz. Eninde sonunda ogrenilecek zaten.

Eşiniz eski sevgilisi ile görüşmeyi becerdiyse
Evden gitmeyi de halleder siz neden gidiyorsunuz?
Aha kapı bu da kolu diyip faturayı da valizine sıkıştırın..
Aklı başında erkekler sayıca azaldı
Evet ya.maden eski sevgilin aklındaydı benle niye evlendin bi de zamanında kendisi ayrılmış kız barışmak için uğraşmış da olmamış.nasıl bi durumun içindeyim adamda da kızda da karakter yok senin çocuğun var karın var ne ararsın eski sevgilide.kız da biliyo beni çocuğu nasıl bi durum ya.

Eski sevgililer kadar taş düşsün bu adamların kafalarına sizin için zor olacaktır ama anneniz biraz daha kendini toparlayana kadar bekleyin derim.

Başınız sağolsun. Şu an zaten üzgün ve duygusal bir dönemden geçiyorsunuz. Anneniz de öyle. Biraz zaman tanıyın hem daha sakin düşünür karar alırsınız ama şu an o zaman değil. Isterseniz annenizin evine geçin bi bahaneyle. Bir süre kafanızı toplamanız için zaman lazım

Annenizi alıp onun evine gidin biraz yalnız kalsın bakalım eşiniz rahat konuşsun eski sevgilisiyle aynen böyle de söyleyin siz haberdarkan olay da aldatmanın heyecanı kalmamışken yuvam yıkılıyor korkusuyla konuşabilecek mi sizde sakin kafayla en doğru kararı alırsınız

Olabilir. Biraz daha bekleyin anneniz anlamistir bazi seyleri ve konuyu kendi acacaktir birgun. Biraz daha bekleyin isterseniz. Anneniz konuyu acinca da herseyi tek seferde anlatirsiniz. Eninde sonunda ogrenilecek zaten.
Öle de ben adamın yüzüne bakamıyom yapılanlar gelince aklıma kimbilir belki de neler vardır benim bilmedğim.gerçekten haketmedim hele böle bi durumda insan yapamaz ya.karşında biri üzülüyo annesi üzülüyo senin yaptığına bak

Kör öldü badem gözlü oldu durumuna kapılmışlar..
Eşi çocuguna yakalanmayacagını zanneden kafaya sahipler.
Merak etmeyin karşı taraf farkında degil bundan koca olmaz evliligine sahip mi çıktı ki bana çıksın düşüncesi oluşmamıştır.
Yoksa evli adam da bal yok

Konusun o zaman annenizle. Durumu anlatin. Cok gecmis olsun. Bu arada babaniz nur icinde yatsin. Alkah sizlere sabirlar versin.

Çok yoruldum,ben babama üzülürken bu durumu hazmedemiyorum

Öğretmenim 15tatilde annemle evimize gidicez babamın 40ını yapıcaz.eşim idareci olduğu için o gelmicek bizimle (iyi ki)onda bile acaba bu kozla görüşür mü düşünceleri geçiyo.sonra kendime de kıZıyom adam zaten yapmış yapçanı ne b.k yerse yesin diyom.sanırım bi psikoloğa ihtiyacım var hem evlilik terapisti hem de bireysel sanırım

Konusun o zaman annenizle. Durumu anlatin. Cok gecmis olsun. Bu arada babaniz nur icinde yatsin. Alkah sizlere sabirlar versin.
Teşekkür ederi. Allah razı olsun.babam için üzülürken burada açtığım konulara bak.

Ben sizin eski konularınızı da hatırlıyorum. Bu eski sevgili hep vardı biliyorsunuz değil mi ? Siz görmek istemediniz bence kaçmıssiniz hep bu durumdan tabiki hiç kolay değil zaten yaşadıklarınız .o yüzden bu adamdan umarım kurtulursunuz bir an önce . Ve lütfen aldatmayi belirtip mahkemeye verin.haklarınızı alın kesinlikle .umarım çok mutlu olursunuz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…