- 15 Ağustos 2015
- 1.634
- 1.816
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgili olduğunuza göre birbirinizi dengeliyor ve kafa yapınız da uyuşuyor demektir.anlıyorum .hayat işte kimin karşısına kimi çıkartacağını bilemeyiz ki.herkes göründüğü gibi olsaydı keşke anlamak çok zor insanları.
Insallah oyleyizdir .bazen anlamakta gucluk cekiyorum .sevgili olduğunuza göre birbirinizi dengeliyor ve kafa yapınız da uyuşuyor demektir.
onu anlamakta mı zorluk çekiyorsun? ya da ilkilşnzde kopmalar yoksa çokta dert etmeInsallah oyleyizdir .bazen anlamakta gucluk cekiyorum .
Evli degilim nisanliyim ,o nedenle bi evli gibi de surekli vakit gecirmiyoruz birlikte.farkliliktan kastettigim de bu konu icin oyle .ben ailesiyle vakit gecirmeyi seven ,oda arkadslariyla seven biri.ailesiyle cok nadir gecirdigi zamanlariBeraber güzel vakit geçirebiliyorsanız kendi zamanınızda kendi istediğiniz şeyleri yaparsınız. Ama o size laf ederse sürekli evde oturuyon diye siz ona sürekli geziyon derseniz olmaz o iş.
Hem bu kadar farklıysanız beraber neler yapıyorsunuz?
Kopmalar bu tarz konularda yaşanıyor.bazende annesiyle alakali problemler olabiliyor.pek idareci yonu yok.anneninde olgun bi anne hali yok.kizi soz konusuylen hic birsey dedirtmiyor ,ogluyla alakali bir sey sozkonusuyken herseye müdehale.birde o kadinda beni rahatsiz eden brsey var negatif enerji aliyorum birseyler icime sıkıntı veriyor.evin tek oglu olunca kiz da disarda olunca hersey bana yikilacakmis hissi,oglanla bana bakiyor bircok sey.neyse hayirlisi .düşüne Dusune kafayi siyiracam birgun heralde:)onu anlamakta mı zorluk çekiyorsun? ya da ilkilşnzde kopmalar yoksa çokta dert etme
Demek istediğim şuydu, buluştuğunuz zamanlarda neler yapıyorsunuz? Mesela sosyal bir çift gezer arkadaşlarıyla buluşur partilere gider vs. Asosyal bir çift sinemaya gider evde oturur tv izler, sosyal ortamlara girmez, yemek hazırlar yerler vs. siz onun sosyalliğine o da sizin asosyalliğinize ayak uydurabiliyorsa sorun olmaz. Ama şimdiden minik sorunlar çıkıyorsa evlenince kat kat büyür.Evli degilim nisanliyim ,o nedenle bi evli gibi de surekli vakit gecirmiyoruz birlikte.farkliliktan kastettigim de bu konu icin oyle .ben ailesiyle vakit gecirmeyi seven ,oda arkadslariyla seven biri.ailesiyle cok nadir gecirdigi zamanlari
Öf yaa uzun bir süre ben de yaşadım bu sorunu... adam sürekli arkadaşlarıyla , baya kavgalar tartışmalar oldu , şimdi daha iyiyiz ... zamanla düzeliyorlar ama evlenmeden önce arkadaşlarıyla çok takılan erkeklerin evliliğin ilk yıllarına adaptasyonu da biraz zlr oluyor. Hazırlıklı ol yanicanim cok aciyor nedendir bilmiyorum.belki korkularimdan,belki yasantisal oluşan hissedislerimden..
Korkuyorum evlenmekten ;daha cokta evlenince yalniz birakilmaktan ,kendimi yalniz hissetmekten korkuyorum..
Cok fazla arkadasim olmadi hayatimda 10 parmagimi gecmezdi.olsun isterdim aslinda ara ara gorustugum bi grubum, sohbetinden de keyif aldigim. Olmadi.bundan sonra da olacagini sanmiyorum.cunku gorustugum tek tük arkadslarimla bile aman aman bi keyif almıyorum zaten.küçüklüğümden beri cogunluk bu duyguda oldum.arkadslik kuranlarin bir cogu menfaat icin zaman gecirmek icin vardilar samimi sicak arkadasliklar dostluklar yasamak istemistim oysa ben. O nedenle arkadslarimin olmasi da hep sacma ve gereksizdi.
Su da var ki en cok ailemle yaptiklarimdan mutluluk duydum keyif aldim.
Gelmek istedigim asıl nokta su ki esim olacak kisi fazlasiyla sosyal her yerde eli kolu var .birsuru arkadas cevresi var.her aksam disarda onlarla .
Ilerde cok korkuyorum ben asosyal o sosyal .yalnizlik ceker miyim diye.benim halim onu rahatsiz eder mi diye ve onun hali.beni.rahatsiz eder mi diye.ben artik kendi kendime mutluyum cok kimseyi aramiyorum tek ailem olsa yeter bana.ama onunla evlenince durum degismis olacak bu beni korkutuyor.
Surekli elinde telefon, birsuru grup kurmuslar arkadslariyla ayri ayri onlarla mesajlasmalar,biz birlikte iken illa biri arar arkadslarindan biseyler yapmaya .birimiz sosyal ,birimiz asosyal nasil olacak dedim.sen hergun aksam disardasin arkadslarinla, evlenince de sık sık gidecen nasil uyusabilecez dedim.onemli bisey olmadikca gitmem
Diyor.e dedim zoraki olmus olmayacak mi gitmeyisin? Ozamana bagli simdi bilemem diyor.bunu bilemeyisini caninin kalacagini gostermiyo mu ,bana nekadr uyum saglayabilir ki,eninde,sonunda cok muhimmiscesine bi mesele bahane edip kalkip gidecek arkadslariyla olmaya.
Aslinda duymak istedigim bir sey var asil onu duyamayisimda.canimi cok acitiyor ,benimle olmaktan vakit.gecirmekten hic bir an bikmayacagini kesinlikle zorakilik olmayacagini.vs.bunlari duyamiyorumda.ozmana bagli zoraki olup olmayacagi demesi hosuma gitmiyor.benimle benim istememle kalmasi elbette guzel kirmayip kaliyor,lakin gonulden benimle vakit gecirmeyi tercih etmedikten sonra kendi benimle akli dışarda kaldiginda.bi anlami yokki benim icin.
emin ol her kv böyle :) beraber oturmazsan ya da çok yüzgöz olmazsan sorun yokKopmalar bu tarz konularda yaşanıyor.bazende annesiyle alakali problemler olabiliyor.pek idareci yonu yok.anneninde olgun bi anne hali yok.kizi soz konusuylen hic birsey dedirtmiyor ,ogluyla alakali bir sey sozkonusuyken herseye müdehale.birde o kadinda beni rahatsiz eden brsey var negatif enerji aliyorum birseyler icime sıkıntı veriyor.evin tek oglu olunca kiz da disarda olunca hersey bana yikilacakmis hissi,oglanla bana bakiyor bircok sey.neyse hayirlisi .düşüne Dusune kafayi siyiracam birgun heralde:)