okula basladiginda okul icersinde de lab.larda kutuphanede felan is imkani olabilir..
azmedip calismak isteyen cidden is buluyor arkadasim..
sen kendini uzme.. okulun baslasin programin belli olsn ona gore is kovalarsin..
mutlaka duzgun birseyler bulursun..
İnş. bulurum cnaım ne kötü birsey babanın sorumsuzluğunu cocuğunun tasımak zorund akalması ben ki onları o kadar cok düşünüyorum ki .. Yaşıtlarım laylaylom o bu sunun peşindeyken ben hep onları düşündüm. bunun yanında uzakta bi sevdiğim vardı herzaman bana destek olan şimdi o da yok. her yönden sıkıntıya girdim iyice bunalıyorum bazen
İnş. bulurum cnaım ne kötü birsey babanın sorumsuzluğunu cocuğunun tasımak zorund akalması ben ki onları o kadar cok düşünüyorum ki .. Yaşıtlarım laylaylom o bu sunun peşindeyken ben hep onları düşündüm. bunun yanında uzakta bi sevdiğim vardı herzaman bana destek olan şimdi o da yok. her yönden sıkıntıya girdim iyice bunalıyorum bazen
Canım ben hala calısıyorum ben de ögrencıyım. Hafta sonu marketler de tadım yapıyorum istersen yardımcı olabilirim sana bir kaç ajans (iş veren şirket) önerebilirim sana.
canım ben de üniversite boyunca çalıştım
büyük bir mağazada part time ama maaş çok azdı
sonradan stand hostesliği yaptım
3-4 yıl önce günlük 40 lira alıyodum
büyük marketlerde çalışıyodum ürün tanıtımı yani
bir de KYK kredisine başvurmuştum
130 da oradan alıyodum valla hiç annemlere masrafım olmuyodu
gül gibi geçiniyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?