Nasıl flört edilir? Neden arkadaş gibi hissediyorlar?

yulin34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2018
1.069
527
123
Kızlar.
Bu sefer sorum genel.
Benim hayatıma kim gelse aynı cümleleri kuruyor. Bana arkadaş gibi davranıyorsun, ilgin yok,bakmıyorsun vs vs. Başta aşırı istekli olan karşı taraf 2-3 ay sonra çekiliyor. Arkadaş kalmaya gidiyor olay.
Bir erkeğe ilgi nasıl gösterilir ben nerede hata yapıyorum? Ne olur yol gösterin bu harcadığım kaçıncı şans :KK43:
Hayatımdan son çıkan kişi hala beni kıskanıyor gibi davrandı en son arkadaş ortamında herkes şaşırdı tepkilerine ama adım yok bir şey yok. Mantıksal olarak herhalde olmaz diyor. Yulin sende ışık göremedim ben demişti.
Hatta son buluşmada kimle mesajlaşıyorsun diye sordu şakasına telefonu verdim elimden kaptı ama bakamadı. Yulin yine rutine dönmüş başlamış mesajlaşmalara dedi. Birini arayacaktım kalkıyordum masadan tam masada konuş niye kalkıyorsun dedi şaşırdım oturdum öyle. Arabadan inerken sana iyi mesajlaşmalar falan dedi iti geceler dediğimde. Ama masaya kankalar iması da yaptı.
Bir cümlesi hele bana direk aşağılamaydı aslında.
Ex:
Yulinin bebeklerle bambaşka bir bağı var gözleri parlıyor.
Ben: evet büyüklerle anlaşamıyorum çünkü
Ex: zaten bu gidişle yulin bir tane sahiplenecek öyle yaşayacak
Arkadaş : niye öyle dedin ?
Ez: öyle görünüyor bence. Ne gerek var uğraşmasın kimseyle erkek derdi ne çekecek

Kızlar yardım edin ya başta manyak gibi peşimde koşanlar sonra niye yok oluyor neyi yanlış yapıyorum? Kötü bir insansın deseler anlayacağım ama yulin çok düzgün çok iyi niyetli dedi hatta. Başım çatlıyor artık.
Flört etmeyi nereden öğreneceğim ben? Bu gidenleri döndürmem mümkün mü? Kıskançlık varsa umut var mıdır yoksa umutlanmayayım mı ?

Hatırladığım kadarını yazıyorum, alınmaca yok:
Sen genellikle sert davranıyor ve tersliyorsun, ilgisizsin.
Adamlar bunu başta elde etmek için hırs olarak görüyorlar, sonrasında da fazla naz aşık usandırıyor.
Mesele ters olmak değil, ilgi göstermek, sevgi ve saygı göstermek, şefkatli olmak ancak kendi hayatına onsuz da devam edebileceğini -sözle ifade etmeden- göstermek

Adamlar bunu başta elde etmek için hırs olarak görüyorlar, sonrasında da fazla naz aşık usandırıyor.
Mesele ters olmak değil, ilgi göstermek, sevgi ve saygı göstermek, şefkatli olmak ancak kendi hayatına onsuz da devam edebileceğini -sözle ifade etmeden- göstermek
Yok yok alınmam canım amacım zaten çözüm bulmak. Bu arada ne minnoşsun sen ya :) her konuma ilk sen geliyorsun üstelik benden sıkıldın da yine yazıyorsun :KK68:

İlgi nasıl gösterilir galiba bilmiyorum ya da ilgilenirsem gider diye mi korkuyorum acaba :ıslık:

Valla sizi tanımadan bu konuda yorum yapmak biraz zor olur. Çünkü insanları birbirinden etkilenmeye ya da etkilenmemeye iten birçok etmen var. Siz nerede hata yapıyorsunuz bu konudan çıkarmak pek mümkün değil bana kalırsa. Yakınlarınızdan yardım almanız, onlara sormanız daha işe yarar olacaktır.

Velvette Velvette ‘in yorumuna bakarak yazarsam sert davranmak hemen hemen her erkeği iter. Erkek milleti yanında naif, sevecen, minnoş kadın istiyor doğası gereği. Bu demek değil ki tüm benliğini karşındaki adama ada, kişiliğinden taviz ver, peşinde koş, her dediğine he de... Bunu yapan kadınlara da kızıyoruz burda. Mesele ortayı bulmak.

Flört nasıl edilir ektedir 😄

Şaka bir yana dan dan konuşuyorsanız belli bir süre sonra sıkılıyor olabilirler. Ama yine de kendiniz olmakta fayda var. Bazısı da öyle beğenir. Bütün suçu da kendinizde aramayın, ne istediğini bilmeyen çok erkek var böyle kadınların hayatına girip çıkıp sonra insana kendini sorgulatıyor. Yani bu konuşma örneği yetmez daha fazla örnek vermeniz lazım kendiniz hakkında.

Valla sizi tanımadan bu konuda yorum yapmak biraz zor olur. Çünkü insanları birbirinden etkilenmeye ya da etkilenmemeye iten birçok etmen var. Siz nerede hata yapıyorsunuz bu konudan çıkarmak pek mümkün değil bana kalırsa. Yakınlarınızdan yardım almanız, onlara sormanız daha işe yarar olacaktır.

Velvette Velvette ‘in yorumuna bakarak yazarsam sert davranmak hemen hemen her erkeği iter. Erkek milleti yanında naif, sevecen, minnoş kadın istiyor doğası gereği. Bu demek değil ki tüm benliğini karşındaki adama ada, kişiliğinden taviz ver, peşinde koş, her dediğine he de... Bunu yapan kadınlara da kızıyoruz burda. Mesele ortayı bulmak.
Duvarların var yulin, sana bakıyorum gözünü kaçırıyorsun, c kişisine nasılsan bana da aynısın, ilgileniyorum soğuksun, geri çekiliyorum daha da kaçıyorsun, seninle olursa her şey mükemmel olmak zorunda gibi hissettiriyorsun, hiçbir şeyin garantisi yok sonuçta sen beni korkuttun, ben kimsenin ahını alamam. Senden hoşlanıyorum ama bekle diyemem falan filan. Arkadaşa da yulin her şeyi takıyor ben baskıya gelemiyorum arkadaş kalacağım demiş.
Yaşadığım şeyler hep aynı çok üzülüyorum

Doğru mu anladım bilmiyorum ama biriyle sohbet halindeyken telefonla mesajlaşması veya ilgilenmesi beni son derece rahatsız eder. Yüz yüze iletişimde göz temasına önem veririm. Tabiki etrafa bakacak hepten benle göz göze el ele oturması gerekmiyor ama telefon saygısızca gelir. Telefon etmem gerekirse müsadenle bir konuşma yapmam gerekiyor diye belirtirim. Yani bekarken flört aşamasına gelmeyi düşündüklerim de bir kere başıma böyle bişey gelmişti. Telefonuna mesaj geliyor gülüyor cevap yazıyor ses etmedim bunu iki kez daha tekrarlanınca negatif olup uzaklaştım :KK30:

Doğru mu anladım bilmiyorum ama biriyle sohbet halindeyken telefonla mesajlaşması veya ilgilenmesi beni son derece rahatsız eder. Yüz yüze iletişimde göz temasına önem veririm. Tabiki etrafa bakacak hepten benle göz göze el ele oturması gerekmiyor ama telefon saygısızca gelir. Telefon etmem gerekirse müsadenle bir konuşma yapmam gerekiyor diye belirtirim. Yani bekarken flört aşamasına gelmeyi düşündüklerim de bir kere başıma böyle bişey gelmişti. Telefonuna mesaj geliyor gülüyor cevap yazıyor ses etmedim bunu iki kez daha tekrarlanınca negatif olup uzaklaştım :KK30:
Bunu biz arkadaş kalalım diye karar aldıktan sonra yaptım. Zaten masada 4 kişi idik onlar konuşurken aralarda baktım telime. Ama masaya oturduğumdan beri önce ex hariç arkadaşlar vardı 2 kişi onlar üzerime geldi ne işler çeviriyorsun diye sonra ex e anlattılar bu sefer bu kafayı taktı. Ex en son seni üzemem vs deyince hayatıma devam ettiğimi görsün istedim ben de birazcık o yüzden abarttım belki de. Eline telefonumu verdiğimde internet kapalıydı mesaj gelmedi. Arabada beni bırakacaklardı. Açtım interneti ses açıkmış mesaj sesi geldi üst üste ex hemen yulin internet kapalı diye vermişsin rahat rahat oo mesajlar falan. Yok ya dedim yine veririm ne var. Kitledim verdim hemen kaptı ama açamazdı tabi. Bilmiyorum o niye öyle yaptı. Altında var mı bir duygu. Varsa ben ne yapabilirim. Geri adım atar mı aklım karman çorman

Back
X