Flort konusunda üstüme tanimam :) tatilde şunun surasinda iki gun gecirdigim kisi bile '6 aydir berabermisiz gibi hissediyorum, hadi gel bir olak' der, bir ümit gelecek hayalleri kurar.
'ne guzel yasandi bitti,kendine iyi bak' diye havaalanindan ugurladiklarim ulke asar gelirler (asla ovgu vs icin soylemiyorum. 28 yas ve müzmin bekarim

iliskilerimi devam ettirmeyi cok sevmiyorum ama bu baslama flort asamasinda soyleyecek sozlerim de var yani)
Oncelikle olduğun gibi ol. Eminim seni boyle sevecek biri vardir.
Dogal ol.
Hic kendini abartma "aman da soyleyim,ay cok sadigim, aman da sevdim mi olumune,askina eskiya" falan.. gerek yok. Hatta tam tersi ol - bu sefer herhalde vucutlarinda bir mekanizma calisiyor 'bu sefer hersey cok farkli olabilir' diye.
Gerci eger sen boyle bir insan degilsen bu 'doğal ol' maddesine aykiri.
Nese sac, pozitif ol. Pozitif insanlar uyusturucu madde gibidir. Enerjini yukseltirler. Bir sure sonra onsuz kaldiginda eski enerjini ozler - o kisiyi özlediğini düşünürsün. Ayrica vazgecilmesi zor olur:)
Iyi bir dinleyici ol. Ilgi duy onlarin hayatına. Hosuna giden seyleri söyle.
İlgin varsa belli et. Icinden birsey geliyorsa da yap.
Deger verdigini hissettir.
Ben mesela öyle cok ciddi iliski insani degilimdir ama flort ettigim gitarci gitar calarken tirnagini kirdi diye ona cok tatli bir pena alip 'bir daha tirnagin kırılmasın diye' notuyla evine gondermistim... bir baskasi benim muzik listeme bayilmisti. Arapca rusca sarkilar falan var. Arabada bol bol dinlemistik. . Sehrime dönünce usenmedim karisik cd doldurdum, ilcesinin postanesine gonderdim . Gidince aradilar aldi :) bu kisi kesinlikle devam edecegim biri degildi. Arada da mesafe vardi zaten ama bnim icin degerliydi ve degerli oldugunu bilsin istedim -ve icimden geldi
Acik ol. Birak seni tanisin. Birini tanimanin bir hazzi vardir. Mesela ben yengec burcuyum. bazen kalbim kirilmasin diye sert konusabiliyorum. Ama iki gunluk insanlar bile beni taniyorlar ve kalbim kirilmasin diye söylediğimi az cok anlıyorlar .
Goz temasi kur. Hatta o araba kullanirken mesela dik gozunu bak :) hafizaya al. Kendini onemli hissetsin.
Dizine yatir, Saclarini oksa, sen onun dizine yat, o senin saclarini oksasin...beraber manzaraya bakip sarki soyleyin...
Bunlar benim icin taktik degil icimden gelen seyler :) ama bunlari uygularsan 'arkadas' olarak görüleceğini sanmiyorum daha fa