Nasıl flört edilir? Neden arkadaş gibi hissediyorlar?

Allahım yardım et kendimi hiç düşünemiyorum adama sevgi gösterirken:bicak: tamam buna bayılmıyordum görüntüsüne ama öncekini beğeniyordum yine yapamıyordum. Bunun da insanlığına daha çok güveniyordum aile yapısı falan daha düzgündü güvenilirdi.
Nasıl deneyebilirim nereden öğrenebilirim sonradan alışılıyor mu acaba:KK43: nasıl cilveli olunur oku yulin oku. En yakın arkadaşlarımdan biri de yulin çok cilveli diyor artık ne cilvemi görmüşse. Kısmetim bolmuş enerjim yüksekmiş. Ne zaman birşey anlatsam arkadaşlarıma bozuluyor o iş. Bir şey olmz yulin sana yenisi gelir takma diyorlar. ama yok adamlar valla arkadaş gibi hissediyor bence olayları baz almalıyım ve işve cilve çalışmalıyım:KK33:
Ben de kendimi işvesiz cilvesiz, sevgi gösteremeyen biri sanıyodum ta ki gerçekten hoşlandığım birini bulana kadar :D onla da bitti ama olsun..
Siz biraz pratik yapmaya çalışın çevrenizdeki erkeklere karşı yine de, duvarlarınızı yıkın bakalım, o elektriği aldığınız biri olunca da tamamdır :KK22:

Kızlar bu beni kıskanıyor ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Görüşmemi istemediği iş arkadaşımla gezdiğimi duymuş. Tatil dönüşü odama selam vermeye geldi kapıdan selamlaştı sonra işle ilgili bir şey varmış aradı tamam halletcem deyip kapatacaktım ee sen napıyosun dedi hiç dedim sen hemen laf soktu x ile geziyormuşsunuz motorla falan vs vs ben de ne motoru ya yok artık dedim sonra neyse ama geziyorsunuz yani farketmez dedi. Ne cevap vereceğimi şaşırdım ne dediğimi hatırlamıyorum zaten. O da neyse ya x ile mutlu olursunuz inşallah dedi :halay:üff saçmalama dedim öyle.
Dün ortak arkadaşla çıkmıştım bana ex flörtü de çağırdığını dedi ne gerek var tarzında yaptım yüz ifademi ama sen bilirsin dedim sonra zaten gelmedi ex .
Bugün de yine kapıdan selam verdi.
Son gelişmeleri yazayım dedim. Ayarlarımı bozmayacağım ama karar verdim çatlak çünkü bu:kahve:
Bence biraz da siz trip atın ama şaka yolla gülerek.
Mesela sen gezdirsen senle de gezerdim de aradığın yok ki.
Siz de kıskanmıs gibi davranın bişeyleri.

Bence hala sizden hoşlanıyor ama tam da emin değil

Ben de kendimi işvesiz cilvesiz, sevgi gösteremeyen biri sanıyodum ta ki gerçekten hoşlandığım birini bulana kadar :KK70: onla da bitti ama olsun..
Siz biraz pratik yapmaya çalışın çevrenizdeki erkeklere karşı yine de, duvarlarınızı yıkın bakalım, o elektriği aldığınız biri olunca da tamamdır :KK22:
Çevremdeki kızları gözlemlemeye başladım:kahve: öyle öyle öğreneceğim:KK45:dün arkadaşımın erkek arkadaşı daha doğrusu flörtü arkadaşım yokken ” ben hoşuma gitmeyecek şeyleri baştan söyledim ayşeye bakalım zamanla devam ederse ben de bir yerden sonra çabalayamam olmayacağını anlar tamam derim artık “ işte orada şimşek çaktı aklımda ben neyi yapma dediyse yaptım:halay:ilgimi de asla belli etmedim. Resmen çocuk bana ders niteliğinde konuştu dün.

Bence biraz da siz trip atın ama şaka yolla gülerek.
Mesela sen gezdirsen senle de gezerdim de aradığın yok ki.
Siz de kıskanmıs gibi davranın bişeyleri.

Bence hala sizden hoşlanıyor ama tam da emin değil
Evet zaten bitirdiğimizde senden hoşlanıyorum duygum yine aynı sadece kafam karışık korkuttun beni sende ışık göremedim dedi o_O“ istediğin konuşacağın biri varsa ben bencillik edemem derken iyiydi niye kıskanıyorsun o zaman ?” derler adama ama ben diyemedim:halay: fırsat olmadı canım o kadar muhabbete trip atabileceğim bir konuda gelmiyor bu ara aklıma zaten :) nasıl oluyor anlamıyorum o ne diyecekse diyor ben bloke oluyorum. Bakalım düşünsün ölçsün tartsın madem ama bu süreçte ben de iyice soğuyabilirim. Hayırlısını yazsın Allah üzülmek istemiyorum ben de artık.
Onu özlüyorum ama hoşlantım yok galiba bu yüzden ona da olumlu sinyal veremiyorum bencillik etmek istemiyorum. Aklım hep onda sadece

Of yine geldi odama selam verdi ama sessiz ve gülerek baya mutlu suratla ben o sırada sıcaktan mayışmıştım elimde telefon vardı onu hiç beklemiyordum tam da aklımdaydı yine tabi :confused: sessizce selam verdim kimse konuşmadı yani başımı önüme eğdim sonra:KK34: ya niye böyle oluyor ayıp ettim istemeden

Back
X