Ben de burda hergün konuları okurdum. Adete kaç gün kala test yapıldı, ovulasyın takibi falan derken kendi deneyimimi paylaşayım. 17 temmuz son adet tarihim. Adetim düzenlidir 28 günde olur ama riske atmamak için ovulasyon testi kullandım. Pozitifi gördüğüm 29 temmuzda ve negatifi gördüğüm 30 temmuzda ilişki oldu. Şüpheli ilişki sonrası yani en son yumurtladığım günden 11 gün sonra normal kaset testle adetime 3 gün kala hamile olduğumu öğrendim. Bunu biraz da şundan dolayı paylaşıyorum. Burda adetine göre 7 gün önce veya geciktikten sonra öğrendim diyenler yumurtlama tarihini bilmeyenlerdir. Eğer yumurtlama tarihinizi biliyorsanız benim gibi adete 3 gün kala kaset test ile öğrenebilirsiniz. Ertesi gün b hcg 123 çıktı. 2. Deneyişimizde hamile kaldım. Bir önceki denememde sadece ovulasyon testinde pozitifi görünce ilişki gerçekleşmişti. Bence negatifi görünce de yapmak gerekiyordu bilemiyorum sperm 72 saat yaşıyor deniliyor ama. Bu arada rahmim ters. Değişik pozisyonlara girmedik. Şu an 8 haftalık hamileyim umarım size faydası olur