Nasıl geçecek bu pişmanlık?

O kişi nasibiniz olsaydı şu an sizinle olurdu. Ama evlenmiş, barklanmış şimdi asıl nasibinin yanında. Bunu anlarsanız belki takıntınız, pişmanlığınız geçer. Sizin olsaydı sizin olurdu. Başkasının nasibine de tenezzül etmeyin, kendinizinkine bakın.

Siz şu konyalı tutucu ailesi olan evli adamla evlenemedim diye mi hala hayıflanıyorsunuz?
Evlenmiş adam olmuş bitmiş. Değişmeyecek bir şeyler. Böyle saplantı yapmanız size fayda getirmez
Ayyy o muymuş en son adama tamm boşan evlenelim gibi bir şey demişti de cıx yani valla herif bunu kullanacak bu da dünden meyilli

Ayyy o muymuş en son adama tamm boşan evlenelim gibi bir şey demişti de cıx yani valla herif bunu kullanacak bu da dünden meyilli
Evet boşan evlenelim demişti çocuklar demişti. Adam resmen kandırıp takılma peşinde bizimki de aşk hikayesi sanıyor.
Aslında hayatında kimse olmadığı için oyalanıyor biraz da.

Kafanda “başka bir evrende en güzel halinle…” çalmıyorsa ben de bir şey bilmiyorum.

O kadar çok yıl geçmiş ki üstünden hala nasıl o olsaydı diyorsunuz? dışarısı adam dolu o mu kalmış sadece?

Evet boşan evlenelim demişti çocuklar demişti. Adam resmen kandırıp takılma peşinde bizimki de aşk hikayesi sanıyor.
Aslında hayatında kimse olmadığı için oyalanıyor biraz da.
Ne aşkı ne hikayesi ya kandırsın kendini bir erkek gerçekten aşık olunca gözü aile şu bu hiçbir şey görmez

Sizin yaşam planınızda bu kişi olsaydı, zaten şu an beraber olurdunuz. Pişmanlık söz konusu bile olamaz.

Zamanınızı daha faydalı şeylere harcayın. Keşke diye bir şey yok. Görevi biten gider. Bu kadar basit çalışır sistem.

Ya abla !!! 2008 yılındaki olaya üzülüp durman sana normal geliyor mu ? Evlenememeiş olmanın sebebi 2008 yılında birinden ayrılman olabilir mi bu sana mantıklı geliyor mu peki? O adamın seni unutamadıgını soyledogını falan yazmışsın. Yok ayrı yatıyormus karısından falan . Bu sana mantıklı geliyor mu ? Hadi diyelim sen takıntılısın bu adamın 2008 yılından beri seni unutmamış olması öümkün mü? Bildiğin kullanmaya çalısıyor seni. Lütfen kanma artık bunlara hangi devirdeyiz!!

Ben anlamadım şuan 37 yaşındasın ve bu bahsi geçen kişi evli çocuğu var kendi hayatını yaşıyor öyle m
Öyleymiş. Bu ablayı da unutamamış?? Karısından ayrı cocuklarıyla uyuyormuş??? Çocukları leylekler getirdi sanırım??? Bu abla da hayatımı mahvettim deyip duruyor bu yüzden. Açtığı tüm konular bunun üzerine.

Ayrı uyuyorsa tamam canım ben de beraber uyuyo sandım. Sorun yok o zaman tamam

Ya allah askına aldatan hangi erkek ben karımla uyuyorum diyo ya skdkskdksks
Ya bak ne hatırladım bizim yurtta vardı böyle birisi . Kadın 30 yaşındaydı eski sevgilisi de 32 falan neyse adam evli 1 kızı var kadın bekar ama ikinci üniversite okuyo falan adam baya konuştu uğraştı telefonlar mesajlar karısıyla güya mutsuzdu sonra ne oldu bil karısı ikinciye hamile çıktı bu arkadaş o hırsla tabi kafasını hangi taşa vuracağını şaşırdı

Şaşmazzz aslaa şaşmazzz adam şey demiştir napim hamile bırakamıyorumm cocuk doğsun ayrılcam dkdksksks

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…