- 7 Ocak 2025
- 103
- 144
- 18
- Konu Sahibi guvercin34
-
Ayyy o muymuş en son adama tamm boşan evlenelim gibi bir şey demişti de cıx yani valla herif bunu kullanacak bu da dünden meyilliSiz şu konyalı tutucu ailesi olan evli adamla evlenemedim diye mi hala hayıflanıyorsunuz?
Evlenmiş adam olmuş bitmiş. Değişmeyecek bir şeyler. Böyle saplantı yapmanız size fayda getirmez
Ayyy o muymuş en son adama tamm boşan evlenelim gibi bir şey demişti de cıx yani valla herif bunu kullanacak bu da dünden meyilli
İmza kaşe aynenSonra burada tekrar konu açacak. O benim sevgilimdi, karısı sonradan gelip aramıza girdi diye burada kendini aklamaya, aklatmaya çalışacak.
Evet boşan evlenelim demişti çocuklar demişti. Adam resmen kandırıp takılma peşinde bizimki de aşk hikayesi sanıyor.Ayyy o muymuş en son adama tamm boşan evlenelim gibi bir şey demişti de cıx yani valla herif bunu kullanacak bu da dünden meyilli
Kafanda “başka bir evrende en güzel halinle…” çalmıyorsa ben de bir şey bilmiyorum.İşin içinden çıkamıyorum depresyona girdim .
20 yaşında üniversitede ilk sevgilim oldu . O sırada askere gitti sonra ben şehir değiştirdim.3. Senemiz uzaktan git-gelli görüştük. O yıl aramız bozuldu yüzyüze konuşulması gereken konuları telefonda konuştuk 23 yaşında , araya soğukluk girdi ama yılda üç beş kez mesajlaşıp konuşuyorduk. Nasıl biter bu ilişki biz başkasıyla şimdi nasıl olucaz dedi hatta. Ben de ikimiz de taviz vermedi sonuçta ben de seni unutamam dedim. Bir kere daha buluştuk ama sorun konuşulmadı özlediğimizden buluştuk ama ben onunla iletişimi kesemezdim zaten de en son o kesti. Ben de o kaybetti diye bi daha aramadım o da beni aramadı . 25 yaşında tam iletişim bitti .Ondan sonra ben dikiş tutturamadım . Kimse onun kadar beni sevmedi ben sevmedim pek kimseyi de bulamadım zaten . 2 tane 3-5 aylık ilişkim oldu o kadar. Ama unutmuştum onu . Tekrar karşıma çıktı eskiden problem olan şey benim ailesiyle anlaşcağımı düşünmemem onun şehrinde kalmak istememdi. O zaman ısrar etseydin keşke böyle olmasaydık, şehri değilştitirdim diyor . Ama o zaman değiştirmezdi istemiyordu ki tabii şimdi fikirlerimiz değişmiş .
Ben şimdi napıcam . Çok pişmanım nasıl geçecek bu piişmanlık. Kendi elimle hayatımı mahvettim.
Ne aşkı ne hikayesi ya kandırsın kendini bir erkek gerçekten aşık olunca gözü aile şu bu hiçbir şey görmezEvet boşan evlenelim demişti çocuklar demişti. Adam resmen kandırıp takılma peşinde bizimki de aşk hikayesi sanıyor.
Aslında hayatında kimse olmadığı için oyalanıyor biraz da.
Öyleymiş. Bu ablayı da unutamamış?? Karısından ayrı cocuklarıyla uyuyormuş??? Çocukları leylekler getirdi sanırım??? Bu abla da hayatımı mahvettim deyip duruyor bu yüzden. Açtığı tüm konular bunun üzerine.Ben anlamadım şuan 37 yaşındasın ve bu bahsi geçen kişi evli çocuğu var kendi hayatını yaşıyor öyle m
Ayrı uyuyorsa tamam canım ben de beraber uyuyo sandım. Sorun yok o zaman tamamÖyleymiş. Bu ablayı da unutamamış?? Karısından ayrı cocuklarıyla uyuyormuş??? Çocukları leylekler getirdi sanırım??? Bu abla da hayatımı mahvettim deyip duruyor bu yüzden. Açtığı tüm konular bunun üzerine.
Ya allah askına aldatan hangi erkek ben karımla uyuyorum diyo ya skdkskdksksAyrı uyuyorsa tamam canım ben de beraber uyuyo sandım. Sorun yok o zaman tamam
İroni yaptım. Klasik karısını aldatan erkek cümleleri işteYa allah askına aldatan hangi erkek ben karımla uyuyorum diyo ya skdkskdksks
Yok askım sana demedimm zaten genell konustumm biliyorum ironi yaptıgınıı ayrıca ayrı uyuyorsa bile gerçekten böyle birşey varsa kadının o adamla böyle birsey yapmasını desteklemezzİroni yaptım. Klasik karısını aldatan erkek cümleleri işte
Ya bak ne hatırladım bizim yurtta vardı böyle birisi . Kadın 30 yaşındaydı eski sevgilisi de 32 falan neyse adam evli 1 kızı var kadın bekar ama ikinci üniversite okuyo falan adam baya konuştu uğraştı telefonlar mesajlar karısıyla güya mutsuzdu sonra ne oldu bil karısı ikinciye hamile çıktı bu arkadaş o hırsla tabi kafasını hangi taşa vuracağını şaşırdıYa allah askına aldatan hangi erkek ben karımla uyuyorum diyo ya skdkskdksks
Şaşmazzz aslaa şaşmazzz adam şey demiştir napim hamile bırakamıyorumm cocuk doğsun ayrılcam dkdksksksYa bak ne hatırladım bizim yurtta vardı böyle birisi . Kadın 30 yaşındaydı eski sevgilisi de 32 falan neyse adam evli 1 kızı var kadın bekar ama ikinci üniversite okuyo falan adam baya konuştu uğraştı telefonlar mesajlar karısıyla güya mutsuzdu sonra ne oldu bil karısı ikinciye hamile çıktı bu arkadaş o hırsla tabi kafasını hangi taşa vuracağını şaşırdı
Hatta o da görücü usulü evlendim demiştiŞaşmazzz aslaa şaşmazzz adam şey demiştir napim hamile bırakamıyorumm cocuk doğsun ayrılcam dkdksksks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?