Nasıl gececek!!!

Ben ortada bi evlilik goremedim valla..cocugunda 6 yasinda 1 tane.. kiz tasi siksan suyunu cikarirsin daralma hic.. gececek elbet

Nafakayı yüksek tut. O çocuğun herşeyini karşılayan adamlar sonra evleniyor, karılarının etkisi ile bir tişört almaz hale geliyor. Resmi belge, kanuni hükümden başkasına güvenme.

Vallahı bu arkadas dogru soyluyor , kendılerının ne kadar karaktersız olduklarını bosanma asamasında ogrenıyorsun . Sonrasında ben yaparım ben bakarım ben ıhtıyaclarını karsılarım demeler felan hıkaye oluyor ısını garantıye al . resmılestır canım

o kendi hayatını yaşıyor ben kendi hayatımı. Bekar gibi yaşamak istiyor. hiç evdekine danışayım, beraber bişeyler yapalım, muhabbet edelim gezelim tozalım ortak bişeler yapalım yok.hic biz dıye bir duygu yok. sadece kendi işi tek sorumluluğu oydu. Bende çalışıyorum.evin bütün herseyi gecimi bana aitti. hersey ben düşünmek zorudayım herseyi ben yönlendirmek zorundayım kendisi hiçbir iste yoktu. Resmen beni herseyde tek başına bıraktı. hiç yanımda bir erkek bir kocam var demedim hicbir zaman sırtımı ona yaslayamadım her anlamda maddi manevi. hep tektim.
Zaten evli degilmissiniz ki.. neye üzülüyorsunuz

Işte biz kadinlar emek diyoruz da erkeklerin umrunda degil..son noktada "yapmasaydin, sana yap diyen mi oldu" deniyor.. esimle bi tartismada bu sözü ben de duyduktan sonra eskisi gibi kendimi yipratmiyorum..yap yap yap elde var 0 ise artik yapmıyorum cogu seyi..

o kendi hayatını yaşıyor ben kendi hayatımı. Bekar gibi yaşamak istiyor. hiç evdekine danışayım, beraber bişeyler yapalım, muhabbet edelim gezelim tozalım ortak bişeler yapalım yok.hic biz dıye bir duygu yok. sadece kendi işi tek sorumluluğu oydu. Bende çalışıyorum.evin bütün herseyi gecimi bana aitti. hersey ben düşünmek zorudayım herseyi ben yönlendirmek zorundayım kendisi hiçbir iste yoktu. Resmen beni herseyde tek başına bıraktı. hiç yanımda bir erkek bir kocam var demedim hicbir zaman sırtımı ona yaslayamadım her anlamda maddi manevi. hep tektim.
Kusura bakmayın da iyiki boşanıyorsnz dicem neden size varlığını bile hissettirmeyen bir adama bu kadar üzülüyorsnz ki zaten herşeyi tek başına yapabilen harika bi kadınsınız 🌺

Teşekkür ederim😊
Hukuki tüm haklarinizi alin.. burda bi arkadas almamis bosanmis kizcagiz ona yaniyordu.. sakın vazgecmeyin haklarinizdan..
Bugun bi arkadasimla konustum..20 yillik evliligi bitmis. Ekime randevu almislar. 2 buyuk cocugu var ama esi evi ve arabayi protokolle kiza vermis..iyi de nafaka dedi.. uzucu ama valla üzülmüyorum yeni hayata heyecanlaniyorum dedi hatta..

Kusura bakmayın da iyiki boşanıyorsnz dicem neden size varlığını bile hissettirmeyen bir adama bu kadar üzülüyorsnz ki zaten herşeyi tek başına yapabilen harika bi kadınsınız 🌺
Harika yorum..
Burdan tum evli ve bekar genc kizlara kadinlara bi sözüm var. Sakin fedakar olacam diye saçınızı başınızı yolmayin. Gidin sac boyatin :)) kimse gun sonunda madalya takmiyo
Yiyip icip gezin. Erkege degil once kendinize deger verin..

Zaten aynı evde iki yabancıymışsınız. Ilk haftalar alışması zor ama alışıyorsun.
Ben boşaldığımda ilk günler çok üzülüyordum. Sanki içim kan ağlıyor gibi. Küçük bir kizim var ve ara sıra ıyi mi yaptım kötü mü yaptım diyordum. Bir gün whatsap profilinde bir kadınla resmini gördüm. Ve adamın zerre umurunda olmadığımizi anladığım an aklım başıma geldi. Yanı seni düşman da görür çok doğal. Tez kurtulursun inşallah.

Işte biz kadinlar emek diyoruz da erkeklerin umrunda degil..son noktada "yapmasaydin, sana yap diyen mi oldu" deniyor.. esimle bi tartismada bu sözü ben de duyduktan sonra eskisi gibi kendimi yipratmiyorum..yap yap yap elde var 0 ise artik yapmıyorum cogu seyi..
Evet evet tek dediği şey yapmasaydın biz yapmadık demi bi sen yaptın yani koca bir sıfır

Back
X