Kitap film hepsini denedim sıkıldım elime kitap alasım gelmiyor. İlgimi çekmiyor hiçbir şeyEvde kendinizi oyalayacağınız şeyler bulmaya çalışsanız? Ahşap boyama, farklı kitaplar okuma-belki kişisel gelişim-, ingilizce geliştirme, puzzle yapma,farklı tarifler deneme, videolardan evde spor yapma vb. Ya da işten sonra bir spor salonuna varsa yazılıp onun derslerine katılıp çevrenizi geliştirebilirsiniz belki. Aklıma gelenler bunlar.
Zaten iş bitsin diye dört gözle bekliyorum sanki çıkışta yapacağım bir şey var gibi. Sonrasında da sıkılıyorum karamsarlaşıyorumElimizdeki imkanlarla mutlu olmayı becermek zorundayız.
Değiştirme imkanı varsa tabii ki çaba göstermeli ama sınırlar belliyse zorlamanın anlamı yok.
Akşamları eve gidince nasıl sıkılırsın ki?
Her akşam bir film,yarışma vs. izlesen zaten hemen gece oluyor,uyu,ertesi sabah işe git.
Emin ol büyük kalabalık şehirlerde yaşayan bizler de her gece partilemiyoruz.
neden tayin imkanın yok tatlımHer şeyden sıkıldım. İşten insanlardan yaşadığım yerden. Kendimi mutlu hissetmiyorum. Sadece zamanı öldürmeye çalışıyorum. İnsanları çok umursamaz buluyorum. Burda hiç arkadaşım yok edindiğim arkadaşlarla da iletişimi kestim sadece eski arkadaşlarımla telefonda görüşüyorum. Onlar bana iyi geliyor. Memleketimden kilometrelerce uzağım. Tayin imkanım yok. Ailemin yanına gidince mutlu hissediyorum sadece. Yalnızlık canımı da sıkıyor. Evli değilim. Hayatım böyle nasıl geçecek diye kara kara düşünüyorum. Önceden mutluydum. İnsanlar hep gelecekte mutlu olacağını hayal eder. Benim sanki geçmişim hep daha mutlu. Hobi kursu vs. Hiçbir şey yok. Küçük sıkıcı bir şehir. Herkes akşamları evine ailesine gidiyor. Ben karanlık bomboş eve geliyorum. Annem artık evlen diyor. Ciddi düzgün bir insan karşıma çıkmadı diyorum. Sanki ömrüm böyle geçecek gibi. Yorgun hissediyorum kendimi. Depresyonda da değilim. Memleketime gidince çok iyi oluyorum. Ancak burası beni boğuyor. İşim var şükür de ediyorum ama mutlu olamıyorum.
Haftasonu ildışına gidiyorum ancak o zaman nefes alıyorum gibi hissediyorumYabaci dizi izleyin. Uc bes is arkadasinizi arada kahveye davet edin, sonra siz gidersiniz. Oyle boyle gecer zaman. Ben de buradan once kucuk bir ilcede yasiyordum. O kadar kucuktu ki toplu tasima yoktu. Her yer yuruyerek bes dk. Ama isten birkac arkadasla arada cay bahcesine giderdik, arada eve oturmaya derken zaman gecerdi. Su an yasadigim yer daha buyuk ama farkli birsey yapmiyorum.
En az 5 yıl burdayım malesefneden tayin imkanın yok tatlım
E ne guzel. Bes gun kendinizi oyalayacak seyler bulamiyor musunuz? Yeni insanlarla iletisime gecim bence, bir noktadan sonra buna mecburuz aslinda. Insan sosyal bir varliktir. Surekli yalniz kalmak depresyona goturebilir. Mukemmel arkadaslar bulmak zorunda degilsiniz, birkac ortak noktaniz olsun yeter. En kotu is yerindekilerin dedikodusunu yaparsinizHaftasonu ildışına gidiyorum ancak o zaman nefes alıyorum gibi hissediyorum
Siz yaşadığınız yerde kaç yıl kaldınız? Önümdeki süre beni korkutuyorE ne guzel. Bes gun kendinizi oyalayacak seyler bulamiyor musunuz? Yeni insanlarla iletisime gecim bence, bir noktadan sonra buna mecburuz aslinda. Insan sosyal bir varliktir. Surekli yalniz kalmak depresyona goturebilir. Mukemmel arkadaslar bulmak zorunda degilsiniz, birkac ortak noktaniz olsun yeter. En kotu is yerindekilerin dedikodusunu yaparsiniz
Ben iki yil kaldim. Ilk yil bekardim ve dedigim ilceden de kucum bir belediyelikte kaldim. Butun ogretmenler yeni atandigimiz icin surekli birbirimize gidiyorduk. Zaman geciyordu. Ikinci yil esimle tanisip evlendim ama asker oldugu icin yogun calisiyordu. Onunla da il merkezine gidiyorduk arada ama ben genelde kendim bir sekilde zaman gecirmeye calisiyordum. Uc tane is arkadasim vardi, ayni zamanda komsuyduk (tabi avuc ici kadar yerde herkes herkesle komsu mecburen :) ). Siz kendinize ufacik da olsa bir ortam yaratabilirsiniz.Siz yaşadığınız yerde kaç yıl kaldınız? Önümdeki süre beni korkutuyor
Hayatımız monoton oldugu icin cogu seyden sıkılıyoruz maalesef..
Annemde evlen evli olsan sıkılmazsın evde bir ses olur diyor bilmiyorum haklı mı haksız mıBen iki yil kaldim. Ilk yil bekardim ve dedigim ilceden de kucum bir belediyelikte kaldim. Butun ogretmenler yeni atandigimiz icin surekli birbirimize gidiyorduk. Zaman geciyordu. Ikinci yil esimle tanisip evlendim ama asker oldugu icin yogun calisiyordu. Onunla da il merkezine gidiyorduk arada ama ben genelde kendim bir sekilde zaman gecirmeye calisiyordum. Uc tane is arkadasim vardi, ayni zamanda komsuyduk (tabi avuc ici kadar yerde herkes herkesle komsu mecburen :) ). Siz kendinize ufacik da olsa bir ortam yaratabilirsiniz.
Bu mantikla evlenilmez ki. Gercekten isteyip asik olmaniz gerek. Yoksa evlilik bu sefer cehenneme donusur.Annemde evlen evli olsan sıkılmazsın evde bir ses olur diyor bilmiyorum haklı mı haksız mı
Kimse beni gerçekten sevmiyor zatenBu mantikla evlenilmez ki. Gercekten isteyip asik olmaniz gerek. Yoksa evlilik bu sefer cehenneme donusur.
Oyle dusunmeyin. Henuz sizi gercekten seven insanla tanismadiniz. Zamani var demekkiKimse beni gerçekten sevmiyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?