• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl gecicek bu acı

forestnight

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
464
106
103
32
Ayrılalı 3 hafta oldu. Bana1 seneyi zehir eden benimle oynayan o adamdan ayrılalı 3 hafta oldu. En başlarda vakit geciriyodum da su sıralar sürekli aglamakliyim. Öyle birini ozlemek özleme ihanet biliyorum ama icim sızlıyor bazen. Nasıl gecicek bu acı? Kendime söz verdim sosyal medyadan falan asla bakmicam diye ama bi şekilde karşıma cikiyo. Taa lise döneminden kizlara yavsiyo onları beğeniyor. Bunlara rastgeldikce icim aciyo. Banada böyle yaklaşmıştı diyorum kendi kendime. Ben onu sadece sevdim ama o 1 sene olmadan bana beni sevemedigini söyleyip hiç acımadan bıraktı. Ayın 12sinde 1.yilimiz olacaktı. Ben o gün nasıl dayanacağım? Her türlü yolu deniyorum kafamı meşgul ediyorum ama bu sıralar çok zorlanıyorum. Bana yardım edin

Ayrılalı 3 hafta oldu. Bana1 seneyi zehir eden benimle oynayan o adamdan ayrılalı 3 hafta oldu. En başlarda vakit geciriyodum da su sıralar sürekli aglamakliyim. Öyle birini ozlemek özleme ihanet biliyorum ama icim sızlıyor bazen. Nasıl gecicek bu acı? Kendime söz verdim sosyal medyadan falan asla bakmicam diye ama bi şekilde karşıma cikiyo. Taa lise döneminden kizlara yavsiyo onları beğeniyor. Bunlara rastgeldikce icim aciyo. Banada böyle yaklaşmıştı diyorum kendi kendime. Ben onu sadece sevdim ama o 1 sene olmadan bana beni sevemedigini söyleyip hiç acımadan bıraktı. Ayın 12sinde 1.yilimiz olacaktı. Ben o gün nasıl dayanacağım? Her türlü yolu deniyorum kafamı meşgul ediyorum ama bu sıralar çok zorlanıyorum. Bana yardım edin
acık ve net zaman herşeyin ialacı saçma ama öyle bende 4 yıllık ilişkiden çıktım ayrılalı 10 ay oldu sor şimdi aptalmışım her gece ağladığım için hemde değmeyecek adam kısacası gecer daha çok yeni birdaha asla mutlu olamam gülemem hatta birinde hoşlanamam derken hepsi oldu şimdi birinden bile hoşlanıyorum :KK14::KK14:

Sana seni sevmedigini soyleyen birine sen ne diye hala uzuluyorsun? Nesini ozluyorsun? Hem her biten sey yeni baslangiclar icindir. Sil kafandan gitsin. Onu ne kadar az dusunursen o kadar cabuk unutursun. Yerine belki daha iyisi gelecek sana tum yasattiklarini unutturacak birisi. Pozitif dusun biraz.

acık ve net zaman herşeyin ialacı saçma ama öyle bende 4 yıllık ilişkiden çıktım ayrılalı 10 ay oldu sor şimdi aptalmışım her gece ağladığım için hemde değmeyecek adam kısacası gecer daha çok yeni birdaha asla mutlu olamam gülemem hatta birinde hoşlanamam derken hepsi oldu şimdi birinden bile hoşlanıyorum :KK14::KK14:
Deniyorum ama olmuyo kimseyi koyamiyorm onun yerine ben kurtulmak istiyorum bu acidan

Sana seni sevmedigini soyleyen birine sen ne diye hala uzuluyorsun? Nesini ozluyorsun? Hem her biten sey yeni baslangiclar icindir. Sil kafandan gitsin. Onu ne kadar az dusunursen o kadar cabuk unutursun. Yerine belki daha iyisi gelecek sana tum yasattiklarini unutturacak birisi. Pozitif dusun biraz.
Bi süre oyleydim takmiyodum dusummiyodum ama su sıralar çok yakiyo canımı

bende öyleydim ilk 2 hafta mutlu bile oldum ayrıldık diye sanki üstümden yük kalmıştı 2 haftadan sonra hergece ağlayarak uyuduğumu bilirim niye ben diye hayallerim umutlarım diye ama şimdi iyiki diyorum iyiyki bitmiş emin ol geçecek kızıyorsun belki sen nerden bileceksin diye ama geçiyor hatta tekrardan aşık oluyor insan kimseyi sevemem derken ondan daha çok seviyorsun

bende öyleydim ilk 2 hafta mutlu bile oldum ayrıldık diye sanki üstümden yük kalmıştı 2 haftadan sonra hergece ağlayarak uyuduğumu bilirim niye ben diye hayallerim umutlarım diye ama şimdi iyiki diyorum iyiyki bitmiş emin ol geçecek kızıyorsun belki sen nerden bileceksin diye ama geçiyor hatta tekrardan aşık oluyor insan kimseyi sevemem derken ondan daha çok seviyorsun
Tecrübelere saygım vardır çok sevindim senin adına. Peki ayrılık boyunca hiç muhatap oldunuz mu

Onu hatirlatan seyleri ortadan kaldirarak basla mesela. Onun sana aldigi hediyeleri, ona ait esyalari vs. Onu sadece guzel hatirlama seni uzdugu kirdigi gunleri de hatirla ama cok fazla yer etme kafanda. Yavas yavas atacaksin onu kafandan. Her gun biraz daha silinecek

zaman herşeyin ilacıdır

Tecrübelere saygım vardır çok sevindim senin adına. Peki ayrılık boyunca hiç muhatap oldunuz mu
hiç hemde hiç 4 yıl bir saatte bitti hiç olmamış gibi hiç yokmuş gibi sadece 1 kere kardeşime mesaj attı ayrıldıktan 3 hafta sonra ablanı çok merak ediyorum diye o kadar ne ben aradım ne o ama hergün resmini açıp bakıp ağladım

Ne var ki bunda?
Sevginin içinde acıma yoktur. Acıma varsa adı sevgi değildir zaten.
Senin onu çok sevmen seni ilgilendirir. Biraz güçlü olmaya çalış.
En nihayetinde dürüst davranıp ayrılmış.

milet 20-30 sene evli kalıp boşanıyor sen daha 1 senelik bir ilişkiden söz ediyorsun..
zaman herşeyin ilacı unutursun elbet..

2uq15b7.webp

Zamanla bugünlerini hatırlamayacaksın bile...
Kendini meşgul edecek bir hobi bul, onu hatırlatacak her şeyi hayatından çıkar...
Mesela onun sevdiği bir filmi, şarkıyı, kazağı hatırlayıp durumu dramatikleştirme...
Onu ne kadar çabuk hayatından çıkarırsan acın o denli çabuk geçip gidecek...
Mutlu olmak için fırsat ver kendine...

aman be 1 yıl için mi bu kadar kahroluyorsun..

neyse ki dürüst davranmış geç olmadan.. geçer hepsi yeter ki hata yapıp arayıp sorma, ararsa yüz verme.. başka meşgaleler bul kendine..

Back
X