- 1 Ekim 2019
- 1.160
- 1.266
- 53
- Konu Sahibi abiyekuzu26
Ashdkfk gece gece gülme aldı. Kısacık yazıcam. Instagramdan mesaj geldi. Ta Pandemi dönemi öncesi görüştüğüm bir bey vardı 2 3 ay kadar görüştük. Gayet iyi anlaşırdık hiç tartışmadık . Kendisi öğretim görevlisi muhabbeti sohbeti iyi eli yüzü düzgün. Birazcık pimpirikli biriydi. İlk vaka çıktığında yurtdışı görevinden yeni dönmüştü görüşmemiz sonlandı.
Görüşme sonlanmadan önce bile en sevdiğim ve Türkiye’de satısı bulunmayan şu meşhur çikolatadan bir sürü getirmişti hala gülümseyerek hatırlarım.
Ne yaptı ne etti bilmem. Mesaj geldi “Nasıl geçti tatilin” hayır mesajın öncesi de yok. Tatilimi sorma sebebi bence Instagram profilimde tatil fotoğrafı olması bence.
Konu mu açmaya çalışıyor şu karantina öncesi Bir yoklama mı alıyor
Eski kaşardan tost olur mu
Kavgasız dövüşsüz hatta açık açık bitirme konuşması yapmadan kendiliğinden biten bir ilişkiydi.
Cevap yazayım mı bilemedim....
Görüşme sonlanmadan önce bile en sevdiğim ve Türkiye’de satısı bulunmayan şu meşhur çikolatadan bir sürü getirmişti hala gülümseyerek hatırlarım.
Ne yaptı ne etti bilmem. Mesaj geldi “Nasıl geçti tatilin” hayır mesajın öncesi de yok. Tatilimi sorma sebebi bence Instagram profilimde tatil fotoğrafı olması bence.
Konu mu açmaya çalışıyor şu karantina öncesi Bir yoklama mı alıyor
Eski kaşardan tost olur mu
Kavgasız dövüşsüz hatta açık açık bitirme konuşması yapmadan kendiliğinden biten bir ilişkiydi.
Cevap yazayım mı bilemedim....