ve ayrıldım sonunda..

Egonun incinmisliginin kurbani olma .Ne yapacaksin seni sevmeyen isinamayan adami.Birak istedigi kizi alsin madem.Ayni yollarin insani degilsiniz baksana.Onun yolu baska.Ozguvenin kirilmasin hemen.
Zor duygu simdi sana ama mantikli dusun
ya tamam ama benim üzüldüğüm nokta baştan biliyodu beni herşeyim ortadaydı, bu kadar ilerletmeseydi ozaman.. beni evliliğe inandırdı umutlar verdi sonra geri vites yaptı nolduysa.. bi kız mı aklını çeldi nedir..

geri dönmek için değil, benim suçum da varmıydı diye kendimi yokluyodum.. acaba elimden gelen herşeyi yaptım mı diye.. çünkü giderken çok suçlu hissettirdi beni..

Amacı oydu zaten.
Taktik bunlar.
Vicdanını rahatlatacak.

selam kızlar, size daha önce birinden bahsetmiştim, onunla bugün ayrıldım.. sebebi ise şu, bu nişanı ertelemişti hazır değilim diye, dün anlıyorum seni emin değilsin ama sebebini merak ediyorum dedim, döktü eteğindeki taşları.. kendi içinde aşmaya çalıştığı sorunlar varmış, birincisi yaşım ondan büyükmüş,ben 30 yaşındayım o 26, kaldı ki bunu başından beri biliyodu,ben ona söylemiştim bak büyüğüm senden sorun olurmu, asla olmaz yaşın ne önemi var demişti.. şimdi diyo ki neymiş kadın erken çökermiş, toplumda da zaten kadın erkekten daha küçük olmalıymış, bu ara sıra kafasına takılıyomuş.. ikincisi biz tanışalı 3 ay olmuş, defalarca demiş bana kilo ver diye ama ben hala verememişim, bu hep böyle mi olcakmış, 67 kiloyum boyum 1, 67.. üçüncüsü dini konularmış, o sürekli bana şunu giyme bunu giy diye uyarmak zorunda mı kalcakmış, bunlar sıkıntı yaratırmış, dördüncüsü de bizim aramızdaki sorunlarmış.. bunları aşmaya çalışıyomuş, bunları aşarsak ozaman nişan yapcakmış.. ben de dedim ki ozaman niye evlenme teklif ettin geldin ailemle tanıştın emin olamadan, ben kötü bişey yapmadım insanlar nişandan dönüyo dedi.. bundan bi kaç hafta önce de insan birini daha önce gercekten sevince bidaha sevmek zor oluyomuş demişti, onu aştı daha sonra benim ona beni az arıyosun ilgisizsin bak başka biri yok dimi diye sözlerimden sonra hazır değilim nişanı erteleyelinm demişti.. gecen hafta da instagramdan başka türlü bi kızı takip etmişti, neymiş arkadaşı sanmış, kız güya instagramın varmı beni ekle demiş eklemiş bu da.. kaldı ki ilişkinin başlarında facete birsürü böyle kız takip ediyodu, onlar senden önceydi bidaha olmicak demişti.. bunların üzerine ben bugün ayrıldım.. sizlerin yorumunuzu merak ettim sizce doğru mu yaptım? düzelme ihtimali varmıydı sabretseydim?

1 NİSAN GÜNCELLEME:

kızlar dün ben mesajı saat 2 gibi çekmiştim, gece saat 10 gibi bana cevap yazdı, senin kafan karışmış sağlıklı düşünemiyosun şimdi arkadaşlardayım yarın ararım konuşuruz dedi, bugün aradı ben müsait değildim 1 saat sonra döndüm, şimdi arkadaşlarla dışarı çıkıyoruz akşam ararım seni dedi, ben de sen beni hep böyle sona at bakalım dedim, o da dün benim şarjım bitmişti arkadaşlardan şarj aldım zorla şarj ettim zaten sonra sana yazdım dedi.. neyse bu gece 11 gibi aradı, beni faceten instagramdan silmişsin, yüzüğü de göndermişsin dedi, evet dedim, başladı anlatmaya, ben sana yanlış bişey yapmadım, evet başta acele etmiş olabilirim hata yaptım ama zaten bizim görüşme amacımız anlaşırsak evlenmekti dedi, ben de emin olmadan adım atmıcaktın ozaman dedim, hata yaptım evet diyo ısrarla..ben senin elini bile tutmadım, sana yanlış bişey yapmadım, olabilir anlaşamadık dedi.. bana bi türlü ısınamamış başından beri, neden dedim bilmiyorum sebebini ısınamadım işte diyo.. madem ısınamadın adım atmasaydın dedim, zamanla ısınırım sandım bunun için çabaladım, seni ilk gördüğümde hayır asla olmaz demedim olabilir dedim ama ısınamadım diyo.. ama evlenelim diye adımlar atan da o.. ben çok iyi biriymişim ahlaklıymışım evlenilcek kızmışım ama bunlar evlilik için yeterli değilmiş, ben nişanım yaklaşırken içimin kıpır kıpır olmasını istedim bu yüzden erteledim, ısınsaydım nişanlancaktık ısınamasaydım ozaman yolları ayırcaktık dedi.. hatta ısınmak için istemiş bu tatile gitmeyi, düne kadar hala umudu varmış ikimiz için ama artık umudu kalmamış.. ben onu silmişim heryerden yüzüğü göndermişim o yüzüğü bana nasıl takcakmış bi daha..ben ona açık kapı bırakmamışım..böyle hemen ayrılıyosam ozaman evlensek hemen boşanalım dermişim.. bi de hakkını helal et dedi,inşallah çok iyi bi evliliğin olur iyi bi mesleğin olur gercekten çok iyi yerlere gelmeni isterim dedi.. ben de hakkımı helal etmiyorum sen ikiyüzlü davrandın git bakalım şimdi benden zayıfını küçüğünü bul asla hakkımı helal etmiyorum etmicem de hoşçakal dedim kapattım telefonu..

Bu adamdan zaten hayir gelmezmis, 3 ayda tanisip hemen evlenmeyi istemesinden zaten bir suphelenmek lazimdi yani , hic yetiskin biri daha hic tanimadan 3 ayda evlenme karari verirmi ? Basta sacmalamis sizde izin vermissiniz simdide yan ciziyor, tum bu olaylari ailesini alip gelmeden evlilik icin adim atmadan yasasaydiniz hicbirsey normal olmamis ayrilin dusunmeyin derdim ama adam cidden sacmalamis sizde izin vermissiniz bundan sonraki iliskinizde daha secici ve dikkatli olun. 3 ayda insan karsisindakinin telefon numarasini ezberleyemez ama sanirim sizde diger tum 30 undaki turk kadinlari gibi toplumsal baskilarin kurbani olup baliklama dalmissiniz karsinizdaki de olgun evlenme caginda bir erkek olmadigindan sacmalamis.
Neyse gelmis gecmis olsun unutun gitsin ...

ya tamam ama benim üzüldüğüm nokta baştan biliyodu beni herşeyim ortadaydı, bu kadar ilerletmeseydi ozaman.. beni evliliğe inandırdı umutlar verdi sonra geri vites yaptı nolduysa.. bi kız mı aklını çeldi nedir..

Karsindaki evlenme niyetindeki bir adam degil muhtemelen anne babasinin ve cevresinin etkisiyle adim atan evliligi evcilik sanan ergenlikten cikamamis bir erkek. Boylesi adami rezil eder kurtuldugunuza dua edin bahanelerinide hic takmayin sizi suclayarak kendine temize cikarmaya calismis 30 yasindaki kadina kimse giyinmesini veya bedenine nasil bakacagini ogretemez kusura bakmasin gitsin kendine baska oyuncak bulsun.
Sizde bundan sonra 30 ve ustu yas grubundan adam gibi bir adam bulun kendinize aday olarak vede arkanizdan atli kovalar gibi 3. ayin sonunda yuzuk takmaya kalkmayin.

Karsindaki evlenme niyetindeki bir adam degil muhtemelen anne babasinin ve cevresinin etkisiyle adim atan evliligi evcilik sanan ergenlikten cikamamis bir erkek. Boylesi adami rezil eder kurtuldugunuza dua edin bahanelerinide hic takmayin sizi suclayarak kendine temize cikarmaya calismis 30 yasindaki kadina kimse giyinmesini veya bedenine nasil bakacagini ogretemez kusura bakmasin gitsin kendine baska oyuncak bulsun.
Sizde bundan sonra 30 ve ustu yas grubundan adam gibi bir adam bulun kendinize aday olarak vede arkanizdan atli kovalar gibi 3. ayin sonunda yuzuk takmaya kalkmayin.
bugün ablası yazdı bana nasılsın falan diye, sonra inşallah seni çok mutlu edecek birini bulursun diyo.. ne bu şimdi?

S sezarsalataa Diğer konudan geldim konuyu dağıtmamak için konunu okudum da gerçekten adam zaten sorunlu biriymiş kendisi sanki mükemmel biri mi yahu üzülmeye değmez. İnşallah karşına çok daha iyileri çıkar.
Bu ilişkinin başından bitmesi daha hayırlı bence.

S sezarsalataa Diğer konudan geldim konuyu dağıtmamak için konunu okudum da gerçekten adam zaten sorunlu biriymiş kendisi sanki mükemmel biri mi yahu üzülmeye değmez. İnşallah karşına çok daha iyileri çıkar.
Bu ilişkinin başından bitmesi daha hayırlı bence.
canımsın :) 3 ay oldu toplam ilişkimiz, bu 3 ayda psikolojim yerle bir oldu.. baştan çok istekliydi hevesliydi hatta ablasına böyle bi kız bulmuşken kaçırmak istemiyorum demiş başlarda, ama sonradan böyle yaptı işte.. herşey tamam da ısınamamak ne ya.. ben mi dedim evlenelim gel ailemle tanış diye.. küfür gibi geldi o sözler resmen.. kabul ediyorum ben de güvensizdim ona karşı kıskançtım ama bunları yapması gerekirmiydi..

canımsın :) 3 ay oldu toplam ilişkimiz, bu 3 ayda psikolojim yerle bir oldu.. baştan çok istekliydi hevesliydi hatta ablasına böyle bi kız bulmuşken kaçırmak istemiyorum demiş başlarda, ama sonradan böyle yaptı işte.. herşey tamam da ısınamamak ne ya.. ben mi dedim evlenelim gel ailemle tanış diye.. küfür gibi geldi o sözler resmen.. kabul ediyorum ben de güvensizdim ona karşı kıskançtım ama bunları yapması gerekirmiydi..
Edepsizin tekiymiş afedersin ama adam gibi adam olsa ailenle tanışıp da ısınamadım diye seni yarı yolda bırakmazdı.
Karakteri oturmamış bir erkekten beklenir bu hareket. Ama sana şunu diyim ben de eşimden önce saçma sapan insanlarla uğraşmışım. Ve iyi ki de bitmiş ki eşim karşıma çıktı. Daha iyisi gelecek karşına merak etme sen sadece dua et.
İnan hayatta herşey unutuluyor ve tek ilacı zaman.

Edepsizin tekiymiş afedersin ama adam gibi adam olsa ailenle tanışıp da ısınamadım diye seni yarı yolda bırakmazdı.
Karakteri oturmamış bir erkekten beklenir bu hareket. Ama sana şunu diyim ben de eşimden önce saçma sapan insanlarla uğraşmışım. Ve iyi ki de bitmiş ki eşim karşıma çıktı. Daha iyisi gelecek karşına merak etme sen sadece dua et.
İnan hayatta herşey unutuluyor ve tek ilacı zaman.
inşallah canım benim.. inşallah bu karşılaştığım son yanlış insan olur ve bundan sonra doğru insan çıkar karşıma.. çok yorgunum çünkü artık..

inşallah canım benim.. inşallah bu karşılaştığım son yanlış insan olur ve bundan sonra doğru insan çıkar karşıma.. çok yorgunum çünkü artık..
İmzamdaki yazıyı oku inan bana ümitlerim tükendi artık bıktım dediğinde karşına doğru insan çıkacak.
Ben eşim karşıma çıktığında o durumdaydım ve ümidim tamamen bitmişti.
Ve karşına çıkan kişiyle yeniden doğmuş gibi olacaksın.
Yeni bir hayat ve yeni bir sen. :KK68:
Ve bazı şeyler yaşadıklarını hatırlattığında bunun için mi kendimi yıpratmışım diye gülüp geçeceksin.

İmzamdaki yazıyı oku inan bana ümitlerim tükendi artık bıktım dediğinde karşına doğru insan çıkacak.
Ben eşim karşıma çıktığında o durumdaydım ve ümidim tamamen bitmişti.
Ve karşına çıkan kişiyle yeniden doğmuş gibi olacaksın.
Yeni bir hayat ve yeni bir sen. :KK68:
Ve bazı şeyler yaşadıklarını hatırlattığında bunun için mi kendimi yıpratmışım diye gülüp geçeceksin.
ayy inşallah o günler bi geldin, daha ne isterim :) çok sevmek ve sevilmek istiyorum, herşey karşılıklı olsun yani, aşkı yaşamak istiyorum.. bu benim eski öküz bu yaştan sonra o lise dönemindeki aşklar gibi bi aşk mı bekliyosun derdi, ama yaşamak istiyorum evet, aşkın yaşımı olurmuş?

Back
X