Nasıl geçti tatilin

Bir şey okumuştum şu storyler de olmasa sohbet nasıl başlatıcak bu insanlar diye.. ahahhs :KK70:
Niye bu kadar şaşırdınız ki, adam muhabbet açmak için yazmış, siz de cevap verin işte belki tekrar görüşmeye baslarsınız bu beyi yeniden istyorsanız

Story değil ya minicik bir Instagram fotoğrafı Dışarıya kapalı hesabım

Eski kaşardan tost olur mu
Kavgasız dövüşsüz hatta açık açık bitirme konuşması yapmadan kendiliğinden biten bir ilişkiydi.
İyi de ortada sadece havada uçan bir seyler varmış.
Sadece flört
Aşk itirafı yok, güzel sözler, sevgi dolu cümleler yok, beraber yapılmış bir gelecek planı yok, öpüşme yok,yatak arkadaşlığı yok...
Yani neden 'bir şey söylemeden bitti' diyesiniz ki.
Yokmuş ki bitmiş olsun. Yani adam 'bir daha gorusmeyelim,aramızdakiler bitsin,hoscakal' falan dese 'sizofren misin be adam, aramızda bir şey yok ki' diyebilme ihtimaliniz varmış :)
Adam da boşlukta süzülmüş, yokluğa doğru işte.
Bu tarz ilişkilerin kaderi o. Belki de o ara hayatına briisi girmiştir.
Su an yine eli boşa düşmüş ki yazmış. Siz de yalnizsaniz ve flört etmek istiyorsanız yaziverin madem.

İyi de ortada sadece havada uçan bir seyler varmış.
Sadece flört
Aşk itirafı yok, güzel sözler, sevgi dolu cümleler yok, beraber yapılmış bir gelecek planı yok, öpüşme yok,yatak arkadaşlığı yok...
Yani neden 'bir şey söylemeden bitti' diyesiniz ki.
Yokmuş ki bitmiş olsun. Yani adam 'bir daha gorusmeyelim,aramızdakiler bitsin,hoscakal' falan dese 'sizofren misin be adam, aramızda bir şey yok ki' diyebilme ihtimaliniz varmış :)
Adam da boşlukta süzülmüş, yokluğa doğru işte.
Bu tarz ilişkilerin kaderi o. Belki de o ara hayatına briisi girmiştir.
Su an yine eli boşa düşmüş ki yazmış. Siz de yalnizsaniz ve flört etmek istiyorsanız yaziverin madem.

Ya konuyu uzatmıyım diye ilişkinin detayını vermedim kısa yazmak istedim. Ama tabii ki iki ay üç ay boyunca normal bir ilişkiydi sadece kırmadan dökmeden bitti demek istedim. Yurtdışı temaslı olduğu için zaten kendini karantinaya aldı Sonra da bitti gitti

Ashdkfk gece gece gülme aldı. Kısacık yazıcam. Instagramdan mesaj geldi. Ta Pandemi dönemi öncesi görüştüğüm bir bey vardı 2 3 ay kadar görüştük. Gayet iyi anlaşırdık hiç tartışmadık . Kendisi öğretim görevlisi muhabbeti sohbeti iyi eli yüzü düzgün. Birazcık pimpirikli biriydi. İlk vaka çıktığında yurtdışı görevinden yeni dönmüştü görüşmemiz sonlandı.
Görüşme sonlanmadan önce bile en sevdiğim ve Türkiye’de satısı bulunmayan şu meşhur çikolatadan bir sürü getirmişti hala gülümseyerek hatırlarım.
Ne yaptı ne etti bilmem. Mesaj geldi “Nasıl geçti tatilin” hayır mesajın öncesi de yok. Tatilimi sorma sebebi bence Instagram profilimde tatil fotoğrafı olması bence.

Konu mu açmaya çalışıyor şu karantina öncesi Bir yoklama mı alıyor
Eski kaşardan tost olur mu
Kavgasız dövüşsüz hatta açık açık bitirme konuşması yapmadan kendiliğinden biten bir ilişkiydi.
Cevap yazayım mı bilemedim....
Çok keyifli:) yaz bırak bence, yazarsa da iki gun sonra goruldu at cevap verme. Canı sıkılmıs bellı ama trıp atarsan da kalkacak bir yerleri

Yahu adama neden gerızekalı diyorsun dupdururken?

Buna demedim yahu. Mesajı yazan arkadas göğüs muhabbetini yapan arkadastan ayrıldın mı dedi evet dedim. Sakın çivi çiviyi söker diye diye hareket etme yazdı. İş arkadaşına göğüslerine iltifat eden beyefendiye dedim

Konu acmaya çalışıyor gayet normal bir sekilde. Bazen kadinlara kal geliyor ya galiba 😂

Canım arkadasım. ben en son buraya konu açtığımda çok mutluyım şöyle merhametli vicdanlı bi adamla birlikteyim yazdıgımın üç gün sonrası İş arkadaşın göğüslerine bakıp sütyen muhabbeti yapan sonra da bana güvenmediğini (!) söyleyip telefonumu karıstırmak isteyen bir adam olduğunu öğrendim. Şimdi yoğurdu üflüyorum 😇 hemde anlatacak kimsem yok size sormak istedim

Ya konuyu uzatmıyım diye ilişkinin detayını vermedim kısa yazmak istedim. Ama tabii ki iki ay üç ay boyunca normal bir ilişkiydi sadece kırmadan dökmeden bitti demek istedim. Yurtdışı temaslı olduğu için zaten kendini karantinaya aldı Sonra da bitti gitti
Heee, normal bir ilişkiydi. Ben de öyle boşlukta flört ettiniz sandım.
Bence olay şöyle gelisti🧐🧐;
Tekrar korona önlemleri alınınca Mart ayını hatırladı, hatta muhabbetini falan yaptı. O günlere gidince 'yaaa bir abiye vardı o zamanlarda da' diye düşündü.
Serbest çağrışımdan coron=abiye kuzu
Beynini meşgul etmeye başladı. O da bir yazayım dedi...
Bence sen 'yazayim mi' falan demişsin ama zaten dünden heveslisin anlaidgim kadarıyla 😂 sormaktan çok paylaşmak için açmışsın konuyu.
Yaz gitsin. Ne olacak sanki, içinde kalacağına...
Hem belki kendini affettirir bir şekilde. Olmazsa da olmaz yani,zaten bitmiş gitmiş şey.
Ne kaybedersin ki

Heee, normal bir ilişkiydi. Ben de öyle boşlukta flört ettiniz sandım.
Bende olay şöyle gelisti.
Tekrar korona önlemleri alınınca Mart ayını hatırladı, hatta muhabbetini falan yaptı. O günlere gidince 'yaaa bir abiye vardı o zamanlarda da' diye düşündü.
Serbest çağrışımdan coron=abiye kuzu
Beynini meşgul etmeye başladı. O da bir yazayım dedi...
Bence sen 'yazayim mi' falan demişsin ama zaten dünden heveslisin anlaidgim kadarıyla 😂 sormaktan çok paylaşmak için açmışsın konuyu.
Yaz gitsin. Ne olacak sanki, içinde kalacağına...
Hem belki kendini affettirir bir şekilde. Olmazsa da olmaz yani,zaten bitmiş gitmiş şey.
Ne kaybedersin ki

İvet azıcık keyiflendim paylasayım dedim 😅

Cevap geldı yanı.

Geldi. Olimpos’a gittim Bungalovlarda kaldım yazdıktan sonra kimle gittin yazdı tek basıma dedim çok güzel dedi. Ben bir şey demedim.
o erkek arkadaşıyla gitmiş eee buradan muhabbet yürür artık😌
tişikkürler süpermen

Back
X