Nasıl geçti tatilin

Canım arkadasım. ben en son buraya konu açtığımda çok mutluyım şöyle merhametli vicdanlı bi adamla birlikteyim yazdıgımın üç gün sonrası İş arkadaşın göğüslerine bakıp sütyen muhabbeti yapan sonra da bana güvenmediğini (!) söyleyip telefonumu karıstırmak isteyen bir adam olduğunu öğrendim. Şimdi yoğurdu üflüyorum 😇 hemde anlatacak kimsem yok size sormak istedim
Bende heyecandan kal geldi diye düşündüm 🙂 boşver uzme kendini iyi bastan fark etmissin. Bu adamda uzun sure yazmamis ama tekrar gidebilir yani.

Bende heyecandan kal geldi diye düşündüm 🙂 boşver uzme kendini iyi bastan fark etmissin. Bu adamda uzun sure yazmamis ama tekrar gidebilir yani.

Gitsin ya ben böyle giderse gitsin dediğim ilişkilerimde kafam çok rahat oluyor ne bir üzüntü ne bir Stres adamı da germiyorum😂

Artı olarak asla anlaşamam ben onla ne muhabbet edeceğim ne konuşacağım diye sıfır beklenti ile başladığım hatta sabahına telefona bile bakmadığım (mesaj atmam diye) bu ilişki sanırım kafamın en rahat olduğu en rahat muhabbet ettiğim ilişkiydi. Benden kat kat cok okumuş ama statü farkını hiç hissettirmedi sıfır ego hakkını yiyemem.
Kesinlikle sıfır beklenti sonsuz mutluluk

Son düzenleme:
😅😅 Doğru olabilir ilk Pandemi sürecinde şu sıkı yasaklarda şansını denemeye çalışanlar olmuştu. Ama bu arkadaşın çevresi o kadar geniş ki İki üniversitede birden çalışıyor tenezzül eder mi kendine oyalamak için bilemedim
Asıl öyle ciddi bir cevrede eğlencesine takilmaktan çekinip, seninle takılmayı daha dogru bulabilir.
Bu da bir bakis açısi.
Ama bunu modunu dusurmek icin degil, hemen gelinlik siparisi verme diye, biraz oluruna birakarak cok dusunmeden kasılmadan rahat ve huzurlu davran diye söylüyorum.
Zaten konusmalar seni cevaba goturecek, sen biraz akışta kal.

Asıl öyle ciddi bir cevrede eğlencesine takilmaktan çekinip, seninle takılmayı daha dogru bulabilir.
Bu da bir bakis açısi.
Ama bunu modunu dusurmek icin degil, hemen gelinlik siparisi verme diye, biraz oluruna birakarak cok dusunmeden kasılmadan rahat ve huzurlu davran diye söylüyorum.
Zaten konusmalar seni cevaba goturecek, sen biraz akışta kal.

🤭😅😅 yok yok modum düşmez hiç problem değil . Koronanın kimi ne zaman götüreceği belli olmadığı şu dönemde özellikle de duygusal olarak çok yıpranmışken keyfime bakmayı planlıyorum istiyorum 😂 ilk defa.isterse sabaha bitsin.

Demekki yoklamak için yazarlarmış , bende hep düşünürdüm bunca zamandan sonra nerden esti diye ... hatta geçen gün biri yazdı yabancı bir uygulamadan sanırım bir kaç sene önce yazıştığım biri . Uygulama snap gibi ama isim yazmıyor sadece nick var. “Naber bu hafta sonu napıyorsun ?” Diye . Bende bozuntuya vermeden iyi işte nolsun çalışıyorum vs . Ama bi yandan da düşünüyorum bu kim diye , en sonunda dayanamadım sordum sen kimsin diye 😂😂

Artı olarak asla anlaşamam ben onla ne muhabbet edeceğim ne konuşacağım diye sıfır beklenti ile başladığım hatta sabahına telefona bile bakmadığım (mesaj atmam diye) bu ilişki sanırım kafamın en rahat olduğu en rahat muhabbet ettiğim ilişkiydi. Benden kat kat cok okumuş ama statü farkını hiç hissettirmedi sıfır ego hakkını yiyemem.
Kesinlikle sıfır beklenti sonsuz mutluluk
E koş madem :KK76:

Back
X