• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl geri alabilirim?

Hediyeyi geri istemek ayip olur. Kitabin aynisini ona alin kargolayin ve ondakini geri isteyin bence. sizin icin degerini anlamistir herhalde
Aslında nefis bir çözüm. tereyağ kıl boyutuna ulaştırdınız. ama bu o teklifi kabul etmezse o zaman kendimi kötü hissederim sanki....:kızgın: Bi yönden de aman ne olursa olsun tadındayım

Haketmiyor değil. Yani kötü biri değil aslında. Sadece bana ait olan bişeydi o kitap benim kalmalıydı

hakedecek kadar onu sevseydin ondan geri almak istemezdin
benim demek istediğim ona verdiğin değer ile alakalıydı.

Kızlar mesaj atacağım. Ne söylerseniz yazacağım. Size güveniyorum. Nasıl isteyeyim?

şöyle yazabilirsin
merhaba x.... sana nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum aslında çokta utanıyorum ama sana verdiğim kitap benim için çok değerli. biliyorsun adımı da bu kitaptan aldım. rica etsem onu senden geri alabilir miyim. gerekirse yenisini sana alıp verebilirim.
diyebilirsin.
falan filan..

x konuya nasıl gireceğim bilmiyorum ama sanırım en doğrusu direk girmek olacak. Sana verdiiğim kitabın yerini bende biliyosun, ben o kitabın ömrüm boyunca bende olması gerektiğini düşünüyorum fakat bunu seni kırmadan o kitabı senden nasıl isteyeceğim hakkında bi fikrim yok maalesef ama aramızdaki güzel dostluk hatrına beni anlayacağını düşünüyorum. O kitap bende olmalı, benim yanımda olmalı. gibi şeyler yazabilirsin

Senin icin bu kadar degerli ise nasil verebildin?
Maneviyati yuksekse elin bile gitmezdi vermeye...

AYrica hicbirsey tesaduf degilse hayatta o kitap sende degil onda olmali demek ki.
Herseyin bir sebebi vardir.

PS : kitabin adini cok merak ettim sahsen :)

Back
X