• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl geri alabilirim?

Nasıl yani ismini aldığın kitap tam anlamadım.ama bu kadar degerliyse hic kimseye hediye etmeseydin.bir de başka bir kitap alamaz misin aynisindan bulmak zor mu.bana istenmez gibi geldi

Mesaj yazmışsın.O da okuyum elimle veririm demiş.Bekle bence.
Pişmanlık mı var derken kitap hakkında mı ilişki hakkında mı acaba dedi?
Sor onu da ne konuda diye.Ama adam işgillenmiş.

Bol bol okuman için ben sana yenisini alayım adresine hemen yollayayım sen de benim eski kitabımı yolla derim ben.
Şimdi tamam dersen beklemek zorundasın onun keyfini ayrıcalık neden kendi eliyle veriyor ne zaman görüşeceksiniz falan filan bi ton mesele.
Peşini bırakma hiç de ayıp değil senin için çok önemli bi kitap ama o birkaç aya unutup gidecek hatta kaybedecek belki.
O nedenle ısrarla iste derim ben.

duygusal manada yakındınız, yakındınız ama çizgi vardı, ama ciddi anlamda yakındınız :S
siz daha o zaman kafanızda ne oldugu belli olmayan ''yakın'' üzerine kurulu bir ilişki varken niye çok deger verdiğiniz şeyi hediye ettiniz ki.

benim için çok degerli, dedemden bana kalmıştı, manevi degeri çok yüksek falan diyeceksiniz oda aranızda bir ilişki kalmadığı için vermek isteyecektir.

kitabı verirken falanda belki görüşmüş konuşmuş olursunuz ;)

Bol bol okuman için ben sana yenisini alayım adresine hemen yollayayım sen de benim eski kitabımı yolla derim ben.
Şimdi tamam dersen beklemek zorundasın onun keyfini ayrıcalık neden kendi eliyle veriyor ne zaman görüşeceksiniz falan filan bi ton mesele.
Peşini bırakma hiç de ayıp değil senin için çok önemli bi kitap ama o birkaç aya unutup gidecek hatta kaybedecek belki.
O nedenle ısrarla iste derim ben.

+1

benimde öyle birkaç kitabım var onların bir ruhu var ve birine verince üzülür gibi gelir bana
hiç tereddütsüz isteyin
dedesi hayattayken kızıma hediye ettiği kitabı bir misafir çocuğı yırtınça hıçkırıklarla ağlamıştı dedemi birdaha kaybettim sanki demişti

Çok değerli olan bir şeyi bir anda gaza gelip nasıl hediye ettiniz ki?
Eğer karşı taraftan bu umudunuz yoksa yenisini alıp gönderiyim sende benim kitabı gönder dersin.

Bu kadar değerli birşeyi nasıl verdin ki yahu?
Hadi nişanlın falan olsa neyse, sevgilin bile olmayan adama fazla bonkör davranmışsın.
Madem bu kadar değerli kitap ve pişmansın o halde adamın olduğu şehire git bi kahve içmek istediğini söyle kitabı da getirsin onu al yenisini ver.
Şimdi kalkıp ben sana yenisini gönderirim kitabı kargola dersen iş inada binebilir adam gıcıklığına okuyorum okuyorum diye oyalayabilir.:rapci:
Ya sen git al ya da en yakın ne zaman buluşabiliriz de. Hatta kitapla ilgili yorumunu da dinlemek isterim de çabuk okur belki de işte bişiler.:KK45:
Buluşunca da kitabı elinden al ve kaç. :p

Hediye etmissiniz neguzel ama geri istiyorsunuz. Ozaman deyinki Hediyeyi hediye etmek sunnettir. Bana kitabi geri hediye edebilirmisin bende anlami degeri cok fazla dersin olur biter.:KK14:

Ben çözemedim bu adamın yaşadığı yerde kitapçı yok mu senin kitabına yapışıyor? Gitsin alsın yenisini max 30 tl.

Mesaj yazarım bize yaptığın gibi bir açıklama yapar verilen hediyede alınmaz ayıptır biliyorum ama önemi büyük kitapları karıştırmışım falan derim kargolatırım bende ona bir kargo yollar başka bir hediye yada kitap gönderirim. Hani herşey bitti hediyemi geri ver gibi olmasın diye.

Back
X