Nasıl gidecek bu 20 kilo?

Uvercinkaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
11
1
1
Ankara
20 yaşındayım ve tartıya çıktığımda 84 gösteriyordum. Birkaç günlük azimle 82.5'a kadar düştüm, ama hedefim 62-65 kilo arası. O yüzden hala verilmesi gereken 20 kilom var.
Çirkinim, beğeni dolu bakışlar almıyorum ve 20 yaşında birine göre şimdikinden daha aktif, daha canlı olmak istiyorum.

1200 kalorilik diyet uyguluyorum, çok ama çok iradesiz biriyim. :( yemek görünce dayanamıyorum, "amaaan nolcak ya" diye düşünüyorum. lütfen bana bu süreçte yardımcı olun, desteklerinize ve önerilerinize ihtiyacım var kadınlarkulubü!

Teşekkürler,
iyi forumlarr :) :26:

İradesizim dayanamıyorum diye şartlama kendini. Zayıflamak istiyorsan nefsine mutlaka hakim olursun hiç ön yargılı olma. Kendine uzun hedef koy. Kısa vadede çok kilo kaybetmek sadece su kaybı oluyor ve malesef alımı kolay oluyor. Bende seninle aynı kilodayım ilk defa yavas vermeye şartladım kendimi.
Ve ölçümlerimde de cidden yağ kaybım oldu yani geri gelmesi zor olanları gitti.

Spora yönelebilirsin. Yemekten kısmak ne kadar zor oluyorsa o kadar spor yapmaya çalış. Evde yapılabilecek Leslie gibi sporlar var.

Verirsin hiç üzme kendini ama iradene sahip çıkmak içinde yedikçe daha kötü olacağını düşün

İradesizim dayanamıyorum diye şartlama kendini. Zayıflamak istiyorsan nefsine mutlaka hakim olursun hiç ön yargılı olma. Kendine uzun hedef koy. Kısa vadede çok kilo kaybetmek sadece su kaybı oluyor ve malesef alımı kolay oluyor. Bende seninle aynı kilodayım ilk defa yavas vermeye şartladım kendimi.
Ve ölçümlerimde de cidden yağ kaybım oldu yani geri gelmesi zor olanları gitti.

Spora yönelebilirsin. Yemekten kısmak ne kadar zor oluyorsa o kadar spor yapmaya çalış. Evde yapılabilecek Leslie gibi sporlar var.

Verirsin hiç üzme kendini ama iradene sahip çıkmak içinde yedikçe daha kötü olacağını düşün

Teşekkür ederim desteğiniz için, şimdilik güzel ilerliyor bakalım umarım böyle devam eder. Dans etmeye çalışıyorum, hem cidden etkisini gösteriyor hem de eğlenceli oluyor.

Ben bir diyetisyene gitmedim, evde kendim yapıyorum. O yüzden ne kadarı yağ, ne kadarı su bilemiyorum. :/

Merhabalar, bugün yediklerimi yazacağım ama sanırım çok kaçırdım özellikle akşam yemeğinde :/
Geç kalktığım için epey de geç kahvaltı ediyorum;

Kalkınca bir fincan şekersiz türk kahvesi

13:00
bir kibrit kutusunun yarısı kadar beyaz peynir
yağsız tuzsuz domates, salatalık
3 zeytin
bir haşlanmış yumurta

16:30
4 adet diyet bisküvi, bir bardak süt

18:30
yarım muz

20:15 (iftar dolayısıyla)
çorba
5 yemek kaşığı sebze yemeği
4 yemek kaşığı pilav
bol salata

22:00
bardak mısır

ve 4 litre su... suyumu limonla, naneyle süslüyorum öyle içiyorum. nane kokusu içme kolaylığı sağlıyor

yatmadan önce bir şekersiz türk kahvesi daha içeceğim...

ee ne diyorsunuz? :17:

Back
X