• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl gidicek bu kilolar :(

Ben kalori hesabi yapaarak 20 kilo verdim gunde 1200 kalori ve 40 dk yuruyus ama ben abur cubur yiyerek verdim cunku vazgecemedim genel olarak ama saglikli bi sekilde verseydim daha cabuk verirdim ve bozdugum gunlerde cok oldu 1200 u

Kizlar 157 boyum 65 kiloyum. Evlenirken 58dim 7 ay once yani. Ben diyete baslafim. Yani sbah cavdar ekmegi yumurta peynir zeytn domates sekersiz cay. Gunde 30 dk yuryus bandinda orta hizda yurumek. Aciktigimdada meyveli yogurt yada yulafli yogurt yiyorum. Spesial k aldim. Kepekli galete fln. Abur cuburlari kestim hic yemiyorum. Ama bu 7den sonra yememek fln yapamiyorum bende bi cok insan gibi biseyler yiyesim geliyo. Tabi kocam abur cubur yiyo ama ben yemiyorum onun yerine yine saydigim galete meyveli yogurt fln yiyorum tabi sadece birini yemek kesmiyo cesit istiyo cnm o yuzden cok yemiyorum hepsinden az az mesela 1 tne galete 2 3 tatli kasigi meyveli yogurt falan. Bir tek aksam tv karsisinda olan seyler bunlar gun icinde boyle degil. Simdi benn bu yaptgm sey dogrumu yani boyle kilo verebilirmiyim sizce . Yada bu aksam yedigim seyler yuzunden etki etmez mi. Birde sey sorcam su zeytin salatasi var ya o kilo yapiyo mu acaba cok sevyrm ama bilmedigim icin yemiyorummm. Onerisi olan falan var mi
7 den sonra birşey yemiyeceksin eğer yersende salatalık veya birkaç dilim elma.Meyveli yoğurt hazır mı kendin mi yapıyorsun?Galetada kalorisiz birşey değil.Azve sık yiyeceksin şekerli olan herşeyi tamamen hayatından çıkaracaksım sıfır yani aman bir parça yiyim şuda ödül falan yok yemeöeye alışınca canın istemiyor. Birde akşam yemeğinden sonra yürüyüş hemen kilo vermeye başlarsın

birbuyuktemmuzaski birbuyuktemmuzaski boy-kilo kardeşi sayılırız.
ben de spora başlayıp bırakmak zorunda kaldım maalesef.

bugünden itibaren beslenme düzenimde de değişiklik yapacağım, tam diyet olmasa da en azından zararlılardan kendimi koruyarak devam edeceğim.
bu konuda eskiden de denediğim Karatay diyetini tavsiye ederim.
hem insanı aç bırakmıyor, hem de sağlıklı şeyler öneriyor her öğün için.

akşam yememek konusunda aynı problemi yaşıyoruz, hele ki çay yalnız içilmiyor. hatta bazen şöyle düşünüyorum, çayı bıraksam diyet açısından daha faydalı bir iş yapmış olurum. kahveyi de kek ya da çikolatayla tüketirim muhakkak.
kendime çay-kahve yasağı koyduğum bir ay oldu, kesinlikle etkisi oldu :)

Benimde bu aralar bütün derdim zayıflama. 15 gündür rejimdeyim 4 kilo verdim saat 5 den sonra hiçbirşey yememelisin bence bitki çayı ve şu hariç

En önemli şey 'su' dan hiç bahsetmemişsin :) günde 3lt içmen lazım tüm bunların yanında. Güne ılık 2 bardak su ile başlamalısın, 3 litrenin 1.5 ltsini karbonatlı ve limonlu olarak içmelisin. Ayrıca aktardan zeytin yaprağı alıp suyunun içine koyabilirsin iştah kesiyor. Yoksa yeme düzeninda abartı bir şey yok mekik çekmeyide ihmal etme. Toplam 3 ayda düzenini bozmadan eski formuna kavuşabilirsin. Sonuçta istikrar şart :) ben emziriyorum keşke bende de bu istikrar olsa :)

bende 160 65 kıloyum
evlendıgımde 57 kg dım
tek farkımız ben 12 yılda ve ıkı dogumla bu kılodayım ( bende zayıflamaya calısıyorum )
sen bayagı hızlı cıkmıssın bencede dıkkat et kılo dahada fazlalasırsa vermesıde okadar zor olur
160 a 65 kiloyum 2.dogumuma giderken 75 tim:eek: ve ben 50 kg dan bu hale geldim. Bende zayiflamaya calisiyorum. Siz neler yapiyorsunuz? Bem kalori sayarak yediklerime dikkat ediyorum suan gayet ii gibi gidisat

Ben kalori hesabi yapaarak 20 kilo verdim gunde 1200 kalori ve 40 dk yuruyus ama ben abur cubur yiyerek verdim cunku vazgecemedim genel olarak ama saglikli bi sekilde verseydim daha cabuk verirdim ve bozdugum gunlerde cok oldu 1200 u
Ne kadar zamanda verdiniz bu kadar kiloyu. Benim bebegimden pek firsatim olmuyor yuruyuse. 15 kg fazlam kaldi. Suan haftada 1 kg gidiyor insallah duraksama olmazsa yaza kadar hedefim eski kiloma donmek. Bende kalorisine bakarak cikolata yemeden duramiyorum. Kalori sayimina gore yanlismi sizce bu yaptigim?

Ne kadar zamanda verdiniz bu kadar kiloyu. Benim bebegimden pek firsatim olmuyor yuruyuse. 15 kg fazlam kaldi. Suan haftada 1 kg gidiyor insallah duraksama olmazsa yaza kadar hedefim eski kiloma donmek. Bende kalorisine bakarak cikolata yemeden duramiyorum. Kalori sayimina gore yanlismi sizce bu yaptigim?
10 ay surdu ama ben arada biraktim 1_2 kilo aldim tekrar yaptim yoksa cok daha kisa surede verilebilir bi ara yemedim abur cubur sonra tekrar basladim krize giriyormus gibi oluyrm aslinda yanlis ama dayanamyrz :)

Cnm bende yuruyus bandi almayi dusunuyorum ama gonlum gectikten sonra yapmam diye korkuyorym yani oyle bisey oldumu sende hani bi heves alinip yapilmayan aletler gibimi o da
Bide 2000 kaloriyi kac saatte yakiyorsun yuruyus bandinda
canım 30 dakika 30 dakika günde 2 defa 1 saat tempolu yürüyebilirs,n

En önemli şey 'su' dan hiç bahsetmemişsin :) günde 3lt içmen lazım tüm bunların yanında. Güne ılık 2 bardak su ile başlamalısın, 3 litrenin 1.5 ltsini karbonatlı ve limonlu olarak içmelisin. Ayrıca aktardan zeytin yaprağı alıp suyunun içine koyabilirsin iştah kesiyor. Yoksa yeme düzeninda abartı bir şey yok mekik çekmeyide ihmal etme. Toplam 3 ayda düzenini bozmadan eski formuna kavuşabilirsin. Sonuçta istikrar şart :) ben emziriyorum keşke bende de bu istikrar olsa :)
Su sisemle geziyorum evde normaldede cok fazla su icen biriydim zaten :)

B
160 a 65 kiloyum 2.dogumuma giderken 75 tim:eek: ve ben 50 kg dan bu hale geldim. Bende zayiflamaya calisiyorum. Siz neler yapiyorsunuz? Bem kalori sayarak yediklerime dikkat ediyorum suan gayet ii gibi gidisat
ben sabahları gune tıbetımı yaparak baslıyorum
Eliptik bisikletle 6 km yapıyorum elıptıkten ıner ınmez sıcagı sıcagına karın ve yanları calıstıracak hareketler yapıyorum
Su ıcıyorum ve yememe dıkkat edıyorum mesela bu aksam bır haslanmıs yumurtayla salata yedımıste boyle benım yaptıklarım

aceleye gerek yok bence

ama şerbetli tatlı ve emzirme arasında bağlantı yok

bulgur buğday girdi desen anlarım ama tatlı ile ilişki yok

bol su bol protein süt için de yeterli zaten

ama kilo için en az 6 ay bekle

zaten o bir ara eriyip gidiyor ki sen iki çocukla daha kolay verirsin

47 zaten çok ince olduğunu gösteriyor verirsin bir yaşına gelmeden bebek

Neden tatlı yemek zorundasın. Ben emzirirken tatlı yemedim. Misal sütüm olsun diye komposto yapardım ve içine şeker dahi koymazdım. Meyvelerin kendi şekeri var zaten.
Aslinda serbetli tatli sevdigim bi sey degil. Ama yeni doktorumuz önerdi. Bebegin kilo alimini hızlandırirmis. Ben de gariban gariban inandim :confused:

Back
X