• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasil görmezden gelinir?

tatlialirim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2015
6.121
8.489
198
Merhaba kizlar, konuya giriyorum.
Simdi benim aramin baya limoni oldugu bir kadin var. Her gördügümde deliriyorum. Bana attigi kazik var, büyük bir nefret olustu icimde. Gördüdümde girtlaklayasim geliyor. Konuyu anlatip bir daha sinirlenmek istemiyorum ama beni sevmeyen kayinvalide, kayinpeder falan bile ilk defa bana hak verdi ve ne yapsam arkamda duracak gibiler. Yaptigi cok ayipti gecmisimiz ve baglarimiza dayanarak yedigi kaba pisleyen bir tip oldu.
Neyse durum bu ve ben bu kadini her gün görmek zorundayim, cocuklari okula birakirken.
Sorum su onu nasil görmezden gelebilirim?
Neler düsünmeliyim?
Kendimi nasil sakinlestirebilirim?
Bunu yasayip basa cikabilen biri var mi aranizda? Hangi metodlari uyguluyorsunuz?
Sacina basina girismelik bir sinir bu bendeki, ve öfkem bir türlü sogumuyor her defasinda görüyorum.
Yüzsüz bir de benim evime kadar girmis küs oldugumuz halde görümcem bizdeyken ona ugramis ben disardan gelmistim o evde diye ciktim disari. Dayanamiyorum elim ayagim titriyor cünkü. Bir patlasam belki de gececek ama anneyim basta, hos bir sahne olmaz.
Bir daha gelirse zaten direk cik git bu evden derim ama esim gelmez diyor.
Sinirime öfkeme nasil hakim olurum lütfen bana birseyler söyleyin. Icimden ona kadar falan sayiyim diyorum, ama ücten sonra hep küfür ediyorum. Öyle gelisiyor :KK62:

Saçını başını yol kadinin rahatla :))))

Şaka şaka :)
Benimde öyle bi karsi komsum var ve hala konusmuyoruz.kapımın karsısinda
Bende sinir oluyodum başta ama artik o yokmuş gibi davraniyorum
Onlar kapidaysa açmazdım kapiyi ama artik cok rahatim umursamiyorum onu

En buyuk ceza onemsememektir.
O yokmus gibi davranmaktir.

Bence dene.
Baska seylere girisme gerek yok.

Iste onu yapmaya calisiyorum zaten gözüm falan seyiriyor sinirden.
Beceremiyorum. Her seferinde sinirlenmek de istemiyorum. Cünkü yansiyor herseye sinirim. Ilk zamanlarda daha coktu simdi azaldi ama yine de bu duyguyu kontrol edebilmek istiyorum.

Saçını başını yol kadinin rahatla :))))

Şaka şaka :)
Benimde öyle bi karsi komsum var ve hala konusmuyoruz.kapımın karsısinda
Bende sinir oluyodum başta ama artik o yokmuş gibi davraniyorum
Onlar kapidaysa açmazdım kapiyi ama artik cok rahatim umursamiyorum onu

Zamanla oluyorsa eger.. Benim iki uc ay falan oldu. Hala hincimi alamamis gibi sinir geliyor. Off yaaa.

Zamanla oluyorsa eger.. Benim iki uc ay falan oldu. Hala hincimi alamamis gibi sinir geliyor. Off yaaa.
1 yilı gecti benim olay da
Zamanla oluyo evet
Bunun çaresi yaşadığınız olayi sürekli düşünüp kafanizda kurmamak
Birakin düşünmeyin.o insani düşüncenizden de çıkarın.hiçmiş gibi davranin

Şimdi ben komsuma inat aynı asansöre bile binebilirim iki asansör var halbuki apartmanda ama olsun giciklik degilmi

1 yilı gecti benim olay da
Zamanla oluyo evet
Bunun çaresi yaşadığınız olayi sürekli düşünüp kafanizda kurmamak
Birakin düşünmeyin.o insani düşüncenizden de çıkarın.hiçmiş gibi davranin

Şimdi ben komsuma inat aynı asansöre bile binebilirim iki asansör var halbuki apartmanda ama olsun giciklik degilmi

Ayy icime su serpildi biraz.
Bu yapilan bana baya koydu onu diyim de. Yani baya baya..
Öcümü almadan rahat edemiyorum. Zaman gösterir caresini. Illa ki birsey olur insallah. Yaptigi yanina kalmasin istiyorum.

Ayy icime su serpildi biraz.
Bu yapilan bana baya koydu onu diyim de. Yani baya baya..
Öcümü almadan rahat edemiyorum. Zaman gösterir caresini. Illa ki birsey olur insallah. Yaptigi yanina kalmasin istiyorum.
Ne yaşanıldı bilemem tabi
Ama inanin benim yasadigimda az uz bişey degildi
Şuan nefrette yok içimde
Ilk günler elim ayagim titrerdi kalbim hizli atmaya baslardi stresten
Simdi yanindan gecip gidiyorum

Ne yaşanıldı bilemem tabi
Ama inanin benim yasadigimda az uz bişey degildi
Şuan nefrette yok içimde
Ilk günler elim ayagim titrerdi kalbim hizli atmaya baslardi stresten
Simdi yanindan gecip gidiyorum

Aynen öyle. Daha önce kimseyse ters bir laf bile etmisligim yok. Biri bana birsey dese bile ilk tepkim donmak olur. Öyle mülayim biriyim ama bu kadin bende öyle bir hirs uyandiriyor ki amerikan güresi sahnelerindeki gibi acimaiszca üstüne atlayasim geliyor.
Zamana siginayim da gecsin. Ellerim titriyor cünkü. Ilahi adaleti bekliyim o zaman. Zor bu ilk zamanlar.

en güzel cevap susmak görmezden gelmektir aksine kahkalarını duysun seni gördüğünde o kadar şen şakrak dolaş etrafta, beni kayle bile almıyo desin yesin kendi kendini, bir de evine girmesi hoş değil, afedersiniz ama yüzüne işemişler derler ya okadar yüzsüz anlaşılan.

en güzel cevap susmak görmezden gelmektir aksine kahkalarını duysun seni gördüğünde o kadar şen şakrak dolaş etrafta, beni kayle bile almıyo desin yesin kendi kendini, bir de evine girmesi hoş değil, afedersiniz ama yüzüne işemişler derler ya okadar yüzsüz anlaşılan.

Aynen evime girmesi büyük saygisizlik bana karsi, daha da sinirlendim. Evin sahibini yok saymak ne demek.
Yaptigi sey yetmezmis gibi iyice damarima basiyor.
Karisiligini alsin istiyorum yaptiginin. Alana kadar da sinirim gecmeyecek gibi.

ben bile sinir oldum, evime girecek cesarete bak yahu..benim konuşmadığım birinin evimde ne işi var hastalıklı böyle insanlar,
rabbim büyük hiç bir şey karşılıksız kalmaz sen üzülme

ben bile sinir oldum, evime girecek cesarete bak yahu..benim konuşmadığım birinin evimde ne işi var hastalıklı böyle insanlar,
rabbim büyük hiç bir şey karşılıksız kalmaz sen üzülme

Ay insallah yaa, bir de gercekten simdiye kadar hep alttan almistim. Ama bana garezi var cok belli ve cikardi ortaya eline firsat gectigi gibi. Konusmuyorum evime geliyor.

Back
X