• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl guzelmi

gwencooper

Broken Hearted Girl
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
6.246
49
108
İstanbul
1.jpg

nasıl bir elbise sizce aslında aldım ama yinede bir fikir alıyım dedim:16:

Senin de uzun boylu olduğunu anımsıyorum (yanılmıyorsam eğer..)
Uzun boylu bir bayanda çok zarif durur bu elbise..:16:

yani uzun sayılırım:)) bende uzun ve bol kesim elbiseler guzel durmuyor ne yazıkki zayıfım icinde kayboluyorum bu tarz elbiseleri yakıstırıyorum kendime neyse bende begendim mutlaka senin gibi begenenlerde vardır urunu alanda cok olmus zaten:1:

yani uzun sayılırım:)) bende uzun ve bol kesim elbiseler guzel durmuyor ne yazıkki zayıfım icinde kayboluyorum bu tarz elbiseleri yakıstırıyorum kendime neyse bende begendim mutlaka senin gibi begenenlerde vardır urunu alanda cok olmus zaten:1:

Ben de kilolu değilim ama son zamanlarda bu tarz kıyafetleri beğeniyor ve tercih ediyorum..Hem güzel,hem sevimli,hem güncel,hem seksi,hem rahat,hem de derli toplu..5 i 1 arada yani...:34: Tekrar güle güle giymeni temenni ederim..:29:

önü kısa olmasa daha hoş olurmuş:26: ben uzun elbiselere bayılıyorum hele uzun boylulara çok güzel gidiyor canım sende ince uzunsun bileklere kdr olan modeller daha çok yakışır:16:

benimde buna benzer bir elbizem var. Senin icin ekliyorum.
benimkisi askisiz. ve etek boyundaki o kezilmis kizim daha yukarda..
seninki biraz agir, renagarenk geldi bana..

bir benimkine bak istersen..
belki yardimci olur aradigin modele cok yakin..

bua rada topuklu ayakkabi daha cok yakisiyor bu kiyafete.. ben terlik kulaniyorum ayagim agridiginda.. yinede cok kotu durmuyor..

Eklentiler

• $elbizem.webp
    $elbizem.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleyen: Moderatör:
benimde buna benzer bir elbizem var. Senin icin ekliyorum.
benimkisi askisiz. ve etek boyundaki o kezilmis kizim daha yukarda..
seninki biraz agir, renagarenk geldi bana..

bir benimkine bak istersen..
belki yardimci olur aradigin modele cok yakin..

bua rada topuklu ayakkabi daha cok yakisiyor bu kiyafete.. ben terlik kulaniyorum ayagim agridiginda.. yinede cok kotu durmuyor..

evet cok guzelmis begendim:16:..topukluylada guzel olur ama ben cok dikkat cekmesin diye duz tercih ederim sanırım zaten renkleride canlı elbisenin diye

bence güzel ince uzunsan hoş gözükür .yaşına uygun bence bende çok severim uzun elbiseleri altında topuklu sandaletle süper olur .hatta saçların uzunsa maşala .afet olrusun valla .ben öle yapıyorum da:)

Back
X