E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
Arkadaşlar merhaba.tecrübelerinize güvendiğim için kararı sizlerden yardım istemekte buldum.ben çevresi tarafından genelde sevilen,kimseyle kötü olmak istemeyen kendi halinde neşeli bir genç kızım.iş haricinde kursa gidiyorum haftasonları.kurs ortamımı çok seviyorum,ordan da birsürü arkadaşım var.benim için bulunduğum ortamdaki huzur herzaman çok önemli olmuştur.ama sınıfa diğer sınıftan insanlarda eklendi bu dönem.aralarında birtane çift var.çıocukta poroblem yok ama kız sürekli benle uğraşıyor,laf sokmaya çalışıyor,günaydın diyorum cevap vermiyor..sınıfta sanki bir yarış halinde,aynı çocuklar gibi davranıyor.geçende geldi dibime oturdu,çocuk gibi ayagını benim ayağıma yaklaştırdı bende yan tarafa çektim ama hiç ilgilenmemeye başladım bu kısla yani hiç o yokmuş gibi davranıyorum ki çok güzel bi ortamımız var zaten herkez etrafımda sağolsunlar.neyse bu kız sıf bana pardon demek için ayaklarını ayagıma çarptı hızlı birşekilde ayy pardon dedi ve dönüp yüzüne bile bakmadım hiçbişey yokmuş gibi.şimdi de bana bakarak yanındakilere bişeyler fısıldıyor sürekli arkamdan iş çeviriyor gibi..ben anlamıyorum ya bu insanların işi gücü yokmu 22-24 yaş arasıyız buarada lise çağlarıa değil yani.ben böyle insanlarla nasıl başedicem.neyapılır böyle insanalara..seviyesine düşsem rezil ederim onu ama o seviyelere inmek istemiyorum çünkü ortada hiçbişey yok..
siz olsanız aynı ortamda sizinle sürekli problem yaratmaya çalışan bu tür insanlara nasıl karşılık verirsiniz..?
şimdiden teşekkür ederim.
siz olsanız aynı ortamda sizinle sürekli problem yaratmaya çalışan bu tür insanlara nasıl karşılık verirsiniz..?
şimdiden teşekkür ederim.