Nasıl hamile kaldınız ? Negatif sonuçtan çok korkuyorum.

326

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
62
51
88
Merhaba arkadaşlar. Ben 4 yıllık evliyim. Bu süreye kadar çocuk düşünmemiştik, başka önceliklerimiz vardı. Ama şimdi düşünüyoruz. Ocak ayında denedik olmadı. Sanırım ovülasyon gününü tutturamadık. Ama ben çok üzüldüm olmadığı için. Öncesinde kadın doğuma gitmiştim, bir problem olmadığını söylemişti. Şubat ayında ovülasyon testi kullanarak tekrar denedik. Mart 2 de regl günüm ve sonuç negatif olursa tekrar yıkılmak istemiyorum. Ne zor şeylermiş bunlar gerçekten. Siz nasıl hamile kalmıştınız? Biz LH pik günü, ovülasyon günü ve sonrasında birliktelik yaşadık. Sürekli kendimi dinliyorum. Kafamdan çıkaramıyorum bir türlü. Ve bu süreçte çok agresif oldum. Aynı durumda olan birileriyle konuşursam rahatlarım diye düşündüğüm için yazmak istedim.

Hormonlariniz dengedeysen sogan kuru yapabilirsiniz

Merhaba arkadaşlar. Ben 4 yıllık evliyim. Bu süreye kadar çocuk düşünmemiştik, başka önceliklerimiz vardı. Ama şimdi düşünüyoruz. Ocak ayında denedik olmadı. Sanırım ovülasyon gününü tutturamadık. Ama ben çok üzüldüm olmadığı için. Öncesinde kadın doğuma gitmiştim, bir problem olmadığını söylemişti. Şubat ayında ovülasyon testi kullanarak tekrar denedik. Mart 2 de regl günüm ve sonuç negatif olursa tekrar yıkılmak istemiyorum. Ne zor şeylermiş bunlar gerçekten. Siz nasıl hamile kalmıştınız? Biz LH pik günü, ovülasyon günü ve sonrasında birliktelik yaşadık. Sürekli kendimi dinliyorum. Kafamdan çıkaramıyorum bir türlü. Ve bu süreçte çok agresif oldum. Aynı durumda olan birileriyle konuşursam rahatlarım diye düşündüğüm için yazmak istedim.
Canım o günleri tuturmak vs öyle birinci ay hemen yaptım oldu ikinci ay olmadı yıkıldım değildir. Bir yıla kadar normal bir şekilde akışa bırakarak devam et. Öyle tek seferde olsaydı ohoo. Özellikle stres yapıp olsun diyince olmuyor. Burda senelerce bekleyenlerin vazgeçince hamile kaldığını çokca okursun .Gönlünü rahat tut hayırlısıyla gelir

• Beğen
Reactions: 326
Canım bence bebeğin en büyük düşmanı stres. Rahatla çünkü o geleceği zamanı biliyor. Kendini çok dinlemen kimyasal gebelik riskini ortaya çıkarır. Ben ovulasyon testi bile yapmadım. Gün aşırı ilişki her türlü yeterli. Sadece gerçekten işe yarıyor mu bilmiyorum ama ilişki sonrası en azından 15-20 dk uzanmaya çalış. Umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsın 🤲

• Beğen
Reactions: 326
Back
X