- Konu Sahibi sinemeeren
arkadaşlar nasıl hamile kaldığınızı paylaşır mısınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ılk önce doktora gittim tum testleri yaptırdım hersey normaldi...6 ay hamile kalamadım yumurtlama günlerini kaçırmadığım halde ama bende geç yumurlama var dı her ay değişebiliyordu... hamile kalamayınca hem dua etdım :)hemde ibrahim saraçoğlunun kolay hamile kalma kürü vardı onu yaptım eşimede hergün havuç suyu içirdim.ıkımızede uyguladık ve o ay gecti diğer ay yumurtlama gununun harıcndede birlikte olduk ki hangi gun olucağı belli olmuyo çünkü veeeee hamile kaldım:))çok şükür o kürlerin faydasını gören çok kişi var ayrıca darısı sizin başınıza işallah...:teytey:kaydirigubbakcemile5
bu karışıma ne zaman başlamak gerekir acaba?
canım ben bu karışımı adetimin ikinci günü sabah akşam bir tatlı kaşığı aç karnıma yedim.
bir kaseye bal koydum çörek otunu robottan geçirdim göz kararı koydum tarçınıda ekledim göz kararı.onbirinci günüde yedim bıraktım karışımı.inşallah faydasını görürsün
teşekkür ederim.peki senin adetin düzenli midir?benim cok düzenli 30 günde bir oluyorum bende yumurtlama günlerime dikkat ediyorum.peki sen geç yumurtladıığını nasıl anladın dr görünün?
bende 30 gunde bir oluyodum doktorum sölemişti her ay takıp etmişdi evlendıkten sonra normalde olucağı zamnlarda yumurtlama olmuyordu...