nasıl hamile kaldınız?

hımm güzel soruuu:))
valla ne biliyim çok kafana takma ilişkini hamile kalmak adına yapma relax ol...yumurtlama günlerini takip et o dönemleri kaçırmamaya çalış.. çok düşünmemeye çalış...

birde ilişkiden sonra hemen kalkma en az yarım saat yat hatta ayaklarını biraz kaldırabilirsin...

aklıme gelenler şimdilik bunlar..

arkadaşlar bide ben şöle bişey duymuştum.bir arkadaşımın 9 aydır bebeği olmuyordu bi ilişkisinden sonra sıcak su buharının üstüne oturmuş ve o ay hamile kalmış böyle bişey duyan var mı etkili olur mu acaba?

Adetin bittikten sonra mesela ikinci gununden itibaren esinle her 2-3 gunde bir esinle iliskiye gir. Yumurtlama gununu kacirmamak icin. Bide iliski bittikten sonra yarim saat falan yatakta uzan. Internette okumustum. Faydasi ne kadar olur bilemem ama ben oyle yaptim. Basarilar umarim bebegin olur.

ben ılk önce doktora gittim tum testleri yaptırdım hersey normaldi...6 ay hamile kalamadım yumurtlama günlerini kaçırmadığım halde ama bende geç yumurlama var dı her ay değişebiliyordu... hamile kalamayınca hem dua etdım :)hemde ibrahim saraçoğlunun kolay hamile kalma kürü vardı onu yaptım eşimede hergün havuç suyu içirdim.ıkımızede uyguladık ve o ay gecti diğer ay yumurtlama gununun harıcndede birlikte olduk ki hangi gun olucağı belli olmuyo çünkü veeeee hamile kaldım:))çok şükür o kürlerin faydasını gören çok kişi var ayrıca darısı sizin başınıza işallah...:teytey:kaydirigubbakcemile5

ben ılk önce doktora gittim tum testleri yaptırdım hersey normaldi...6 ay hamile kalamadım yumurtlama günlerini kaçırmadığım halde ama bende geç yumurlama var dı her ay değişebiliyordu... hamile kalamayınca hem dua etdım :)hemde ibrahim saraçoğlunun kolay hamile kalma kürü vardı onu yaptım eşimede hergün havuç suyu içirdim.ıkımızede uyguladık ve o ay gecti diğer ay yumurtlama gununun harıcndede birlikte olduk ki hangi gun olucağı belli olmuyo çünkü veeeee hamile kaldım:))çok şükür o kürlerin faydasını gören çok kişi var ayrıca darısı sizin başınıza işallah...:teytey:kaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim.peki senin adetin düzenli midir?benim cok düzenli 30 günde bir oluyorum bende yumurtlama günlerime dikkat ediyorum.peki sen geç yumurtladıığını nasıl anladın dr görünün?

ben beşinci yılımda hamile kaldım.adetin ikinci günü çağırdı ogünden sonra klomen verdi klomeni üç ay kullandım üçüncü ayımda klomenle birlikte bide çatlatma iğnesi oldum çok şükür üç aylık tedaviyle hamile kaldım.bunun yanında iki tedavinin iki ayındada bal tarçın çörek otu karışımı yedim.bide doktorum ilişki sonrası mümkünse sabaha kadar kalkma yat demişti.rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah

bu karışıma ne zaman başlamak gerekir acaba?

canım ben bu karışımı adetimin ikinci günü sabah akşam bir tatlı kaşığı aç karnıma yedim.
bir kaseye bal koydum çörek otunu robottan geçirdim göz kararı koydum tarçınıda ekledim göz kararı.onbirinci günüde yedim bıraktım karışımı.inşallah faydasını görürsün

canım ben bu karışımı adetimin ikinci günü sabah akşam bir tatlı kaşığı aç karnıma yedim.
bir kaseye bal koydum çörek otunu robottan geçirdim göz kararı koydum tarçınıda ekledim göz kararı.onbirinci günüde yedim bıraktım karışımı.inşallah faydasını görürsün

teşekkür ederim canım yaa bende deniycem gerçi benim adetim bu günlerde bitmek üzere ama olsun inanarak içicem belki faydasını görürüm.

bu benim ikinci gebeliğim ilki kolay olmuştu fakat bunda bayağı uğraştım sayılır. fsh ovulasyon tamamdı fakat progesteron 21. gün olanı düşük çıkıyordu.yani yumurtlama oluyor fakat rahim içini beslyen hormon düşük seviyede kalıyordu. dr pek oralı hemen aşılama dedi. ben de bu siteden baktım ve duphaston kullanmaya karar verdim. adetimin 14. günü başlayıp 10 gün duphaston içtim günde 1 tane fakat migrenimi öyle bi tetikledi ki kabus gibiydi. buna rağmen yılmadım zaten prospektüsünde 4. ayda etki sağlayacağı yazıyordu. ve 3 .ayın sonunda hamile kaldım. şükürler olsun. Allah kimseyi zorda koymasın inşallah.....

teşekkür ederim.peki senin adetin düzenli midir?benim cok düzenli 30 günde bir oluyorum bende yumurtlama günlerime dikkat ediyorum.peki sen geç yumurtladıığını nasıl anladın dr görünün?

bende 30 gunde bir oluyodum doktorum sölemişti her ay takıp etmişdi evlendıkten sonra normalde olucağı zamnlarda yumurtlama olmuyordu...

bende 30 gunde bir oluyodum doktorum sölemişti her ay takıp etmişdi evlendıkten sonra normalde olucağı zamnlarda yumurtlama olmuyordu...

bunu öğrendiğim iyi oldu yaa
biz sadece yumurtlama günlerinde deniyorduk ama bundan sonra gün aşırı en azından 20.güne kadar deniycem.bu arada benim adetim bitmek üzere çalışmalara başlamak gerek :1rolleyes:

kolay hamıle kalmanın tek yolu stres yapmamak.benım altı ay korunmasız ılışkıden sonra oldu kaldıgım ay umıdım yoktu çunku takıp yapan dr bu ay yumurtalmmıssın dedı boyutları kuçuk dedı yumurtaların.bende olmaz dıye nasılsa ustune duşmedım hesap yapmadım adetım 17 gunu hamıle kalmışım.9 ve 19 gunler stresız gun aşırı çalşmak yeterlı

bende incir kürü uyguladım+ovulasyon günü takibi yaptım ve o ay hamile kaldım hemde 5 yıldan ve bissürü operasyondan sonra tavsiye ederimm

Back
X