Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkes böyle diyor biliyorum ama gerçekten ne zaman akışına bırakırsan o zaman oluyor.. Stres en büyük düşman.
Hatta hamile kalmaya çalışırken bu cümleye çok sinirleniyordum ama ne zaman aman olmuyor galiba biraz akışına bırakayım dedim hamile kalmışım. Ayda 4 kere ilişki olmuştu sadece.
Sonradan farkettim sadece 1 tanesi ovulasyon gününe denk gelmiş.. Yumurtlama gününden 2 gün önce olmuş ama yine de gebe kalmışım.
Önce stres yapıp kendinizi dinlemeyecek ve hayırlısı ne zamansa o zaman olsun diye tevekkül edeceksiniz inançlı biriyseniz..
Siz kendinizi paralasanız da böyle..
valla millet şaşırıyor ama biz cidden bile isteyerek çocuk yapamadık geri çekme ile de korunma olmadığını iki kere deneyimledik
ikinci de olursa olur ama yine de bu şekilde olmaz diyerek oldu
belki de hic aklımızda olmadığı için daha rahat oldu bilemiyorum
şuan daha dikkatliyiz tabi
konu sahibine de tavsiyem hic takmamasi stres engelliyor olabilir
Bende 2 aydır hamile kalamadım sanırım çok aşırı stres yaptığımız için yoksa her ay düzenli planlı ilişkimiz oluyor bu düşüncede olunca aşırı strese giriyor vücut artık kafaya takmicam allah elbet nasip eder hamileliği inşallah dileyen her anne adayına