Nasıl hamile kalınır?

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
204
103
Hanımlar hamile kalmak için neye dikkat etmemiz gerek? 11 aydır evliyiz temmuzda evlendik ve neredeyse şubat gibi yanılmıyorsam denemelere başladık ama hala daha olmuyor ve ilişki sonrası aşırı derecede akıntım oluyor (katı/sıvı) genel olarak ilişki sonrası hemen kalkmıyorum bir de çok sık yapmıyoruz, gündelik hayatımada dikkat ediyorum beslenmeye çok edemesemde kötü alışkanlıklarım yok... biraz özel olacak ama burada sadece kadınlar olduğu için yazıcam... umarım bir fikir verirsiniz.. bu konuda biraz rahatsızım eşimede söyleyemiyorum belki ona bu normal geliyordur bilemiyorum ama ben rahatsız oluyorum ve sırf bu yüzden ilişkiye girmek istemiyorum bazen red ediyorum bazende isteksiz yapıyorum geriliyorum sebebi ise şu şu an söylerken bile çekiniyorum ama ne sizler beni tanıyorsunuz nede ben sizi ve bayan bayanayız :/ genellikte ilişkiye gireceğimiz zaman eşim direk penisini rahmime sokuyor ve boşaldığı zaman geri çekiyor olay bitiyor ve bu neredeyse bir dakika sürüyor sürmüyor onun dışında arada bir boynumu öpüyor hepsi bu. Ve ben açıkcası bu durumdan rahatsızım kendimi bu şekilde kullanılıyormuş gibi hissediyorum yani tam kullanılmak değilde sadece kendi zevki içinmiş vs gibi hissediyorum tam anlatamadım ama öyle bir şey... Ve ben hamile kalamamın nedenini ona bağlıyorum. Çünkü kadınlar hemen orgazm olamıyor ve stresli bir birliktelikte de doğru bir sonuç alınmaz bende bu durumdan rahatsız olduğum için gergin oluyorum.. eşimin yaptığı normal mi bilmiyorum gerçekten bu konuda çok fazla bir bilgim yok kimseye de anlatamıyorum çekindiğim için.. Umarım sizler bana yardımcı olur fikir verirsiniz..

Hamilelik düşünüyorsan önce hastaneye git çocuk düşünüyorum tüm değerlerime baktırmak istiyorum de. Varsa bi sorun onu çözüp öyle çabala çünkü diğer türlü boşa aylarca stres olacaksın. 2. Si de ovulasyon testi al sürekli ilişkiye girmesende de yumurtlama gününü tam yakala o gün mutlaka ilişkiye gir gerisi Allahtan...

Merhabalar, bence hiç normal bir birliktelik değil bu ☹ İnanın olması gereken bu değil. Stres, gerginlik hamilileği en çok baskılayan şeylerin başında geliyor, Vücut kendini "doğurma" diye programlıyor. Elbette kontrollerinizi de yaptırın ama buna bağlamakla bence çok mantıklı düşünmüşsünüz.
Ve konunuz BDV'ye taşınsa yeri sanki.. Çok daha fazla kişi size fikir verebilir, ama hamile kalamamanızdan ziyade aranızdaki ilişki açısından. Bana kalırsa da önce onu düzeltmeye bakın.

Çok haklısın ben zaten hep ona bağlıyorum hamile kalamamamı çünkü istekli bir birliktelik olmuyor benim açımdan eşimde bunun yanlış olduğunu bence bilmiyor gibime geliyor ona göre normal gibi ama değil keza bence bunada birliktelik denilirse tabii eşime söylemeyide çekiniyorum açıkcası ama banda zaten en başından beri normal gelmiyor sadece kime anlatacağımı bilemiyorum bu yüzdende ilişkiden kaçıyorum çünkü öyle bir birliktelik istemiyorum.. birde o dediğin yere taşıya biliyor muyum yoksa tekrar mı yazmam lazım burayı yeni kullanmaya başladığım için bilmiyorum

Sanıyorum kendi kendimize taşıyamıyoruz. Mune 'ye danışabiliriz konunun BDV'ye taşınmasını ?

Aynı ayda evlenmişiz benim de çocuğum olmuyordu,doktora gittiğimde rahim kalınlaşması olduğunu öğrendim,3 ay tedavim sürdü şuan hamileyiminşallah en kısa sürede isteğine kavuşursun.Bu arada eşinle konuşman gerekir seninde zevk alman gerek yatakta sadece tek kişinin zevk alması çok saçma geliyor bana

Aayy ne güzel ama o aylarda zülüm oluyor gelinlik giymek ben pişmiştim aaayy ne güzel inşallah sağlıkla alırsın kucağına bende aslında gitmek istiyorum ama nasıl güvenilir doktor bulucam bilemiyorum birde eşimle aramdaki o hususu düzeltmeden de doktorun önerilerin veya tedavisinin olumlu sonuç vereceğini düşünmüyorum... bence kendisinin yanlış yaptığını bilmiyor farkında değil ben bazen ona imalarda bulundum işte kadınlar hemen orgazm olamıyor biraz daha vakit alıyor hamile kalmak için ikiside olması lazım ben rahat etmem lazım falan diye ama anlamıyor bende bu yüzden istemiyorum... Niye böyle onuda anlamadım

O ayda bide gaziantep gelini olmak eşime gece ağlamıştım Allah rızası için romantikliği bırak aç şu gelinliği diyeAyrıca eşinden fazlaca çekiniyorsun herhalde bence söylemen gayet normal bişey,hani sadece çocuk için değil senin de yataktan zevk alman çok hoş oluyor.Doktor konusunda da şimdilik bir doktora gidersin eğer benim gibi rahim kalınlığın fln varsa direkt ortaya çıkar zaten tedavisi içinde iyice araştırıp gidersin doktora.

Canım merhaba rahim kalınlaşmasına nasıl bir tedavi uygulandı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…