- 23 Eylül 2018
- 778
- 204
- 103
- Konu Sahibi maviisever
Hanımlar hamile kalmak için neye dikkat etmemiz gerek? 11 aydır evliyiz temmuzda evlendik ve neredeyse şubat gibi yanılmıyorsam denemelere başladık ama hala daha olmuyor ve ilişki sonrası aşırı derecede akıntım oluyor (katı/sıvı) genel olarak ilişki sonrası hemen kalkmıyorum bir de çok sık yapmıyoruz, gündelik hayatımada dikkat ediyorum beslenmeye çok edemesemde kötü alışkanlıklarım yok... biraz özel olacak ama burada sadece kadınlar olduğu için yazıcam... umarım bir fikir verirsiniz.. 
bu konuda biraz rahatsızım eşimede söyleyemiyorum belki ona bu normal geliyordur bilemiyorum ama ben rahatsız oluyorum ve sırf bu yüzden ilişkiye girmek istemiyorum bazen red ediyorum bazende isteksiz yapıyorum geriliyorum sebebi ise şu şu an söylerken bile çekiniyorum ama ne sizler beni tanıyorsunuz nede ben sizi ve bayan bayanayız :/ genellikte ilişkiye gireceğimiz zaman eşim direk penisini rahmime sokuyor ve boşaldığı zaman geri çekiyor olay bitiyor ve bu neredeyse bir dakika sürüyor sürmüyor onun dışında arada bir boynumu öpüyor hepsi bu. Ve ben açıkcası bu durumdan rahatsızım kendimi bu şekilde kullanılıyormuş gibi hissediyorum yani tam kullanılmak değilde sadece kendi zevki içinmiş vs gibi hissediyorum tam anlatamadım ama öyle bir şey... Ve ben hamile kalamamın nedenini ona bağlıyorum. Çünkü kadınlar hemen orgazm olamıyor ve stresli bir birliktelikte de doğru bir sonuç alınmaz bende bu durumdan rahatsız olduğum için gergin oluyorum.. eşimin yaptığı normal mi bilmiyorum gerçekten bu konuda çok fazla bir bilgim yok kimseye de anlatamıyorum çekindiğim için.. Umarım sizler bana yardımcı olur fikir verirsiniz..