A
akkoç8480
Ziyaretçi
- Konu Sahibi akkoç8480
-
ya arkadaşlar iyiyki varsınız ben şunu öğrebnmek istiyorum bu yumurtlama takibi için ne zaman hangi şartlarda dr a gitmeliyim birde devlet hastanelerinde bu takıp yapılıyormu yoksa özele mi gitmeliyim lütfen bu konuda çok kafam karışık hemşireyim ama terzi kendi söküğünü dikemiyor maalesefff
valla şekercim ben doktoruma bebek düşünüyorm diye gittiğimde adet tarihimden 1 hafta geçmişti.
doktorda beni 10. günden itibaren iki günde bir kontrole çağırdı.
yumurtlayabiliyo muyum diye takip etti.
artık yumurtanın çatlayacağı gün işte bugün dediiii:)))
ve tuttu..
ilk seferde tutmayabilirde amaç senin yumurtanın çatlayıp çatlamadığı, biliyosun çatlamazsa hamilelik riske giriyo.
ama onunda çaresi var, bildiğim kadarıyla çatlatma iğneleri yapılıyo.
eşinede bir kaç test yaparlar, sorun varsa çıkar.
boşuna zaman harcamamış olursunuz diye doktora gitmeni öneriyorum tatlım...
peki bunun için özel doktora mı gittin yoksa devlet hastanesine mi gittin ben istanbuldayım ve malum istanbulda hasta olmak zor buna çok takılıyorum ben bulunduğum yer hadımköy ve çok kötü sağlık ocağından başka bir kurum yok
aaa hadımköyde msin canımcım.
bende beylikdüzündeyimm.
yakın sayılırız.
benim gittiğim hastane özel canım (acıbadem beylikdüzü), ssk geçiyo 80 ytl ödüyosun, 15 gün içinde 2. kontrol sayıyo ücret ödemiyosun.
sağlık ocağında bu kontrol yapılıyo mu inan bilmiyorum.
aaa hadımköyde msin canımcım.
bende beylikdüzündeyimm.
yakın sayılırız.
benim gittiğim hastane özel canım (acıbadem beylikdüzü), ssk geçiyo 80 ytl ödüyosun, 15 gün içinde 2. kontrol sayıyo ücret ödemiyosun.
sağlık ocağında bu kontrol yapılıyo mu inan bilmiyorum.
acıbadem beylikdüzü 853 57 57 dr aylin tatlıadım.
arayıp randevu alıcam dersen istediğin günde müsait saatleri sana söylüyolar.
09:30-18:00 saatlerinde orda.
benim özel sağlık sigortam var.
ssklı olunca bildiğim kadarıyla muayene'ye 80 ytl ödüyosun. eğer dr tahlil isterse ayrıca ödeniyo.
ama ultrason zaten muayenenin içinde onun için ödenmiyo.
rica ederim canım inşallah işine yararr, hayırlı haberlerini alırız.
ya eğer öyle hayırlı bir durum olursa hemen koşup buraya yazacağım. benim gibi veya benim durumumu yaşamış olan birleri yok biliyormusun ama burası çok farklı kimse kimseyi tanımıyor ve samimi olduğuna inandığım şekilde beni teselli ediyor özelliklede sen bugüne kadar bu kadar ayrıntılı cevap yazan olmamıştı özelsin benim için herkese çok teşekkürler herkese ve sana
canım burda okadar zor durumda olan kadınlar varki sen daha yolun çok başındasın öncelikle eşinin sperm kalitesine baktırın ve arkadaşın tavsiyelerini uygula ben 5 yıllık evliyim daha bebeğim yok bütün samimiyetimle sakin olmanı ve kesinlikle benim çocuğum olmayacak diye düşünmeni istemiyorum. herşeyin başı sağlık tatlım yumurtlama dönemini öğren dene ve gerisini allaha bırak,allah isteyen herkesin kucağına sağlıklı bir bebiş versin seni çok iyi anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?