nasıl hamile kalınıyor bunun kolay bir yolu varda benmi bilmiyorum yardım edin lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi akkoç8480
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben bu söylediklerinin hepsini yapıyorum canım benim ama olmuyor bu yüzden panikledim sanırım

canım benim işte böyle her zaman pozitif ol tamam mı eğer bebişin olursa bize haber ver ben aşılama yaptırdım 1 martta belli olacak inşallah allahın izni ile size müjde vermek istiyorum

canım benim işte böyle her zaman pozitif ol tamam mı eğer bebişin olursa bize haber ver ben aşılama yaptırdım 1 martta belli olacak inşallah allahın izni ile size müjde vermek istiyorum

yaaa hayırlı haberlerini mutlaka yaz oldumu senin için dua etcem bak ben bu yazıyı yazaken ezanlar başladı ve dualarım seninle olacak canım hayırlısı artık beklemekten başka yapcağın bişey yok

yaaa hayırlı haberlerini mutlaka yaz oldumu senin için dua etcem bak ben bu yazıyı yazaken ezanlar başladı ve dualarım seninle olacak canım hayırlısı artık beklemekten başka yapcağın bişey yok

en zoruda beklemek zaten nekadar stres yapmak istemesende oluyor duaların için sağol canım allahım hepimize nasip etsin inşallah

fazla stres yapma arkadaşım herşey kısmet bu dünyada biraz kendi haline bırakın hayatı zamanla kendiliğinden olur zorlamanın bir anlamı yok.boşuna kendinizi üzmüş olursunuz.

bende 6 aydır bekliyorum hemen olur zannediyodum, zaman geçtikçe tedirgin olmaya başladım, bazen içimde bir kıpırtı oluyor bu ay olucak heralde diyorum olmayınca hayal kırıklığı oluyor, inş. bu ay diyorum yine :) Allahtan hayırlısı

of of bana neler söylendi de yaptım var ya aklınız şaşar.Yok orası sıcak tutulursa iyi olurmuş yok ayaklar havaya dikilirmiş,kalçanın altına yastık koyulurmuş.1,5 senelik evliyim ve şu an 8 haftalık hamileyim.Bunların hiçbirini yapmayacağım diyerek hamile kaldım.Adetimin 14.günü ve sonrasında ki 1 haftalık dönem yumurtlama dönemi.Bu dönemlerde ilişkiye girin ve kıpırdamadan yatın.Hemen ayağa kalkmayın.Ayaklarınızı havaya dikmeye gerek yok.Ya da eczaneden bi derece alın 7 ytl gibi bişi hergün derecenizi ölçün normali var sayalım 36 derece bi dahaki ölçümlerinizde 4 derece ve ya daha fazla arttı işte o gün sizin yumurtalam gününüz böylede yapabilirsiniz.Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallah !!!!

ilk zamanlar bilirsiniz ilişkı sayısı fazla olur.olmamasına en buyuk etken buymuş arkadaşlar.ilişkı sayınızı azaltın.bende ılk 6 ay kalamadım.7. ayda nihayetinde oldu.ama kafamdan cıkartmıştım artık olursa olur olmazsa olmaz dıyodum kendı kendıme.ve oldu boyle düşününce.çok kafana takma,oluruna bırak,başka uğraşlar bul kendıne.hamıle kalamk ıcın hiçbir şey yapmadığım ay hamıle kaldım inan.(ayak dıkmekmiş,hemen kalkmamakmış falan..)beyınde bıtıyor iş.allah isteyen herkse nasıp etsın.
birde gusel yanlarını düşün.daha yenı evlısınız dilediğinizce tadını cıkarın gezın tozun tatıle cıkın.bızım bu yaz tatılı ıçın guzel planalrımız vardı ama hepsi suya düştü.artık düşündüklerimi yapamayacağım.ama benım zamanım gelmış demekkı.senınkıde gelecektır bır gun..takma kafana

valla canım takmamaya uğraşıyorum ilk aylarda gebelik testine verdiğim paralarla heralde adamlar yeni fabrika tesis filan açmışlardır artık bakmamaya kara verdim va bakmıyorum ama ister istemezde her ay içten içe de bi bekleyiş oluyor artık dua ediyorum napalım başaka çarem kalmadı teşekkürler çok güzel yamışın a.s.:1hug:

merhaba arkadaslar ben bu siteye yeni üye oldum. sayfalari okudukca görüyorumki benim gibi bekleyen cok arkadas varmis. bende 6aylik evliyim ve 5aydir denemedigimiz yöntem kalmadi.her ay o hayal kirikligini yasamaktan bende biktim. artik bende oluruna biraktim herseyi. gerci 6ay uzun bir süre degil ama yinede insan istegince sabirsizlaniyo. umarim bu sevinci allahim her istegene yasatir.

ben de nerdeyse 2 yıllık evliyim. ve artık kafayı yeme noktasına geldiğim anlar oluyo. önceleri eşimi dokt. götüremedim. sonra ben gittim bana gereksiz yere hormon hapı adını hatırlayamıyorum su an. sonra eşim varikosel ameliyatı oldu. bu arada bu ilaç beni hem şişirdi hem de süt hormonumu yükseltmiş. bunu da yeni öğrendik.ilaç kullandım. şimdi normal olmayan ne bilmiyoruz. ama her adet olduğumda darmadağın oluyorum. allah isteyen herkese nasip etsin.

ben de nerdeyse 2 yıllık evliyim. ve artık kafayı yeme noktasına geldiğim anlar oluyo. önceleri eşimi dokt. götüremedim. sonra ben gittim bana gereksiz yere hormon hapı adını hatırlayamıyorum su an. sonra eşim varikosel ameliyatı oldu. bu arada bu ilaç beni hem şişirdi hem de süt hormonumu yükseltmiş. bunu da yeni öğrendik.ilaç kullandım. şimdi normal olmayan ne bilmiyoruz. ama her adet olduğumda darmadağın oluyorum. allah isteyen herkese nasip etsin.

kızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza 6 aydır benimde çocuğum olmuyooo.
çokk mutsuzum çok çalışıyorum . her zaman izin alıp doktora nası gidicem onu düşünüyorum insanlar soruyo bıktım artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…