- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi Hyuga hinata
-
Moralinin bozuk oldugu seyi paylasacak kadar samimi degilsiniz ama gorusmeden sevgili etiketi koyacak kadar samimisiniz. Kafasinda bitirmis artik.
Def et.Bende ona kırıldım zaten. Hemen bi anda yazmamalar sanki bu ani bekliyoducok kirildim. Ne yazicam bilmiyorum. Daha fazla uzatmak istemiyorum. Hep kosturan ben oluyorum
o farklı bir anime.Death note mu?
Hmm sadece death note izledim o da ilk be ş bölümo farklı bir anime.
Naruto Oldukça uzun soluklu başka bir anime.
Yeni bitti hatta ve ana karakterin oğlunun üzerinden yeni bir seri çıkartıyolar
Zaten kaç bölüm kiHmm sadece death note izledim o da ilk be ş bölüm
Moralimin bozuk oldug konuyu da paylasirdim belki ama, simdilik degildi. Bi anda birakip birakip gitmesi moralimi bozduBu konudan iki tane acilmis. Benim yorum bosa mi gitti simdi.
Moralimin bozuk oldug konuyu da paylasirdim belki ama, simdilik degildi. Bi anda birakip birakip gitmesi moralimi bozdu
Bu kadar olumlu olmak istemiyorum ona karşı. Sıkıntım varken bi anda birakip gitti resmen, paylasana kadar da konusmuyom dedi. Benim canımı yaktı açıkçası biraz. Tamam benim hatam olabilir ama hemen birakmasi da gerekmezdi"Geçenlerdeki moral bozukluğumun seninle alakalı olduğunu mu düşünüyorsun? Öyle hissediyorum ve bu yüzden beni yanlış anlamanı istemem. Sorunum bilmemne meselesiyle alakalı, benim için biraz özel, hatta kendim bile yüzleşmekte zorlanıyorum. Sorunum rayına oturduğunda seninle seve seve paylaşırım, zaten pek çok sıkıntımı seninle paylaşıyorum emin ol bunu da zamanı gelince paylaşacağım" falan gibi bir konuşma yapabilirsiniz. Daha samimi olur.
İlk "simdilik anlatmak istemiyorum" dedigimde birakip gitti. Dengesizlik nerde anlamıyorum. Birazcik anlamaya çalışmadi, uzerime düşmediDengesiz gorundugun icin gitmistir. Kendisine durumu acikla o zaman.
Bu kadar olumlu olmak istemiyorum ona karşı. Sıkıntım varken bi anda birakip gitti resmen, paylasana kadar da konusmuyom dedi. Benim canımı yaktı açıkçası biraz. Tamam benim hatam olabilir ama hemen birakmasi da gerekmezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?