• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasil hareket etmeliyim bu durumda, şaşırdım.

Hyuga hinata

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
626
392
103
Biriyle konuşuyoruz uzun zamandır, sevgili olduk ama sanal üzerinden yürütüyoruz. Bulusmayi dusunuyordum plan falan yapmistim. Ama 3-4 gun önce benim canim sıkkındı ve yazmadım ona. O gun aksam mesaj atti sabah uyaninca niye yazmadn diye. Bende moralim bozuktu yazmadim bugün dedim. Neden diye sordu falan aciklamadim. Bi daha da yazmadi. Ertesi gun, günaydın yazdimm görüldü yapti bıraktı, bi gun sonra konustum, benimle paylasana kadar konusmaya niyetim yok dedi . Beni tekrar görüldü yapip birakti. Face de takiliyo 3 gun hic oldu konusmayali. Ben suan ne yazsam bilmiyorum. Artik görüldü yapip bırakılıyorum. Bitti mi napiyo anlamiyorum. :(

e söyleseydin sen de neden moralinin bozuk olduğunu, ne var ki bunda? paylaşmanı istemiş. ben olsam ben de hoşlandığım ya da samimi olarak muhabbet ettiğim arkadaşımın dahi moralinin niçin bozuk olduğunu benimle paylaşmasını isterdim yani. söylemek zorunda değilsin o ayrı konu ama. soğumuştur belki.

e söyleseydin sen de neden moralinin bozuk olduğunu, ne var ki bunda? paylaşmanı istemiş. ben olsam ben de hoşlandığım ya da samimi olarak muhabbet ettiğim arkadaşımın dahi moralinin niçin bozuk olduğunu benimle paylaşmasını isterdim yani. söylemek zorunda değilsin o ayrı konu ama. soğumuştur belki.
Anlarmak istemiyorum simdilik diyince hemen bıraktı gitti, nasil anlatayim. Umdunda degilmisim gibi hissettim bi an. Böyle yapması normal mi. Biseyler yazcam ama ne yazsam bilmiyorum. Bittiyse de bisey dese, ama yok. Cekip gitmeyi biliyo sadece

e söyleseydin sen de neden moralinin bozuk olduğunu, ne var ki bunda? paylaşmanı istemiş. ben olsam ben de hoşlandığım ya da samimi olarak muhabbet ettiğim arkadaşım bu ın dahi moralinin niçin bozuk olduğunu benimle paylaşmasını isterdim yani. söylemek zorunda değilsin o ayrı konu ama. soğumuştur belki.
Anlarmak istemiyorum simdilik diyince hemen bıraktı gitti, nasil anlatayim. Umdunda degilmisim gibi hissettim bi an. Böyle yapması normal mi. Biseyler yazcam ama ne yazsam bilmiyorum. Bittiyse de bisey dese, ama yok. Cekip gitmeyi biliyo sadece

Kendiyle alakalı bir sorun olduğunu düşünmüş muhtemelen, yani sizin konuşmak istemediğinizi, mesafe koymaya çalıştığınızı falan. Sanal ilişkinin sağlıklı olup olmaması muhabbetine girmeyim, bence moral bozukluğunuzun başka bir durumdan kaynaklandığını, onunla alakası olmadığını açıklayın çünkü kendiyle özdeşleştirmiş gibi görünüyor.

Kendiyle alakalı bir sorun olduğunu düşünmüş muhtemelen, yani sizin konuşmak istemediğinizi, mesafe koymaya çalıştığınızı falan. Sanal ilişkinin sağlıklı olup olmaması muhabbetine girmeyim, bence moral bozukluğunuzun başka bir durumdan kaynaklandığını, onunla alakası olmadığını açıklayın çünkü kendiyle özdeşleştirmiş gibi görünüyor.
Ama onunla ilgili bisey olmadığını söyledim. Kendi sorunum var dedim.

Ama onunla ilgili bisey olmadığını söyledim. Kendi sorunum var dedim.

İnandırıcı olmamış demek ki, yani ben de inanmazdım ne yalan söyleyeyim. Biraz daha samimi bir konuşma yapın, asıl sorununuzla ilgili biraz ipucu verebilirsiniz. Atıyorum "Ailevi özel bir mesele, şimdilik paylaşmak istemiyorum ama ileride sorun düzeldiğinde paylaşabilirim seninle elbette" gibi.

Sende dinlemek istersen anlatmak isterim diyerek sohbet başlangıcını açabilirsin...

yalnız sanaldan bir ilişki nasıl sağlıklı olur bilemiyorum
Saglikli değil bencede ama ilerlemistik baya, gorusecektim de. Neyse bu konuya gelirsem, simdi görüldü yapilip bırakıldım 2.kez. ve sorunum benim ona anlatabilcrgim bisey degil. Kendi moral bozukluğum okul ve yasamsal bi kaygim. Bi anda anlatmak istiyorum desem sacma olmaz mi. Kac gündür mesajlarim görülüp birakildi bende kırıldım yani

İnandırıcı olmamış demek ki, yani ben de inanmazdım ne yalan söyleyeyim. Biraz daha samimi bir konuşma yapın, asıl sorununuzla ilgili biraz ipucu verebilirsiniz. Atıyorum "Ailevi özel bir mesele, şimdilik paylaşmak istemiyorum ama ileride sorun düzeldiğinde paylaşabilirim seninle elbette" gibi.
Aynen keske biraz daha yapıcı konussaydim. Ama bi kac gün böyle surmesi canimi sıktı ve sanırım ona karşı samimi olamiyorum. Böyle yapmasi kac gündür takmamasi da ayri moral bozukluğu. Simdi sadece devam mi etmek istiyo yoksa ne zamana kadsr böyle surecek onun icin biseyler yazmak istiyorum nr kadsr mantıklı bilemiyorum

Anlatmak istemiyorum ve bi kac kere görüldü yapilip birakilmak beni üzdü .
Sevgilim bana derdini anlatmazsa onun içine yeterince islemedigimi düşünürüm açıkçası. Tamamen maddesel aşkım balım ,geyik muhabbeti yapıp derdini dahi anlatmiyorsa ben ilişkiyi samimi görmüyor diye düşünüp sogurdum.

Çok üstüne düşseydi daha samimi şekilde yaklaşırdı sana. Öyle "sen anlatana kadar konuşmaya niyetim yok" boş sözler kusura bakma. Gerçi sanaldanmış , üstüne düşmemesi de anormal gelmiyor bu durumda.

Aynen keske biraz daha yapıcı konussaydim. Ama bi kac gün böyle surmesi canimi sıktı ve sanırım ona karşı samimi olamiyorum. Böyle yapmasi kac gündür takmamasi da ayri moral bozukluğu. Simdi sadece devam mi etmek istiyo yoksa ne zamana kadsr böyle surecek onun icin biseyler yazmak istiyorum nr kadsr mantıklı bilemiyorum

"Geçenlerdeki moral bozukluğumun seninle alakalı olduğunu mu düşünüyorsun? Öyle hissediyorum ve bu yüzden beni yanlış anlamanı istemem. Sorunum bilmemne meselesiyle alakalı, benim için biraz özel, hatta kendim bile yüzleşmekte zorlanıyorum. Sorunum rayına oturduğunda seninle seve seve paylaşırım, zaten pek çok sıkıntımı seninle paylaşıyorum emin ol bunu da zamanı gelince paylaşacağım" falan gibi bir konuşma yapabilirsiniz. Daha samimi olur.

Ay sırf kullanıcı adından dolayı girdim konuya :KK70:
Naruto sever var demekkş burda.

Neyse.
Sanal ve trip atan bi adam nerden tutsan elinde kalır

Çok üstüne düşseydi daha samimi şekilde yaklaşırdı sana. Öyle "sen anlatana kadar konuşmaya niyetim yok" boş sözler kusura bakma. Gerçi sanaldanmış , üstüne düşmemesi de anormal gelmiyor bu durumda.
Bende ona kırıldım zaten. Hemen bi anda yazmamalar sanki bu ani bekliyodu :( cok kirildim. Ne yazicam bilmiyorum. Daha fazla uzatmak istemiyorum. Hep kosturan ben oluyorum

Back
X