Nasıl hislerimi gizleyebilirim?

YaseminYC

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2011
598
100
318
....................................................

Son düzenleme:
nişanlıymış
sence hislerinden vazgeçmen gerekmiyor muydu?
nişanlı olduğunu bildiğin andan itibaren soğumadın mı ondan?

Bayram namazı mantığı...Yanındaki nasıl davranıyorsa öyle davran.

Ödevdir, rapordur tesliminde de yalnız gitmezsin. Muhabbete girmezsin elinden geldiğinde. Girersen de doğal ol.

Kaçman gereken, utanman gereken, saklanman gereken bir durum yok.

nişanlıymış
sence hislerinden vazgeçmen gerekmiyor muydu?
nişanlı olduğunu bildiğin andan itibaren soğumadın mı ondan?

Hislerim kendi elimde olsa mantığımla kalbime engel olabilsem inanın en başından bu duygudan kurtulurdum.Sorun bu değil zaten ben bastırdım bu duyguları ve hiç kimse bunu bilmicek o kişide.Sadece buraya açıkça yazdım çünkü Allah'ın bildiğini kuldan saklamamın bir anlamı yok.Hatta derse giderken bende yüzük takıcam ki onunla bağlantımı kestiğimi dahada iyi anlasın.Keşke soğuyabilseydim.Ama inanın onunla ilgili ne ümidim ne de dileğim var.Şu dersi bir şekilde verim ve kurtulayım bana yeter.Çok utangacımdır,utandığımda hemen kızarırım bunlara nasıl engel olucam nasıl davranıcam bilmiyorum bunu sormak için konu açtım zaten.
Diğer öğretimlerin labına kim giriyor ona da baktım o girmiyorsa hocayla konuşup gidicektim ama yine o giriyormuş.

İlk hafta biraz zorlansamda sonrasında alışırım heralde dimi

bir şekilde kendini tutacaksın o zaman.göz göze gelmemeye çalış ama yüzük olayı manasız bence.

İsmini sonradan vermişsin, seni hatırlıyor mudur, tanıyor mu, muhabbetiniz var mıydı ki?
Belki unutmuştur bile. Yoğun biridir, aklında kalmamış olabilir.
Ama bir şey olmaz ki. Bu kadar stres yapma.

Yalnız keşke ona açılmadan önce birilerinden akıl alsaydın.
O zaman böyle yapmaman gerektiğini söyleyen çıkardı, mantıklı açıklamalar yapardı birileri ve vazgeçerdin sen de.
Olan olmuş. Fakat bu kötü bir şey değil.
Hoşlandığını ifade ettin diye seni küçümseyecek hali yok.
Rahat ol. Onu takma hiç bence.

Son düzenleme:

Anlatamadım ki kimseye.Hiç aşk ilan edicek biri değilimdir şeytan mı dürttüde gittim mesaj attım bilmiyorum.Şöyle ki sınavlarda gözetmen olduğu için kağıtları toplarken adımı gördüğüne eminim.Simamı hatırlamıyorsa bile yoklamada imza atarken mutlaka ggörücek.Ama inşşş.unutmuştur.

Bir haftaya kalmaz unutursun dert etme .
Dersine bak sen,ders anlatırken onun yüzüne bakman gerekmiyor. Sesini duysan oda yeter.

Tahtaya bir şeyler karalarken de ona bakman gerekmiyor tahtaya yazdıklarına baksan yine rahatsız olmazsın.

Kalbine,aklına söz geçirmeyi bilmelisin.

Garibime giden bir mevzu daha var tabi , karşı taraf neden herkesten nişanlı olduğunu saklama gereği hissediyor anlayamadım aman neyse ...

Bence unutmuştur çok büyük ihtimalle.
Hem senin adın ve soyadınla kayıtlı başka birileri de vardır.
Hiç üzülme. Çok rahat takıl, kasma. Bir şey olmaz.

Rahat olmaya çalışacaksın canım başka çaren yok.Zaten zamanla da bu duruma alışır unutur gidersin..

Peki teşekkür ederim.O durumu bende anlamadım inan sonradan ilişki durumunu değiştirip fotoğrafınıda değiştirdi zaten.Neyse nişanlısı ve kendisi düşünsün artık.

Bence unutmuştur çok büyük ihtimalle.
Hem senin adın ve soyadınla kayıtlı başka birileri de vardır.
Hiç üzülme. Çok rahat takıl, kasma. Bir şey olmaz.

İnşAllah.Teşekkür ederim.

Rahat olmaya çalışacaksın canım başka çaren yok.Zaten zamanla da bu duruma alışır unutur gidersin..

Teşekkürler.Bende öyle düşünüyorum şu haftasonu bir gelseydi iyiydi...

duygularını bastırmakla kalma yok et!
hem sahte hesaptan ilan etmişsin aşkını , adını bilmesi sorun değil bence bir sürü insan var senin ismini taşıyan..
hem bişi diyim mi adam çoktan unutmuştur ya böyle bir olay olduğunu..

Son düzenleme:
Bizzat yüzyüze görüşmediyseniz hatırlamıyordur.
Derstte kendine hakim ol.Kendini daha fazla kaptırma duygularını dizginlemeye çalış.

Neden bu kadar sert tepki verdiniz anlamadım.Ben açık açık dürüstçe olanı söyledim.Zaten benim o insanla ilgili bir ümidim veya bir uğraşım yok!Başkaları gibi birilerinin sevgilisini,nişanlısını veya eşini elinden alma gibi bir mücadelem yok,olamazda.Bu bana yakışmaz.Ben o mesajı attıktan sonra ne kadar pişman olup,ağladım ne kadar gururum incildi bir ben bilirim.Kendim ettim kendim buldum gizli kalmalıydı hislerim beceremedim söyledim.Ama bazı şeylerden habersiz olduğum için söyledim.
Umarım unutmuştur tek temennim bu.

Bizzat yüzyüze görüşmediyseniz hatırlamıyordur.
Derstte kendine hakim ol.Kendini daha fazla kaptırma duygularını dizginlemeye çalış.

Yok yüzyüze görüşmedik.Kendime hakim olucam.Teşekkür ederim.

obur konunu hatirliyorum canim
utanilicak bisey olmadigini yazmistim o an belki hatirlarsin,
'nice nice kadinlar var evli barkli adamlara satasip hicte utanmayan,gogsunu gere gere yuruyen
senin gibi kizlar oldugunu gordukce sevindim,gurur duydum senle' demistim

halada aynisini soyluyorum, gurur duyuyorum senle
yorum yazanlara verdigin cevaplarda"" cok kotu bisey yaptim farkindayim' der gibi cevap veriyosun.
'hislerini bastirma,tamamen yok et' diyen bi arkadasimizin yorumunada uzuldugunu farkettim,ama oyle demek istemedi o bence.
'karini kesinlestir,yok edicem sevgimi de,ancak boyle kurtula bilirsin' diye gaz vermek istedi o.

su anki durum hakkindaki yorumum
bence fazla goz temasinda bulunma,derslerine gir dinle guzelce
ama eger konuyu anlamazsan o ogretmen yerine baska bi ogretmene git yardim icin

Hatırladım sizi teşekkür ederim o zamanda çok güzel destek olmuştunuz,şuanda da içimi ferahlatıyorsunuz.İnanın şu yaz tatili boyunca onu düşünmemek için elimden geleni yaptım başarılıda oldum.Ailemin yanında güzel vakit geçirdim ama okuduğum şehir geldim ve herşey yine altüst oldu.İnan elimden geleni yapıyorum unutmak için ama bu kadar oluyor sanırım.Elbet biticektir belki başka biriyle tanışıcam o zaman biticek belki de bu duruma alışıcam bir süre sonra o şekilde son bulucak.Ama son bulacak bunu biliyorum.Bilmiyorum hassasım sanırım bu konuda o yüzden çok alındım ünlem işaretiyle belirtmesi ve sinirli ifade koyması sanki ben isteyerek sürdürüyormuşum bu olayı bunu anlatmak istiyor gibime geldi.Çok üzüldüm ve kırıldım.Çünkü dediğim gibi bu konuda en az buradaki kadınlarımız kadar hassasım.
Göz göze gelmemeye dikkat edicem kesinlikle,sorularımıda arkadaşlarıma sorucam onlardan cevap alamazsam onlara sordurucam mutlaka.Tekrar teşekkür ederim yanımda olduğunuz ve anlaşınız için

ne demek canimcim benim
anliyorum seni,tabi kimse haksiz yere damga yemek istemez
bende cok strese girerim olur olmaz ayni sen gibi
ama bi hata yaptigimda soyle bi dusunsem, siralasam ola bilicek en en kotu seyleri,derimki ' hm,pekte dusundugum kadar kotu degilmis olanaklar'
sende bi dene.belki isine yarar ha?

ha bide ben daha 18 yasindayim, 'siz' kelimesine gerek yok gibi
daha gencim ben ayol
saka saka, nasil hitap etmek istersen oyle devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…