Nasıl hislerimi gizleyebilirim?

ne demek canimcim benim:16:
anliyorum seni,tabi kimse haksiz yere damga yemek istemez
bende cok strese girerim olur olmaz ayni sen gibi
ama bi hata yaptigimda soyle bi dusunsem, siralasam ola bilicek en en kotu seyleri,derimki ' hm,pekte dusundugum kadar kotu degilmis olanaklar'
sende bi dene.belki isine yarar ha?

ha bide ben daha 18 yasindayim, 'siz' kelimesine gerek yok gibi
daha gencim ben ayol:21:
saka saka, nasil hitap etmek istersen oyle devam et:54:

Gerçekten 18 yaşında mısın ? :53: Çok şaşırdım yaşından daha olgunca yorumlar yaptığın için dedim herhalde 20-25 yaşlarında.Denicem tamam :)

Birak daginik kalsin. Sandigin kadar buyutmemistir o. Hatirlamaz bile. Kaldiki hatirladi dunyanin sonu degil. Bos bir anima denk geldi dersin gecersin. Bunlardan cok derslerine konsantre olmani tavsiye ederim.

Yüzyüze konuşmamıssınız , sızın ısmınızle olan bırsuru ınsan var.
Bence unutmustur bile..
Unutmamışsa bile '' anlık birşeydi boşluktaydım de gül geç .. ''
Ama benım dıkkatımı çeken : sız ılan-ı aşk edince neden kım oldugunuzu sordu ki..
Madem nişanlı bir adam , kımdır nedır ogrenmeden mevzuyu kapatmalı ..

Bence unutmustur bile..
Ama benım dıkkatımı çeken : sız ılan-ı aşk edince neden kım oldugunuzu sordu ki..

aynı şeyi ben de düşündüm :) önce bi bakayım kim dedi herhalde
yoksa direkt ben nişanlıyım da diyebilirdi

Birak daginik kalsin. Sandigin kadar buyutmemistir o. Hatirlamaz bile. Kaldiki hatirladi dunyanin sonu degil. Bos bir anima denk geldi dersin gecersin. Bunlardan cok derslerine konsantre olmani tavsiye ederim.

Teşekkürler cevap için.Derslerim ve ailem 1.sıradalar zaten her zaman.

hiçbir şey olmamış bişeyden haberin yokmuş gibi davran :34:

Teşekkürler öyle yapıcam.

Bence unutmustur bile..

İnş. unutmuştur.Birkaç kişi dedi bunu buradan.Umarım öyle olur.
Onu bende anlamadım hatta o konuşmamızda sormuştum madem nişanlısınız neden bana adımı sordunuz diye o da direk yanlış anlayıp ya da lafı değiştirip ben senin abin veya hocan olabilirim diyip çevirdi lafı.Nedenini merak ettim ama orada konuyu kapatıp,muhatap olmayı kestim.

aynı şeyi ben de düşündüm :) önce bi bakayım kim dedi herhalde
yoksa direkt ben nişanlıyım da diyebilirdi

Aynen öyle,beni de zor duruma düşürmemiş olurdu...

hahaha, ilahi, guldurdun burda beni ya
valla 18 im, sen kacsin?

20 aralıkta 21 olucak.Ama şu konularda çocuktan farkım yok.İnsanlara akıl veririm de kendime veremiyorum.Terzi kendi söküğünü dikemez dedikleri bu olsa gerek...

canım takma ya ayıp bısey deyıl kı bırınden hoslanmak hoslanmıs soylemıssın duyuncada gerı cekılmıssın emınım oda senı utandırmak ıstemez zaten hocalar boyle seylere alısık oluyor coktan unutmustur unutmasada unutmus gıbı yapar dert etme

Sadece ismini verdiysen ve isminde şehriban falan değilse sen olduğu nerden bilecek ki...

O okulda senin adında kaç kız var kim bilir.

Eğer bu kadar takarsan kafana adama hatırlamadığı şeyi zorla hatırlatacaksın hareketlerinle.

Rahat olll:ssz:

canım takma ya ayıp bısey deyıl kı bırınden hoslanmak hoslanmıs soylemıssın duyuncada gerı cekılmıssın emınım oda senı utandırmak ıstemez zaten hocalar boyle seylere alısık oluyor coktan unutmustur unutmasada unutmus gıbı yapar dert etme

teşekkürler :)

Sadece ismini verdiysen ve isminde şehriban falan değilse sen olduğu nerden bilecek ki...

O okulda senin adında kaç kız var kim bilir.

Eğer bu kadar takarsan kafana adama hatırlamadığı şeyi zorla hatırlatacaksın hareketlerinle.

Rahat olll:ssz:

İşte sadece isim değil adam bana soyadımı ve sınıfımıda sordu.Yani adımı soyadımı sınıfımı biliyor.O yüzden hatırlar hatırlarsa.Ama bir umut soyadımı unutmuştur diye diliyorum.
Nickin gibi yapıcam sallicam artıkk.

Olağan durumlar bunlar, siz hoşlandığınızı söylemişsiniz o nişanlı olduğunu söylemiş. Olay kapanmış, bunda utanılacak hiç bir şey yok. Derste de normal davranın rahat olun, bi kaç haftadan sonra alışırsınız.

Bana ünv 1. sınıfta iken asistan hocanın biri bana çarpmıştı, öğrenci sanıp oha be yavaş olsana biraz diye terslemiştim. O da pardon hanımefendi demişti, bende çok ukalasın demiştim. Ertesi yıl bi dersimize o girmişti, ilk hafta çok utanmıştım. O geldi birden aklıma. :17:

olan olmuş artık...
rahat ol boşver...
utanılacak bişey yapmamışsın ki sen...

Back
X