nasıl ikna edilir??

fanaa21

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
1.380
787
333
Diyarbakır
kizlar hep esinin ailesiyle birlik oturanlara kizmisimdir, ama aynisi basima geldi. maalesef bir yildir birlik oturuyorum. ailesiyle sorunum yok ama esimin artik yeni bir aile oldugunu kabullenmesini istiyorum. aileside ayri eve cikmamiza dunden razi, ama esim yanasmiyor. daha onceki konularda da bahsetmistim beni calistirmayi kesinlikle istemiyor, cok kavgalar ettim.yuvam yikilma noktasina geldi ama adam nuh diyor peygamber demiyor. ben neyapabilirim? nasil ikna edilirki? tecrube yasayanlariniz varmi?

fikirlerinizi bekliyorum...

benim kuzenimde çalışttırmıyor eşini dayım bile dedi oglum nolcak diye ona bile hayır ben istemiyorum dedi. eger senin kocanda öyleyse imkanı yok

neden istemiyor? ailesi evden kovsun.

Ben evimde TEK kadın olmak istiyorum " de , " Rahat değilim "de , hatta ağla :cry:

Neden istemiyor?sabret derken birikim falan yapip mi cikmayi düşünüyor yoksa ilelebet beraber yasamayi düşünüyor?​

kizlar hep esinin ailesiyle birlik oturanlara kizmisimdir, ama aynisi basima geldi. maalesef bir yildir birlik oturuyorum. ailesiyle sorunum yok ama esimin artik yeni bir aile oldugunu kabullenmesini istiyorum. aileside ayri eve cikmamiza dunden razi, ama esim yanasmiyor. daha onceki konularda da bahsetmistim beni calistirmayi kesinlikle istemiyor, cok kavgalar ettim.yuvam yikilma noktasina geldi ama adam nuh diyor peygamber demiyor. ben neyapabilirim? nasil ikna edilirki? tecrube yasayanlariniz varmi?

fikirlerinizi bekliyorum...
Aynıydı başımdaki koca :) ayrı ev istesem annem ne olacak çalışmak istesem çevre kötüydü. Boşanma noktasına geldi artık. Ozaman kredi çek büyük ev al dedim. Şimdi altlı üstlü oturuyoruz bir evi ikiye böldük. Yeter yani.. Uzanamazsın yatamazsın rahatça kocanla odana geçemezsin kv ya surat yapar yada kocan annem içerde aşkımmm der cinnet geçirttirir. Valla bu yeni eve geçince borçta var diye sıkıla sıkıla çalış dedi napmaya gidiyorum sanki dedim kendimimi satıcam dedim fit mi atıcam dedim güvenmiyorsan evlenmeseydin dedim daha ağzını açamadı. Bi dene gör dedim yapamazsam çıkarım dedim bi daha sesi çıkmadı zaten 4 ay çalıştım doğum yaklaşıncada çıktım. Şimdide doğumdan sonra istersen yine çalıl aşkımmm diyor sigortan olur düzenli maaşın çocuklarımız için diye

Neden istemiyor?sabret derken birikim falan yapip mi cikmayi düşünüyor yoksa ilelebet beraber yasamayi düşünüyor?​
Öyleleri ayrı eve çıkarmak zordur. Kaynımın dünya kadar borcu var işi yok günlük hamallık yapıp geçindiriyor evi kirada oturuyor kafası rahat. Ama benimki anam napar anam napar eşşeğinkini yapsr sana kaldı sankii

Aynıydı başımdaki koca :) ayrı ev istesem annem ne olacak çalışmak istesem çevre kötüydü. Boşanma noktasına geldi artık. Ozaman kredi çek büyük ev al dedim. Şimdi altlı üstlü oturuyoruz bir evi ikiye böldük. Yeter yani.. Uzanamazsın yatamazsın rahatça kocanla odana geçemezsin kv ya surat yapar yada kocan annem içerde aşkımmm der cinnet geçirttirir. Valla bu yeni eve geçince borçta var diye sıkıla sıkıla çalış dedi napmaya gidiyorum sanki dedim kendimimi satıcam dedim fit mi atıcam dedim güvenmiyorsan evlenmeseydin dedim daha ağzını açamadı. Bi dene gör dedim yapamazsam çıkarım dedim bi daha sesi çıkmadı zaten 4 ay çalıştım doğum yaklaşıncada çıktım. Şimdide doğumdan sonra istersen yine çalıl aşkımmm diyor sigortan olur düzenli maaşın çocuklarımız için diye
helal olsun size çok iyi yapmışsınız, gerçekten ailemden uzakta olmasaydım ona çok iyi ders verirdim ama suan mecbur bekliyorum

Çocuk yapma bu adamdan. Gidişata bakarsın. Baktın olmuyo al valizini çık git. Cocuk olunca bir valizle çıkılmıyor işte!!!

Boşanmakla tehdit edin.
Kararlı oldugunuza inansın.

Tabi önce evdekilerle ortak karara varin.
Evden çıkmanızı kesin onaylasınlar.
Çalışmanıza da iyi gözle bakiyorlarsa daha kolay olur.

Bosanacagiz deyin ve resti çekin.
Elbet kafasına dank eder.

Etmiyorsa eğer boşanma celbi eve gelince anlar.

helal olsun size çok iyi yapmışsınız, gerçekten ailemden uzakta olmasaydım ona çok iyi ders verirdim ama suan mecbur bekliyorum
Tabiki. Evlenmek kolay olmadığı kadar boşanmakta zor değil. Fakat bir yuva ne emeklerle kuruluyor ne heveslerle kuruluyor. Hadi kv de ayrı eve çıkmamdan yana değildi ama ben artık çok yorulmuştum. Kavga gürültü ve bunlar hep kv yanında yaşanıyordu. Odandada olsan duyuyor sonuçta. Birde çok meraklı oluyorlar. Sanki oğlu çok iyiymiş gibi sana surat yaparlar. Eminolki iki kaşık zehir oluyor. Şimdş kafam çok şükür rahat. Ve ben gerçekten daha huzurluyum biliyormusun. Kv yok evin içinde dolanan odan aynı evde değil. Rahat rahat odamda uzanıyorum. Sevmiyorum kardeşim ben rahat olmak istiyorum. Özgürce giyinmek kocamla sarılmak istiyorum

Back
X