nasıl ikna edilir??

Boşanmakla tehdit edin.
Kararlı oldugunuza inansın.

Tabi önce evdekilerle ortak karara varin.
Evden çıkmanızı kesin onaylasınlar.
Çalışmanıza da iyi gözle bakiyorlarsa daha kolay olur.

Bosanacagiz deyin ve resti çekin.
Elbet kafasına dank eder.

Etmiyorsa eğer boşanma celbi eve gelince anlar.
ailemlede telefonda konustum zaten babam arkandayim falan dedi, ama dediğim gibi çok uzağım memleketime gittiğimde ona iyi bir ders vermeyi düşünüyorum..

Tabiki. Evlenmek kolay olmadığı kadar boşanmakta zor değil. Fakat bir yuva ne emeklerle kuruluyor ne heveslerle kuruluyor. Hadi kv de ayrı eve çıkmamdan yana değildi ama ben artık çok yorulmuştum. Kavga gürültü ve bunlar hep kv yanında yaşanıyordu. Odandada olsan duyuyor sonuçta. Birde çok meraklı oluyorlar. Sanki oğlu çok iyiymiş gibi sana surat yaparlar. Eminolki iki kaşık zehir oluyor. Şimdş kafam çok şükür rahat. Ve ben gerçekten daha huzurluyum biliyormusun. Kv yok evin içinde dolanan odan aynı evde değil. Rahat rahat odamda uzanıyorum. Sevmiyorum kardeşim ben rahat olmak istiyorum. Özgürce giyinmek kocamla sarılmak istiyorum
kv ile nekadar zaman birlik oturdunuz? cocugunuz varmı?

Acil ve net söyle gerçekten para birikse sabredersin ama para biriktiği de yok nasil dayanayim de belliki senin kocanin ki benimki gibi anca bos vaadler ne diyeyimki benimde kocama yaptiramadigim şeyler var kelin ilaci olsa kendine sürermiş hesabi sana bir tavsiye veremiyorum ama sunu diyebilirim ayri eve cikmadan çocuk falan yapma dahada pişman olursun...

kv ile nekadar zaman birlik oturdunuz? cocugunuz varmı?
Var canım. 1 sene birlikte oturdum ama 10 sene yaşlandımm... Dur hatırladım gene psikolojim bozuldu :KK70: cinnet geöirdim ben ya çocuğum 3 aylıkken vurdum kırdım bağırdım baktı olmuyor büyük evi ikiye böldük işte. Şimdi Allah nasip ederse ikinci bebiş yolda 1 yaşında bir oğlum var. Ama mümkünse evi ayırana kadar çocuk yapma. Zaten stres altındasın zehir olur hayatın

Acil ve net söyle gerçekten para birikse sabredersin ama para biriktiği de yok nasil dayanayim de belliki senin kocanin ki benimki gibi anca bos vaadler ne diyeyimki benimde kocama yaptiramadigim şeyler var kelin ilaci olsa kendine sürermiş hesabi sana bir tavsiye veremiyorum ama sunu diyebilirim ayri eve cikmadan çocuk falan yapma dahada pişman olursun...
Kız kelliktende geçtik bizz saç ektirsek kurur dökülür :KK71:

kizlar hep esinin ailesiyle birlik oturanlara kizmisimdir, ama aynisi basima geldi. maalesef bir yildir birlik oturuyorum. ailesiyle sorunum yok ama esimin artik yeni bir aile oldugunu kabullenmesini istiyorum. aileside ayri eve cikmamiza dunden razi, ama esim yanasmiyor. daha onceki konularda da bahsetmistim beni calistirmayi kesinlikle istemiyor, cok kavgalar ettim.yuvam yikilma noktasina geldi ama adam nuh diyor peygamber demiyor. ben neyapabilirim? nasil ikna edilirki? tecrube yasayanlariniz varmi?

fikirlerinizi bekliyorum...

cnm esin seni calistirmiycak zaten sen caliscaksin.
es calistirince soyle oluyor zaten sen calsiiyorsun esin kredi kartlarini istegine gore yonetiyor.
yani birgun dusunursen kendin calis, esin calsitirmasin luften.

kizlar hep esinin ailesiyle birlik oturanlara kizmisimdir, ama aynisi basima geldi. maalesef bir yildir birlik oturuyorum. ailesiyle sorunum yok ama esimin artik yeni bir aile oldugunu kabullenmesini istiyorum. aileside ayri eve cikmamiza dunden razi, ama esim yanasmiyor. daha onceki konularda da bahsetmistim beni calistirmayi kesinlikle istemiyor, cok kavgalar ettim.yuvam yikilma noktasina geldi ama adam nuh diyor peygamber demiyor. ben neyapabilirim? nasil ikna edilirki? tecrube yasayanlariniz varmi?

evde ailesi olduğu için onunla rahat sevişemediğinizi rahat kıyafetler giyemediğinizi söyleyin , falan filan

İstediğin işe git başla. Asıl ondan sonra ortaya çıkar gerçek yüzü. Senin canın yok mu? Dünyaya bi kez geliyoruz. Onu da adamakıllı yaşamadan, istediklerimizi yapamadan mı ölelim?

Birliktelikten kaçın, bahaneler uydur.
Senin yüzünden duşta yakalanıyordum babana az kalsın gibi uydurma hikayeler yaz.

Ayrı eve çıkmadan dört dörtlük evlilik bekleme de.

Daha da güzeli annesi babası razıymış ne güzel.
Onlardan yardım iste.

Ev üstüne ev olmaz. Uzak olalım tatlı olalım bizi unutmayın yeter
başka bir şey istemeyiz.
Sağlığımda yuvanızı ellerimle kuralım istiyorum tarzında bir konuşma yapsın kayınpeder.
En temizi bence.

Var canım. 1 sene birlikte oturdum ama 10 sene yaşlandımm... Dur hatırladım gene psikolojim bozuldu :KK70: cinnet geöirdim ben ya çocuğum 3 aylıkken vurdum kırdım bağırdım baktı olmuyor büyük evi ikiye böldük işte. Şimdi Allah nasip ederse ikinci bebiş yolda 1 yaşında bir oğlum var. Ama mümkünse evi ayırana kadar çocuk yapma. Zaten stres altındasın zehir olur hayatın
bende artık sabredemiyorum hiçbir ozelimiz kalmadı, eşim çocuk meraklısı ama ben onun yüzünden bebis flan dusunemiyorum:(

Birliktelikten kaçın, bahaneler uydur.
Senin yüzünden duşta yakalanıyordum babana az kalsın gibi uydurma hikayeler yaz.

Ayrı eve çıkmadan dört dörtlük evlilik bekleme de.

Daha da güzeli annesi babası razıymış ne güzel.
Onlardan yardım iste.

Ev üstüne ev olmaz. Uzak olalım tatlı olalım bizi unutmayın yeter
başka bir şey istemeyiz.
Sağlığımda yuvanızı ellerimle kuralım istiyorum tarzında bir konuşma yapsın kayınpeder.
En temizi bence.
ayrı eve ciksaksa onlar yardım etmez eşimde biliyor ve onlara (kp'e) borcu varmış

Çıkmaya niyeti yok çünkü.
yo o da istiyor gerçekten maddiyat olarak çok kotuyuz buaralar, yoksa kimse kimsenin ağız kokusunu cekmezde, ahh işte kendini mecbur hissediyor, halbuki diyorum beraber çalışsak üstesinden geliriz. yok illa kendi halletcekmis( nasıl yapicaksa artık)

Halleder halleder merak etme hep öyle derler zaten benim öküzcümde öyleydi ben hallederim aşkımmmm hallet hadi aşkımmm ne oldu gırtlağına kadar.borca batıp huzurumuz için ev aldı. Yoksa.oda bikiyordu ki ben boşayacaktım artık rahatca evimde yatamıyordum ya sabahın körü illa kv kalktı diye bende kalkıyordum evde yeğen var bide annaneeeee annnaeeeee diye sepet sesiyle yırtınırdı. Beni affet sabah 9 Da zır zır bağırırdı televizyon. Bide anası çok üste çıkan bir insandır yaptığını yaptım demez. Nasıl ayarkıyorduysa tam oğlu geleceği zaman temizliğe kalkardı grlçi hiç bitmezdi afedersin ama s.çıyorlar ya mutfaga hergün dolap silerdi. Hergün kavga hergün kavga. Benim öküz gidip anasına sorarmış temizlik yaptımı yardım ettimi diye brn bunu yeni duydum ve kıyamet koptu evde. Temizlik mi dedim dolap çekmece ne varsa boşalttım fırlattım evi birbirine kattım öyle olmaz böyle olur. Hadi yiyosa şimdi yapsın şimdi ağzını açsın temixlik için. Önceden yapıyordu ama dişini göstereceksin ne kadar pasifsin o kadar ezilirsin

Halleder halleder merak etme hep öyle derler zaten benim öküzcümde öyleydi ben hallederim aşkımmmm hallet hadi aşkımmm ne oldu gırtlağına kadar.borca batıp huzurumuz için ev aldı. Yoksa.oda bikiyordu ki ben boşayacaktım artık rahatca evimde yatamıyordum ya sabahın körü illa kv kalktı diye bende kalkıyordum evde yeğen var bide annaneeeee annnaeeeee diye sepet sesiyle yırtınırdı. Beni affet sabah 9 Da zır zır bağırırdı televizyon. Bide anası çok üste çıkan bir insandır yaptığını yaptım demez. Nasıl ayarkıyorduysa tam oğlu geleceği zaman temizliğe kalkardı grlçi hiç bitmezdi afedersin ama s.çıyorlar ya mutfaga hergün dolap silerdi. Hergün kavga hergün kavga. Benim öküz gidip anasına sorarmış temizlik yaptımı yardım ettimi diye brn bunu yeni duydum ve kıyamet koptu evde. Temizlik mi dedim dolap çekmece ne varsa boşalttım fırlattım evi birbirine kattım öyle olmaz böyle olur. Hadi yiyosa şimdi yapsın şimdi ağzını açsın temixlik için. Önceden yapıyordu ama dişini göstereceksin ne kadar pasifsin o kadar ezilirsin
benim uyumama fln karışmazlar temizlik falanda beklemezler, bende yaparsam bi yemek yaparım yada salonu supururum okadar.ailesinle sorunum yok eşimle var maalesef. beni bu duruma düşüren eşim çünkü..

gece bu konuyu tekrar açtım eşime, hatta dayanamayıp ağladım, böyle yapma ayrilcaz bizimde evimiz olcak dedi. ee nezaman dedim, şimdilik üstüne gelmicekmisim zamanla olcakmis offff kafayı yicem yaa

Back
X