- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öyleeşiniz zaten evini ayırmadığı sürece aile kavramı oluşmayacaktır,birde bunun üzerine çocuk sakın düşünmeyin derim.eşin ailesine sırtını dayamış anladığım kadarıyla rahat yani neden ayrılsın ?ama evlenmeyi biliyor,adı üstünde ev lenmek ,birleşmek değil
amin sağolun yorum için teşekkürler, kv falan eşimin huyunu bildikleri için korkuyorlar onun üzerine gitmeye, çünkü bekarken onları korkutmus evi terkederek, yani anliycaginiz onu tamamen kaybetmekten korkuyorlar, benden yana olmazlar. bikere bu mevzu açıldı, ama kv beni öne atmisti gelinim ayrı eve çıkmak istiyor demişti, yani beni yariyolda bırakıyorlar ama biyandan gitmemizi ayrı yuva kurmamizida istiyorlar..Yakın bir akrabam da aynı durumda..
adam da aynen böyle çalışmaktan bir haber.
evi kirayi alışverişi yapan var.. dert etmesi gereken bir durum yok nasılsa.
afedersin bir tarafına güvenemediğinden..
olsa olsa, kv kp ile ağız birliği yapacaksınız.
babası, erkek adam evine karısına bakar diyecek.
Annesi, bu ne böyle ömrümüzün sonuna kadar size mi bakacaz diyecek..
ama sürekli konuşulacak bu mevzu. evin tek konusu bu olsun bir dönem.
NE TEPKI VERDİĞİ ÖNEMLİ DEĞİL. siz de yalnız kaldıkca konuşun bunaltın iyice..
Eğer sürekli devam ederseniz bi süre sonra dayanamayacaktır.
Evi ayırınca muhtemelen zora düşecek size çalışabilirsin diyecek..ama sakın siz iş bulup çalışmaya kalmayın. sizi bunun için zorlasa da çalışmayın. O ÇALIŞMAZSA EVE BAKACAK KIMSE OLMADIĞI bilincini anlaması gerekiyor acilen. kendiniz diyorsunuz zaten evlendiginin bilincinde değil... üzülerek söylüyorum eşiniz alışmış rahata. Allah yardımcınız olsun..
düşünmüyorum zaten teşekkürlerçocuk yapma
kizlar hep esinin ailesiyle birlik oturanlara kizmisimdir, ama aynisi basima geldi. maalesef bir yildir birlik oturuyorum. ailesiyle sorunum yok ama esimin artik yeni bir aile oldugunu kabullenmesini istiyorum. aileside ayri eve cikmamiza dunden razi, ama esim yanasmiyor. daha onceki konularda da bahsetmistim beni calistirmayi kesinlikle istemiyor, cok kavgalar ettim.yuvam yikilma noktasina geldi ama adam nuh diyor peygamber demiyor. ben neyapabilirim? nasil ikna edilirki? tecrube yasayanlariniz varmi?
fikirlerinizi bekliyorum...
evet belliydi, hiç istemedim ayrı ev istiyordum hep ailemledede konusmustum hele bi dene falan dediler çünkü çok uzağa gidiyorsun sana destek olurlar falan demişlerdi. ama suanki aklım olsa asla evlenmezdim..daha bastan kabul etmeyecektin seni zorla mi evlendirdiler bu adamla ? evlenmeden once nisanlilik doneminde ne konustun sen bu adamla, evini isini konusmadin da ne konustun sanki piyangoda koca cikmista senin haberin yokmus gibi yazmissin yani. Evlenmeden bellidir kv ile birlikte yasayacagin ve kocanin seni calistirip calistirmama konusundaki dusuncesi.
Simdi is isten gecmis adami nasil ikna ederimle ugrasiyorsun, ikna edemezsin canim, ancak buyuk kavgalar rezillikler ugraslar aglamalar sonucunda belki ...
evet belliydi, hiç istemedim ayrı ev istiyordum hep ailemledede konusmustum hele bi dene falan dediler çünkü çok uzağa gidiyorsun sana destek olurlar falan demişlerdi. ama suanki aklım olsa asla evlenmezdim..
aynen öyle hiç sabrim kalmadı napicagimi şaşırdım artık bukadar zorlanacagimi bile bile kiydim resmen kendime yaaohoo ailenizde dunden raziymis sizi vermeye basa gelen cekilir basta kabul etmeyecektin ailen arkadan durmamis sende sesini cikarmamissin. Hic akil alacak ismi ya adam evleniyor ayri ev acacagina eve kiz atmis ergenler gibi dogup buyudugu odasinda karisiyla kaliyor bastan dusuncesi bile sacma geliyor insana.