- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 38.002
- 598
Yahu bizzat yaşadım yaşamadığım şey üstünden varsayım yapmıyorum yaşadım ki söylüyorum dimi!Hanımefenndi ben avukatım ve aynı zamanda bu bahsettiğim şekilde boşanmış biriyim!! Çekişmeli açıyorsunuz ama her konuda ablaştığınızı belirten protokol veridğinizde evet tek celsede boşanıyorsunuz. Yanlış bilgi vermeyin bilmeden.
Ben güvenemezdim, bir kadın kolay kolay evliliğini bitirmez hem de o kadar kısa sürede, belliki trajik olaylar yaşanmış...Selam
Yeni biriyle tanıştım fakat sorun şu ki boşanma davası önümüzdeki ay.Evlenmesi ve ayrılması bir olmuş.Bir yıl dolmadığı için de anlaşmalı bitmiyor.Bastan inanmamıştım ama bütün evrakları attı.Düğünden hemen sonra senin annen bunu dedi, şunu yaptı kavgası yapmışlar ve ani bir kararla bitirmişler.Kız hiç yanına tayin bile istememiş hatta.Neyse benim de korkunç bir evlilik ardından uzun süren ve yıpratan plotoniklik sonra onu unutmak için saçma ve kısa bir ilişki sonrası artık iyi biri olsun istiyorum hayatımda.İlk kez bir buluşmada benim beğendiğim ve beni beğenen aynı ana denk geldiyoksa ben zurna miyim diye düşünüyordum
Sorun şu ki söylediklerine inanıyorum gözümle de gördüm dilekçeyi ama şüphem:Çok kısa sürede bitmiş acaba gerçekten bitmiş midir?Küçük de olsa barışma ihtimalleri var mıdır? Bana karşı çok ilgili kalkıp kmlerce yol geldi.Eglenceli ve sıcakkanlı biri yalnız buluşma esnasında fazlaca bahsetti evliliğinden.Ben neyse eskileri konuşmayalım çok iyi olsalardı eskide kalmazlardi falan dedim ama biraz sonra yine kötülemeye başladı.Bn de dayanamayıp yasını tuttun mu, kafanda tamamen bitirdin mi? Dedim.Erkekler daha arabesk ve geçmişe bağlı oluyrlar çünkü.Hayir kesinlikle bitti dedi.Yavas ilerlemeyi düşünüyorum ama kanım da kaynıyor eşeğeUfak tefek sarilmalar opmeler oluyor çok da karşı koyamiyorum malûm iki yıllık bir kapanma dönemi Kendimi kaptirmam güveniyorum bir şeyini görürsem gonderirim sadece salak yerine konmadigimdan emin olmak istiyorum.Benim için önemli
YAHU SİZ DE Mİ ANLAMIYOR MUSUNUZ? AVUKATIM DİYORUM VE BİZZAT O ŞEKİLDE BOŞANDIM DİYORUM :)))Yahu bizzat yaşadım yaşamadığım şey üstünden varsayım yapmıyorum yaşadım ki söylüyorum dimi!
Adliyeye gittik 6. Ay , anlaşmalı olmuyor dediler avukata gittik olmuyor dedi yanlış bilgi veren sizsiniz o zaman ben YAŞADIM farkı anlamıyorsunuz sanırım bir daha söyleyeyim YAŞADIM!!!!! OLMUYOR DEDİ ADLİYE VE AVUKAT.
çekişmeli açılıyor zaten açılmıyor dedim mi?
Çekişmelinin süresi bizim anlaşmalı boşanmayı bekleyeceğimiz süreden daha fazla sürer dava tarihi dediler evet tek celsede bitebilir problem yok ancak anlaşmayı bekleyeceğimiz sürenin üzerine çıkabilir dedikleri için anlaşmalı boşanmayı bekledik anlamıyorsunuz herhalde
Tamam elsa hanım madem avukatsınız bir daha koca boşarsam size geleyim 2 haftada boşarsınız bizi keske başta size gelseydim boşa beklemişim avukatlara adliyelere gidip milletle günlerce konuşmuşum , aklımda olsun siz varsınız çok şükürYAHU SİZ DE Mİ ANLAMIYOR MUSUNUZ? AVUKATIM DİYORUM VE BİZZAT O ŞEKİLDE BOŞANDIM DİYORUM :)))
Bir avukat olarak tekrar söylüyorum, çekişmeli olarak açıyorsunuz fakat açtıktan hemen sonra kaleme gidip diyorsunuz ki, biz her konuda anlaştık, ikimiz de boşanmak istiyoruz ve protokolümüz de var, işte bu! bize yakın bir tarih verin diyorsunuz ve öyle ilk celsryi 6 ay beklemeden , anlaşmalı gibi 2 3 hafta içinde boşanıyorsunuz!!!!
SİZİN ANLAMADIĞINIUZ ŞEYİ SÖYLEYEİM, AVUKATIM !!!!!!!
Yahu bizzat yaşadım yaşamadığım şey üstünden varsayım yapmıyorum yaşadım ki söylüyorum dimi!
Adliyeye gittik 6. Ay , anlaşmalı olmuyor dediler avukata gittik olmuyor dedi yanlış bilgi veren sizsiniz o zaman ben YAŞADIM farkı anlamıyorsunuz sanırım bir daha söyleyeyim YAŞADIM!!!!! OLMUYOR DEDİ ADLİYE VE AVUKAT.
çekişmeli açılıyor zaten açılmıyor dedim mi?
Çekişmelinin süresi bizim anlaşmalı boşanmayı bekleyeceğimiz süreden daha fazla sürer dava tarihi dediler evet tek celsede bitebilir problem yok ancak anlaşmayı bekleyeceğimiz sürenin üzerine çıkabilir dedikleri için anlaşmalı boşanmayı bekledik anlamıyorsunuz herhalde
Dedim ya tamam bi daha boşarsam birini müşteriniz olcam işte keske başta size gelseydim diyorum daha ne olsunBiaaaaa Sizin de avukat olduğunuzu hatırlıyorum. Hanımefendi çok iyi biliyor herşeyi ve tek avukattan ikna olmuyor, siz de açıklar mısınız? iki avukat yazarsa ikna olur belki:))))
Evet sanırım bunların da öyle olacakmışYAHU SİZ DE Mİ ANLAMIYOR MUSUNUZ? AVUKATIM DİYORUM VE BİZZAT O ŞEKİLDE BOŞANDIM DİYORUM :)))
Bir avukat olarak tekrar söylüyorum, çekişmeli olarak açıyorsunuz fakat açtıktan hemen sonra kaleme gidip diyorsunuz ki, biz her konuda anlaştık, ikimiz de boşanmak istiyoruz ve protokolümüz de var, işte bu! bize yakın bir tarih verin diyorsunuz ve öyle ilk celsryi 6 ay beklemeden , anlaşmalı gibi 2 3 hafta içinde boşanıyorsunuz!!!!
SİZİN ANLAMADIĞINIUZ ŞEYİ SÖYLEYEİM, AVUKATIM !!!!!!!
Evet birine aşık olup ömür boyu yasını tutuyorlar ha hayatlarına on kişi giriyor ayrı ben evlilik düşünmüyorum zaten ailesi beni alakadar etmiyorAynı evrende mi yaşıyoruz?
Hangi erkekler daha arabesk daha geçmişe bağlı?
Bence olaylara çok mantıklı bir bakış açınız yok.
Ayrıca hiçbir kadın kolay kolay o gelinliği çıkartıp baba evine gitmez. Çok büyük bir cesaret gerektirir çünkü yillalrca unutulmayacak bir olay, bir ömür bu senin karşına çıkar. Daha yeni boşa altın takan akrabalar bunu kolay kolay unutmaz,unutturmazlar.
Bir kadın düğün günü adamı ailesi yüzünden bıraktıysa o aile ile devam etmek cesaret ister
Adam bildiginiz agzi gevsek eski esinin dedikodusunu yapip duruyor. Ustelik bunu da yuksek ihtimal ayriligi sindiremedigi icin yapiyor. Sizi gerekceleriyle uyaran herkesi de puskurtmussunuz liseli asiklar gibi. Isinize gelmezse birakir misiniz bilemem de bu vasat adam bayagi isinize geliyor gibi.Ağlanacak bir şey göremiyorum işime gelmezse bırakırım her şeyi dramatize etmeyin
1. Adam hala evli sayilir başka nedenlerle bitmediği ne malum?Selam
Yeni biriyle tanıştım fakat sorun şu ki boşanma davası önümüzdeki ay.Evlenmesi ve ayrılması bir olmuş.Bir yıl dolmadığı için de anlaşmalı bitmiyor.Bastan inanmamıştım ama bütün evrakları attı.Düğünden hemen sonra senin annen bunu dedi, şunu yaptı kavgası yapmışlar ve ani bir kararla bitirmişler.Kız hiç yanına tayin bile istememiş hatta.Neyse benim de korkunç bir evlilik ardından uzun süren ve yıpratan plotoniklik sonra onu unutmak için saçma ve kısa bir ilişki sonrası artık iyi biri olsun istiyorum hayatımda.İlk kez bir buluşmada benim beğendiğim ve beni beğenen aynı ana denk geldiyoksa ben zurna miyim diye düşünüyordum
Sorun şu ki söylediklerine inanıyorum gözümle de gördüm dilekçeyi ama şüphem:Çok kısa sürede bitmiş acaba gerçekten bitmiş midir?Küçük de olsa barışma ihtimalleri var mıdır? Bana karşı çok ilgili kalkıp kmlerce yol geldi.Eglenceli ve sıcakkanlı biri yalnız buluşma esnasında fazlaca bahsetti evliliğinden.Ben neyse eskileri konuşmayalım çok iyi olsalardı eskide kalmazlardi falan dedim ama biraz sonra yine kötülemeye başladı.Bn de dayanamayıp yasını tuttun mu, kafanda tamamen bitirdin mi? Dedim.Erkekler daha arabesk ve geçmişe bağlı oluyrlar çünkü.Hayir kesinlikle bitti dedi.Yavas ilerlemeyi düşünüyorum ama kanım da kaynıyor eşeğeUfak tefek sarilmalar opmeler oluyor çok da karşı koyamiyorum malûm iki yıllık bir kapanma dönemi Kendimi kaptirmam güveniyorum bir şeyini görürsem gonderirim sadece salak yerine konmadigimdan emin olmak istiyorum.Benim için önemli
Nasil evlendiklerine bagli bir durum tekrar barismalari bence. Ben de 6 ay evli kalip bosandim, oncesinde 9 ay birlikteligimiz oldu ama ikimiz de, ozellikle o, gercek anlamda sevmeden, yasimiz geldi diye evlendigimiz icin ve karsi tarafin alkol sorunu oldugu icin 6 ayda bosandik ve 3 yil oldu birbirimizi bir kez bile aramadik, kurtuldugumuza sukrettik1. Adam hala evli sayilir başka nedenlerle bitmediği ne malum?
2. İnanma bitmesi imkansız. Şimdilik bitmiştir daha sonra ona tekrar gidecektir tecrübeyle sabit. Şuanda yarabandi iliskisisin. Tabiki gelecek her şeyi yapacak sıcakkanlı olacak. Çünkü o da bunun şuan farkında değil. Seninle zaman gecirdikce aklına karısı gelecek saman alevi gibi olmuş onlarin ki. Kendini halı etme bence takilicam dersen sen bilirsin onun dışında duygusal bir şey çıkmaz bu adamdan
Valla bir arkadaş herkesin sırrını ya da yaşadıklarını anlatıyorsa ona güvenmem onu anlatan yarın beni de anlatır. Birde eski ilişki, sevgilisini yeni tanıştığına anlatan erkeğe güvenmem. Yani tabi ki ayrılma sebebini merak etmişsinizdir ama ayrıntılara girmesi yanlış ve zaten huyunu suyunu tam bilmediğiniz adamın doğru söyleyeceği ne malum? Ailesi de sıkınıtlı biri belli ki. Ama çok hoşlandıysanız sizde evlilikten yeni çıkmışsınız zamana bırakıp tanımayı deneyin bence. İlk tanıştığında herkes mükemmeldir :)Selam
Ay hiç gulecegim yoktu. Çok tatlısınız yaTamam elsa hanım madem avukatsınız bir daha koca boşarsam size geleyim 2 haftada boşarsınız bizi keske başta size gelseydim boşa beklemişim avukatlara adliyelere gidip milletle günlerce konuşmuşum , aklımda olsun siz varsınız çok şükür
Yettim elsa :))) şaka bir tarafa elsanınn da dediği gibi bir.yılı beklemeye gerek yok. Usulde çekişmeli görünen ancak gerçekte anlaşmalı şekilde boşanmak mümkün. Hakimler üzerlerine atlıyor zaten karar çıkarmak için. Davayı çekişmeli açıyorsunuz, bazem bir iki tanık bazen ona bile gerek yok, hakimin talebine göre ortalama 15 günde sonuçlanıyor bu davalar. Ben bir aylık evli bir çifti bir ilçe adliyesinde 10 günde dava açıp sonuçlandırdım mesela.Avukatla takip edilse daha iyi zaten anlaşmazlık yoksa avukatlar bunun için anlaşmalı ücreti alıyorlar. Aylarca evli bir adamla gezip sevgili olup toplum nazarında metres konumunda görünmekten çok daha ekonomik kolay bir yol. Dediğiniz gibi erkek arkadaşınız size çok değer veriyorsa makul bir avukat ücreti ile hallolabilir, karşı taraf boşanmayı kabul ediliyorsa.Biaaaaa Sizin de avukat olduğunuzu hatırlıyorum. Hanımefendi çok iyi biliyor herşeyi ve tek avukattan ikna olmuyor, siz de açıklar mısınız? iki avukat yazarsa ikna olur belki:))))
Yalnızlıktan çok sıkıldım sanırım bir de uzun zamandır aklımda olmayacak biri vardı tamamen arınmak istiyorum ondanValla bir arkadaş herkesin sırrını ya da yaşadıklarını anlatıyorsa ona güvenmem onu anlatan yarın beni de anlatır. Birde eski ilişki, sevgilisini yeni tanıştığına anlatan erkeğe güvenmem. Yani tabi ki ayrılma sebebini merak etmişsinizdir ama ayrıntılara girmesi yanlış ve zaten huyunu suyunu tam bilmediğiniz adamın doğru söyleyeceği ne malum? Ailesi de sıkınıtlı biri belli ki. Ama çok hoşlandıysanız sizde evlilikten yeni çıkmışsınız zamana bırakıp tanımayı deneyin bence. İlk tanıştığında herkes mükemmeldir :)
Evet karşılıklı istiyorlarmış sanırım avukatlik ücreti ve takılar konusunda uzalasamiyorlarYettim elsa :))) şaka bir tarafa elsanınn da dediği gibi bir.yılı beklemeye gerek yok. Usulde çekişmeli görünen ancak gerçekte anlaşmalı şekilde boşanmak mümkün. Hakimler üzerlerine atlıyor zaten karar çıkarmak için. Davayı çekişmeli açıyorsunuz, bazem bir iki tanık bazen ona bile gerek yok, hakimin talebine göre ortalama 15 günde sonuçlanıyor bu davalar. Ben bir aylık evli bir çifti bir ilçe adliyesinde 10 günde dava açıp sonuçlandırdım mesela.Avukatla takip edilse daha iyi zaten anlaşmazlık yoksa avukatlar bunun için anlaşmalı ücreti alıyorlar. Aylarca evli bir adamla gezip sevgili olup toplum nazarında metres konumunda görünmekten çok daha ekonomik kolay bir yol. Dediğiniz gibi erkek arkadaşınız size çok değer veriyorsa makul bir avukat ücreti ile hallolabilir, karşı taraf boşanmayı kabul ediliyorsa.
Yani güzel ve kısa bir sevgilik dönemi olmus sonra aileler girince bozulmuş kendisi bende de var ben de inadım falan dediNasil evlendiklerine bagli bir durum tekrar barismalari bence. Ben de 6 ay evli kalip bosandim, oncesinde 9 ay birlikteligimiz oldu ama ikimiz de, ozellikle o, gercek anlamda sevmeden, yasimiz geldi diye evlendigimiz icin ve karsi tarafin alkol sorunu oldugu icin 6 ayda bosandik ve 3 yil oldu birbirimizi bir kez bile aramadik, kurtuldugumuza sukrettikben suan nisanliyim zAten.
Evet aslında korkum yarabandi olmak1. Adam hala evli sayilir başka nedenlerle bitmediği ne malum?
2. İnanma bitmesi imkansız. Şimdilik bitmiştir daha sonra ona tekrar gidecektir tecrübeyle sabit. Şuanda yarabandi iliskisisin. Tabiki gelecek her şeyi yapacak sıcakkanlı olacak. Çünkü o da bunun şuan farkında değil. Seninle zaman gecirdikce aklına karısı gelecek saman alevi gibi olmuş onlarin ki. Kendini halı etme bence takilicam dersen sen bilirsin onun dışında duygusal bir şey çıkmaz bu adamdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?