nasil insanlar aklim almiyor...

egal

RÜZGAR ÇOK SERT ESECEK...
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
771
7
46
Almanya
)merhaba ;

kaynanam doldurusuyla esim teyzemlere küstü.. benim teyzemin esi . esimin dayisi (yani benim teyzemle esimin dayisi evli)kendi aralarinda konu gecmis esim dayisini pek sevmez , görüsmez ama teyzemle ben konusurdum anlayisla karsilasirdi taaki kaynanamla tartisana kadar.. kaynanamla fena sekilde tartismistik eski konularimda var.. kaynanam o tartismada teyzemi suclamisti (teyzem hep beni savundu hic agir kelimer konusmadilar hep teyzemin yanindaydim kulaklarimla duydum kaynanam tam tersi seyleri söylüyor benimde onay vermemi bekliyordu) agzina gelen lafi küfürü saydi hem teyzeme hem kardesine.. birsürü iftira atti, esimin hic sevmedigi anlayis göstermedigi sey küfürdür. kaynanam babana bana sana küfür ettiler (agir küfürler söyledi tek tek buraya yazmayim) söylediler dedi. egalle senin bosmani onlar istiyor onun icinde herseyi yapiyorlar dedi.. kayin babam kendi anneme aradi bundan sonra onlarla (teyzemlerle)konusmayin , iletisimi kesin dedi.. anneme sordum konusmayacakmisin dedim oda onlar karisamaz bana dedi.... herkes küstü birbirine esimde benim teyzemle konusmamami istedi. kimse konusmuyordu kaynanam onlarin yüzünü seytan görsün diyordu vee teyzem tr almayaya tatile gelmis kaynanamda oturmaya gitmis.. kendiliginde aklim almiyor yaa okadar lafi sayip iftira atip sen nasil tekrar onun evine gidersin. teyzeme sordum niye affetin dedim . biz seni savundukca sinirlenip daha cok iftira cikartiyor hem gelen o gelmesini hic istemiyordum ama geldi evime kovamazdim dedi haklida ama kaynanami anlamiyorum soklardayi yaa:53::53::53: kadinda korkamaya basladim psikolojik bir sorunu varmis gibi geliyor..

eşinin ailesine çok yüz vermişsin onlar kim oluyorda aileni arayıp konuşmayın deme cüretini gösteriyorlar ben senin yerinde olsam gitmesine şaşırmazdım kardeş arasına eşler bile giremesi taraftarıyım ki onlar senide aşmış direkt annenlere demişler bence bu kadar mesafesiz olmayın azıcık ağır olun

iste bas yaptim bir hata.. simdi iyice uzaklastik onlarda ama bana okadr aci cektirip , o kadar agir konusup nasil tekrar birsey yokmus gibi yapabiliyorki :50::50::50: zaten biktim onlardan .. kaynanamlar görümceme her ay para gönderir.. bizimimde bi olayimiz olsun hemen kendiniz ödeyin der sanki ondan para istedikk. dün ayni seyi yapmislar bir yerden ceza geldi kayin babam mecbur ödeyeceksiniz demiss.. iste bu sekilde soguttular kendinde herseyde böyle yaptilar o yüzde onlarin 1kuruslarini bile almak yüzlerini bile görmek istemiyorum.. mesafeyi koydum araya 2 haftada 1 kere görüsüyoruz.. ama kaynanam yakinda gene ortaligi karistiracak gibime geliyor..

Kayınbabanız kardeşiyle konuşmasın diye hangi hakla annenizi arıyor ki ? Ya idrak edemedim kim kimin neyi oluyor diye ya da herkes herkesin çok fazla hayatına ambargo koymuş gibi geldi.

Bence teyzeniz doğru olanı düşünmüş ve yapmış. Yoksa iş uzar giderdi.

hanimlar sizce ben cokmu kiskanclik yapiyorum.. kaynanam görümcemlere heray para gönderir bilgisayarlari bozulmus diye 600 euro para göndermis.. her zaman birsey olsun ara kendi kizini sokar. kavga ediyim laf sayiyim kaynanam aglamaya baslar nedenide neymis kendi kizi benim gibi kendini savunamiyormus, busefer kadini tesselli ediyorum yok yapar fala filan diye.. bizim maddi konuda sSIKISIKLIGIMIZ olsun hemen kendiniz yapin ödeyin der.. bu zamana kdar nekadar yardim yaptilarsa fazlasini geri aldilar. busekilde davranmalari beni sinir ediyor o yüzde görümceme öyle sicak davranamiyorum. görümcemin hic sucu yok ama annesi beni cok kinlestirdi ona karsi.. ben trde köyden almayaya gelin geldim.. lise bitirdim.. görümcem ben geldigimde okula gidiyordu okul sistemi burani farkli.. dersleri berbatti.. kaynanam bu evlendirmeye kararver trkiyeden biriyle.. sonra yemek yapmasini , ütü yapmasini , el isi yapmasini bilmiyor. bende herseyi biliyodum (el isi haric) geldigimde .. kaynanamin zoruna gitmis herhalde (her yaptigim yemek begenilir esim annesinden daha iyi yemek yaptigimi söyler) trdekilere diycem benim kizim almanyada geldi okullara gitti(bilen bilir hauptschule okulu baskada bbiryer yok) benim gelin köyden geldi bilmiyor kizimin bilmemesi normal diycem dedi sok oldum agzimi acamadim. ama bu sekilde konusmalari nefret ettirdi.. simdi ister istemez bi sicaklik olusturmuyor yaklasmak istemiyorum.. acaba böyle davramakta yanlismi yapiyorum..

Evet yanlış yapıyorsunuz, görümcenizle aranızda sorun yoksa annesinin söyledikleri sizi bağlamamalı.

Maddi anlamda kızına yardım etmesi, size yardım etmemesini kıyaslamamlısınız.

O onun annesi, gereğinden fazla hassas davranması yanlış ya da doğru; anne işte.

Görümcenizle kendinizi, hatta kimseyle kıyaslamayın, kıyaslayanlar olursa alıdırmayın.

Kayınbabanız kardeşiyle konuşmasın diye hangi hakla annenizi arıyor ki ? Ya idrak edemedim kim kimin neyi oluyor diye ya da herkes herkesin çok fazla hayatına ambargo koymuş gibi geldi.

Bence teyzeniz doğru olanı düşünmüş ve yapmış. Yoksa iş uzar giderdi.

annemi kavgadan dolayi aradi.. dediki esime kayinbabam egal herseyi ailesine yanlis anlatmis hicbirseyi dogru anlatmamis getirsin telli ariycam herseyi anlatcam dedi bende verdim . kayin babam anlatti annem herseyi biliyoruz egalde o sekilde anlatti dedi . sonra biz öyle sey yapmadik onlar yüzüden oldu konusmayin flan dedi.. haliyle kayinbabam beni yalanci cikaramadigi icin esimin yaninda konustu konustu gitti.. kaynanam ve benim annem akraba sayilir anneminannesi ve kaynnanamin babasi kardes.. vvee annemin kardesi ve kaynanamin kardesi evli..

Evet yanlış yapıyorsunuz, görümcenizle aranızda sorun yoksa annesinin söyledikleri sizi bağlamamalı.

Maddi anlamda kızına yardım etmesi, size yardım etmemesini kıyaslamamlısınız.

O onun annesi, gereğinden fazla hassas davranması yanlış ya da doğru; anne işte.

Görümcenizle kendinizi, hatta kimseyle kıyaslamayın, kıyaslayanlar olursa alıdırmayın.

dogru haklisiniz.. ama anne yaa esiminde annesi tek oglu en azindan adil olabilir bizim borc icinde nasil ödesek diye düsünürken... ben 2 kej kürtal olmak zorunda kaldim doktor tedavi gerek ama 3 olursa devlet karisilyor 2 kez oldugu icin kendin karsilaman gerek dedi 4oo euro tutuyordu esimle benim tedavi olabilmemiz icin paramiz yoktu kaynanamda yanimdaydi ben esimi zor duruma sokmak istemedigim icin gerek yok dedim.. kaynanam ödersiniz dedi bende durumumuzun olamadigini söyledim sonucta saglik biz destek cikalim diye bilirdi problem oglundada olabir bir bilgisayr oglundan dahami önemliydi.. netice 3 kez o aciyi yasamayi bekliyoruz tedavi olmak icin:2::2::2:..anne istee gaddar bir anne..

Back
X