Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah ahh bu eşlerHic unutmam cocugun biri 12 yaslarinda, mavi kapak toplanan siselerden birsuru kapak aşırmış sonra vapurda denize saga sola atiyordu dayanamadim en sonunda uyardim nerden buldun bunca kapagi diye. Surdan aldim dedi baktim ki siseyi bosaltmis. Annesi cikisti kadinla sac saca girecektik ki hic acimam boylelerine eşim zor tutmustu... kadın alsın nolacak atsin nolacak diyor. bunlarin yetiştirdiği o çocuk şimdi 18 yaşında falandır kim bilir nasil bir zorba oldu... yere tüküren barzoluk yapan saygısı olmayan boyle ailelerde yetişen insanlar iste. Aman benim çocuğum üzülmesin de varsın dünya yansıncilar... keşke eşimi dinlemeseydim içimde kaldı...
Geçen pazar günü eşim ve abimler ile parka vakit geçirmek için buluştuk oturduk sohbet,muhabbet çekirdek kola vs.yedik içtik bu arada çöp poşetlerimiz yanımızda ve bir tane çöp bile yere atmadık.Bende eşim de bu konularda özellikle çok dikkat ederiz(doğa temizliği,hayvanlara iyi davranma,ve çoluk çocuk konularında çok hassassız ikimizde ) Hele eşim benden daha dikkatlidir neyse yiyip içerken şöyle bi etrafa baktım da her yer çöp ve leş gibi evet bende bu konuda çok şikâyetyim ama ne yazık ki insanlar böyle işte sadece kendilerini düşünüp hareket ediyorlar.Merhaba hanımlar... Gerçekten çok merak ettim nasıl insanlar olduk? Neden gittiğimiz piknik alanını sanki bir daha kimse kullanmayacakmış gibi bırakırız? Yada parkları yediğimiz çekirdek kabuklarıyla süsleriz, parklardaki spor aletlerine ve çocuk oyuncaklarına gadar davranırız? Yada otobüslerde yaşlı hamile ve çocuklu kadınlara yer vermeyiz ( gecen gün kucağımda çocukla yarım saat ayaktaydım şoför bile Allah rızası için yer verin dedi ama kimse duymadı), neden otobüste yanımıza çocuğunuzu oturtup bir büyük geldiğinde kaldırmayız, neden çocuklarımıza parkların ortak kullanım alanı olduğunu öğretmeyiz, neden yerlere tükürürüz yada neden çöp atarız? Neden sokak hayvanlarını tekmeleyen çocuğumuza onun da bir canlı olduğunu öğretmeyiz? İnanın bunların cevabını çok merak ediyorum.Neden diye çok sormuşum ama merak ediyorum neden neden
Kötü haberden değil, ben sadece etrafmda gördüğüm ve birebir yaşadığım olaylar için diyorum, nasıl ınsanlar olduk diye...Dünya da güzel şeylerde oluyor.
Nasıl insanlar olduk sorusunun cevabı ise sürekli kötü haber pompalanan ve sürekli olumsuza odaklı bir insanlar olduk.
Dünya eskiden olduğundan çok çok daha iyi bir yer .
Objektif bakarsanız bunu görürsünüz .
Ben de bütüne bakmanızı tavsiye ediyorum.Kötü haberden değil, ben sadece etrafmda gördüğüm ve birebir yaşadığım olaylar için diyorum, nasıl ınsanlar olduk diye...
Öretmeniniz çok haklıymış eğitim evde başlıyor özelikle 0 6 yaş çok önemliymiş...Eğitim evde başlar derdi hep öğretmenimiz
Kesinlikle bu da var..Bence bu hep beceriksiz ve kendini dahi yetiştiremeyen annelerin babaların suçu.
Yüzde yüz haklısınız, eğitim sadece okulda olmuyor. Çevremde bir çok üniversite mezunu var, ben onlara sadece yazık sizin okuduğunuz okula diyorum ve o anne babalar çocuk yetiştiriyor.Bence bu hep beceriksiz ve kendini dahi yetiştiremeyen annelerin babaların suçu.