Nasıl insanlar...

Bence kadınların hatası boşandıktan sonra umut beslemek. Erkekler açısından boşanıldığında konu kapanıyor ki bence olması gereken doğru olan da bu yoksa hepimiz kınamıyor muyuz eski eşine hayatı zindan eden adamları. Boşanıldıktan sonra kadın da erkek de isterse 1 hafta sonra isterse 1 yıl sonra bence karışamaz, karışma hakkı yoktur. O saatten sonra hayatını nasıl yaşayacağı diğerinin onayına bağlı olmak zorunda değildir. Sizin hayatınıza biri girse mesela o da sizi "hayatına aldığı adamın mesleği şu ya da doğum yeri bu" diye eleştirip, karışsa ya da beddualar etse sizin için bir anlamı olur muydu?
Boşanılmış ve artık iki tarafta kendi seçimlerine göre yaşamakta özgür. Sonuçta kimse kimseyi silah zoruyla boşamamış ya da yeniden evlendirmemiş Burada eski eşin ne düşündüğünün bir anlamı kalmıyor.

Bir önceki konumda anlattım eşimle mutluyken ailesi beni istemediği için yorulduğu için boşanmak istedi ve bir anda boşanmıştık. Boşanalı 3 ay oldu ve dün öğrendim ki başka biriyle evleniyormuş ya insan birini bu kadar çabuk unutabilir mi ? Ailesinin istediğini alacak tamam da arkasından atlı mi kovalıyor neyin acelesi bu... Hiç değerim yokmuş gözünde içim çok acıyor çook...
Kurtulmussun .boş ver şükür et . Ana kuzusu kendi karaının arkasında durmaktan aciz . hayır gelmez .

Bence kadınların hatası boşandıktan sonra umut beslemek. Erkekler açısından boşanıldığında konu kapanıyor ki bence olması gereken doğru olan da bu yoksa hepimiz kınamıyor muyuz eski eşine hayatı zindan eden adamları. Boşanıldıktan sonra kadın da erkek de isterse 1 hafta sonra isterse 1 yıl sonra bence karışamaz, karışma hakkı yoktur. O saatten sonra hayatını nasıl yaşayacağı diğerinin onayına bağlı olmak zorunda değildir. Sizin hayatınıza biri girse mesela o da sizi "hayatına aldığı adamın mesleği şu ya da doğum yeri bu" diye eleştirip, karışsa ya da beddualar etse sizin için bir anlamı olur muydu?
Boşanılmış ve artık iki tarafta kendi seçimlerine göre yaşamakta özgür. Sonuçta kimse kimseyi silah zoruyla boşamamış ya da yeniden evlendirmemiş Burada eski eşin ne düşündüğünün bir anlamı kalmıyor.
Ben onun boşandıktan sonra evlenmesine değil başta verdiği sözün arkasında durmamasina ailesine beni ezdirmesine ve birden bu duruma düşürmesine sonra hiç birşey olmamış gibi evlenmesine söyleniyorum.. yoksa hayat devam ediyor nasıl yaşarsa yaşasın umrumda değil ama yarı yolda bırakılmak kolay birşey değil. Ben demiyorum hayatıma karışsın zindan etsin diye zaten hayatımda olmasın diye ayrılmışım. Bende burda duyduğumu yazdım ona ulaşmadim iletişime geçmedim geçmemde ne hâli varsa görsün...

Back
X