• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl insanlar...

Ablacım ne güzel kurtulmuşsun işte ya sana takıntı yapıp peşinde dolaşsaydı Allah korusun dövmeye öldürmeye falan kalksaydı? Yatıp kalkıp dua etmen gerek seni sevmeyen bir adamdan ayrıldığın için
Suraya bak ayrilirken oldurulmedigimiz icin kurban kesecek hale geldik

Pişman olup kafasını çok taşlara vuracak merak etme o zaman sende yeni biriyle çoktan mutluluk denizine açılmış olacaksın

Üzülmenizi anlıyorum ama yas mı tutsun neyi beklesin çat diye boşamış zaten umursamamıs, zaten basite almış yani.Biraz daha beklese sonra evlense değer vermiş mi olacaktı. Boşverin sevinin ondan kurtuldugunuza önünüze bakın.
Bir yöne seviniyorum ama insan kabullenememisken onun evlenmesi zoruma gidiyor tabiki evlenecek ama bu kadar hızlı olması koyuyor

Aile dışında herkesten her şeyi her kötülüğü bekle ben bu konunu okuyunca hiç şaşırmadım bende boşanıyorum bir ay sonra evlilik haberi gelse hiç şaşırmam neden şaşırayım ki boşanmayı göze alan direkt boşanan bir şeyler için çaba göstermeyen adam evlense ne olur evlenmese ne olur 👏🏻
Bende boşandığıma değil yaşadıklarıma o günlerin bende bir anlamı varken onda olmamasına üzülüyorum bir duygudan başka bir duyguya geçiş yapıyorum elimde değil

canım yazdıklarını bir daha oku sence sizi boşatan ailesi miydi????
Evet eşimle sıkıntım yoktu mutluyduk bebek tedavisine başlamıştık ama izine ailesinin yanına gelmiştik huyları değişti boşanmayı diline almaya başladı aileside bosanirsin diye şartlar koştu sebeb ailesine gelinlik yapmıyormusum yaptıklarım yetmiyormuş bende elimden geleni yapıyorum dedim olmuyor boşanalim dedi. Bende çok yorulmuştum boşandık ama idrak edemedim ne olduğunu avukat bile tutulmuş helallik isteye isteye bıraktı beni 3 ay sonra evleniyor diye duydum

Çok üzüldüm size, kadını bilemem, onda da böyle bir adamla evlendiği için akıl yok belli ama umarım eski eşiniz hiç mutlu olmaz. Ha bu arada belki de önceden bulmuştur birini. Yani o kadınla önceden görüşüyor olabilir mi?
Ben boşanmadan sordum yok dedi, yapmaz diye de düşünüyordum çünkü gizli saklı yoktu bizde telefon gizleme hesap gizleme vs ama bu olanlardan sonra ya ailesi buldu birini o tamam dedi ya da aldatıyordu beni

Adam sizi severek boşanmamiş ki zaten, hic bir erkegin asik oldugu kadini ailesi istemiyor diye bosayacagini dusunmuyorum.
Sevgisi yok ve buna degmeyeceginizi dusundugu icin bu karari almiş.

Yani bir ilişki, evlilik bitince uzun süre yalniz kalmak gerekmiyor. Duygulari bittiği için insanlar ayrılıyor ya sonuçta. Her ayrılık duygusal yıpratıcı olmuyor haliyle çoktan bittiği için
Erkekler çok güzel oyuncu o zaman iyi kandırıyorlar bizleri

Siz inanamamışsınız boşandığınıza, yeni yeni idrak ediyorsunuz. Ama adam size notunu vereli çok olmuş. Uğraşmak istememişler, az masraf çok verim alabilecekleri birine yönlenmişler bir an evvel. Allah var siz de hiç uğraştırmamışsınız, ekmeklerine yağ sürmüşsünüz.
Evet ben kurtulmaya da baktım bir an evvel bir yönden de ayrılamayız düşüncesi de vardı ne yaptığımı bilmiyordum..

Boşanmışsınız.
O da bekar, siz de.
O da biriyle beraber olabilir , siz de.
Drama yapmayın önünüze bakın.
Ayrılığın kuralı mı var süresi mi var?
Size herhangi bir sadakat yükümlülüğü yok, sizin de ona yok.
Komple atın aklınızdan kendi hayatınıza bakın. Yarın bir gün karşınıza sizi mutlu eden biri çıkabilir dur bekle mi diyeceksiniz mutlu olmak varken.
İşte ben yapamıyorum çıkıyor birileri tabiki ama yaşanmışlıkları unutmak gerek diye hiç kimseye bir duygu besleyemiyorum bu hiç kimse olmayacak anlamında da değil ama bazı şeylerin zamanı olmalı bence o nasıl yapıyor ona değil kendime üzülüyorum drama da yapmıyorum hissettiklerimi paylaşıyorum

Ablacım ne güzel kurtulmuşsun işte ya sana takıntı yapıp peşinde dolaşsaydı Allah korusun dövmeye öldürmeye falan kalksaydı? Yatıp kalkıp dua etmen gerek seni sevmeyen bir adamdan ayrıldığın için
O yönden dua ediyorum boşandığıma hayatımda olmadığına seviniyorum ancak insanın içi istemsizce acıyor gözümden yaşlar biranda akıyor elimde değil

Biz kadınların en büyük hatası erkekleri de kendimiz gibi duygusal zannetmemiz.
Adamlar düz mantıkla bakıyor hayata.
Boşanmış üzerinden de bir kaç ay geçmiş yeni sulara yelken açıyor.
Niye geriye baksın ki?

Siz de önünüze bakın bitmiş bir ilişki için ne zihninizi meşgul edin ne gönlünüzü yorun.
Hem değmez hem de artık yapacak bir şey yok.
Aynen öyle inşallah bu ruh halinden kurtulcam kendime gelicem. Hayat devam ediyor biliyorum ama ben şuan o hayatta değilim boşluktayım..

Back
X