Nasıl insanlar...

İnşallah pişman olsun ölene kadar beni unutmasın kafasını duvarlara vursun dursun
Yahu ne unutması sevmiş olan insan ailem istemedi seni diye bir anda nerde boşanıyor. Öyle bir dünya yok, vaktiyle size karşı bir şey hissetmişse bile bunlar geçici güçsüz duygularmış belli ki ve hemen başka birine aynı minvalde şeyler hissedip atlamış

Yahu ne unutması sevmiş olan insan ailem istemedi seni diye bir anda nerde boşanıyor. Öyle bir dünya yok, vaktiyle size karşı bir şey hissetmişse bile bunlar geçici güçsüz duygularmış belli ki ve hemen başka birine aynı minvalde şeyler hissedip atlamış
İnsan zor kabulleniyor bazı şeyleri ama sevmemiş haklısınız sadece beni kandırmış güvenilicek evde ona bakacak bir hizmetçi gibi görmüş beni ailesi hiç istemiyordu beni onlara önceden cevap veriyordu ama aşkı bitince bahanesi olmuş ben ona yanlış yapmadığım için güzelce ayrıldık olan bana oldu...

Hayır Sevgi yok yani önceki duygular yok bu farklı bir duygu tarif edemiyorum..
Sevgi olduğunu ben de sanmıyorum, bu kadar hızlı unutulabilir vazgeçilebilir olduğunu görmek herkesin içini parçalanabilir çok doğaldır ancak burda fark etmeniz gereken şey bu sizin değerinizi düşürmez, bunun yaşanmasının tek sebebi çok kalitesiz, güçsüz duygular hisseden birini ayırt edememiş olmanız. Yani illaki o bir yerlerde bunları belli etmiştir ama anlamamışsınızdır. Bu size tecrübe olsun, bundan sonraki hayatınızda daha özenle seçin hayatınıza girecek insanları. Kendinizi suçlamayı ya da değersiz görmeyi bırakıp bir hata yapmışım ama geçti gitti bundan sonra aynı yanlışa düşmeyeceğim deyin. Kötüyü görmeden hiçbirimiz iyisinin nasıl olması gerektiğini anlamıyoruz malesef

Hatalarımı şuan görebiliyorum ama iş işten geçti. Bundan hayatıma alacağım kişiyi çok incelerim belki kimseyi alamam.. güvenmek çok bu devirde. Zor güvendim ama yaşadıklarım hayal bile edemeyeceğim şeylerdi Allah'a duam bu kötü günlerin bir an önce geçmesi ve güzel günlerin gelmesi..

Şöyle olmustur. Ta adama boşan lafı edilmeden gözlerine bir kız kestirmislerdir. Boşanır bosanmaz da hazırlığa başlamışlar. Eğer adamın dışarıdan bulduğu biri olsa bu kadar çabuk kendi ailesi izin vermez.
Size de ders olsun bu. Biri bir daha anneme iyi gelinlik yapmıyorsun dediğinde yoo her istediklerini yapıyorum demek yerine az yesin de k..tak kendine hizmetçi tutsun diyecek kıvama gelince yeni bir ilişki düşünün. Eminim bir sürü dolap dönmüştür de sizde onu gorevek göz yok.

Bir önceki konumda anlattım eşimle mutluyken ailesi beni istemediği için yorulduğu için boşanmak istedi ve bir anda boşanmıştık. Boşanalı 3 ay oldu ve dün öğrendim ki başka biriyle evleniyormuş ya insan birini bu kadar çabuk unutabilir mi ? Ailesinin istediğini alacak tamam da arkasından atlı mi kovalıyor neyin acelesi bu... Hiç değerim yokmuş gözünde içim çok acıyor çook...
Bir anda boşayıp 3 ay sonra başkasıyla evlenmek de garip belli ki öncesinde varmış bir şeyler. Böyle bir adamı kimse hak etmiyor o yüzden hiç üzülmeyin takmayın kurtuldum diye sevinin o ne öyle <33

Bir önceki konumda anlattım eşimle mutluyken ailesi beni istemediği için yorulduğu için boşanmak istedi ve bir anda boşanmıştık. Boşanalı 3 ay oldu ve dün öğrendim ki başka biriyle evleniyormuş ya insan birini bu kadar çabuk unutabilir mi ? Ailesinin istediğini alacak tamam da arkasından atlı mi kovalıyor neyin acelesi bu... Hiç değerim yokmuş gözünde içim çok acıyor çook...
Ohaa. Cidden o boşanma olayını nasıl aştıda hemen evliliğe hazır hissetti.
Ex'in acılara yürüyor korkmuyor

Şöyle olmustur. Ta adama boşan lafı edilmeden gözlerine bir kız kestirmislerdir. Boşanır bosanmaz da hazırlığa başlamışlar. Eğer adamın dışarıdan bulduğu biri olsa bu kadar çabuk kendi ailesi izin vermez.
Size de ders olsun bu. Biri bir daha anneme iyi gelinlik yapmıyorsun dediğinde yoo her istediklerini yapıyorum demek yerine az yesin de k..tak kendine hizmetçi tutsun diyecek kıvama gelince yeni bir ilişki düşünün. Eminim bir sürü dolap dönmüştür de sizde onu gorevek göz yok.
Evet ben onlara göre çok safmışım 😂 ama kimse yanlız değil Allah var onun adaleti var görücem ilerde kim daha mutlu olacak. Birinin ahını alarak kimse mutlu olamaz

Back
X