Sürekli mi yapmak gerekiyorKaçan kovalanır bence o istediğinde siz de reddedin. Daha cazip hale gelirsiniz. Denedim bende işe yaradı
İlk zamanlar üst üste reddet, sonrasını akışına göre ayarla. Hemen sonuç bekleme ama zamanla adam “alla alla bu kadın beni artık neden istemiyor” diye düşünüp kendinde arıcak sebebiniSürekli mi yapmak gerekiyortaktikk
Kesinlikle deniceemİlk zamanlar üst üste reddet, sonrasını akışına göre ayarla. Hemen sonuç bekleme ama zamanla adam “alla alla bu kadın beni artık neden istemiyor” diye düşünüp kendinde arıcak sebebini
Buda çok iyi taktikmisBen eşim istesinde yapalım diye bakmıyorum. Canım mı istiyor, hemen hazırlanıyorum ona göre, değişik kıyafetler giyiyorum, ona göre iç çamaşırları giyiyorum, mini etek, makyaj,topuklu ayakkabı vs yanına gidiyorum dayanamıyor zatentabi her zaman böyle değil bazen yatak odasına gidip aşkım gelir misin diyorum, gelince oluyor zaten (soyunmuş vaziyette bekleyince)
Valla ben bunu denedim ama adam istemeyince yok yere bozulduğumla kalmıştım. Şimdi ben istemiyorum o yalvarıyoBen eşim istesinde yapalım diye bakmıyorum. Canım mı istiyor, hemen hazırlanıyorum ona göre, değişik kıyafetler giyiyorum, ona göre iç çamaşırları giyiyorum, mini etek, makyaj,topuklu ayakkabı vs yanına gidiyorum dayanamıyor zatentabi her zaman böyle değil bazen yatak odasına gidip aşkım gelir misin diyorum, gelince oluyor zaten (soyunmuş vaziyette bekleyince)
Böyle şeyler hep tersine sanırım. Benim esimde çok istekli ama bende tik yok
İstemediğinde trip atıyorum. Bazen tribim işe yarıyor bazen yaramıyor bazen de ben onun gibi yapıp istemiyorum.Valla ben bunu denedim ama adam istemeyince yok yere bozulduğumla kalmıştım. Şimdi ben istemiyorum o yalvarıyo
Peki kadinin istekli olması için ne yapması gerekben mantar enfeksiyonu geçirdikten sonra iyice uzaklaştım çocuk için istiyorum sadece o kadar 1 ay istemesin istemem o hale geldim bende rahatsız oluyorum bu durumdan
Kocam bakımlıdır benim için evde üstsüz gezmesi yeterli oluyorsanırım oda erkek te bitiyor uyurken arkanı dönüp ona yaklaşabilirsin, yada nefesini boynunda hissetmek gibi.
Senin zevk aldığın şeyler vardır ilişkide onun üzerine gidersen daha çok istekli Hale gelirsin bence
Benim de öyleydi de 2 aydır mantar enfeksiyonundan sonra korku geldiii banahesabını değiştim bu arada onu kapattirip bunu açtım
Benim için de olmazssq olmazHiç korkma,çekinme mantar her kadında olan birsey cinsellik evliliğin olmazsa olmazı erkekler için ne kadar belli zaman sonra sekteye ugrasadaönemli
Meselede bu neden bu hale geldigiHaftada bir erkek için çok az değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?