- 1 Haziran 2012
- 7.365
- 25.880
- 798
maaşım yok neyseki
Saf biri değilim çok şükür hep olumlu ve olumsuz taraflarını düşünürüm herşeyin tartarım olumsuz tarafı fazlaysa asla durmam. Ama onun hayatımda olmaması düşüncesi bana daha dayanılmaz geliyor itaat etmekten...
Bu ilişkinin olumlu taraflarını daha çok buldunuz yani ? Şaşırtıcı.
Aşkımdan ölsem de şöyle bir adamla gelecek düşünmem.Açıkça size ''ben her haltı yiyeceğim sen de oturup izleyeceksin'' diyor.Mutluluklar.

İtaatkar baaaaaağğğyyyan olmayı bilmem bence baya bayar ama her şartta ve koşulda kadın gibi kadın olmak karakterden ödün vermemek her şeyden önemli zira o aşkınız en fazla bi kaç ay sonra çorabı kokuyor ağzını şapırdatıyor anası evimden çıkmıyor görümce bana çay koymuyor vs vs sebepleriyle uçacak malesef geriye bir tek kendiniz kalacaksınız sonra ben ne halt ettim nasıl insan oldum der konu açarsınız yazık etmeyin kendinize vizyonsuz insanlar her zaman kaybederler gerçek hayata dönün üstelik erkeklere evdeki ezik baaaayandansa dışardaki cazgırlar daha cazip geliyor ezdiği garanti oluyo çünkü höyt demesi yeterli nasılsa diğeri öyle değil anladınız siz onu